Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 11 09, 14:15)
Norejau paklausti del muilo su sokoladu  ax.gif
sokoladas pilamas po pedsako ? sokolas juodas turi but paprastas ar kazkoks specialus  ax.gif  ?  4u.gif

As perku konditerini sokolada( t.y galima visoki ir balta ir pieniska ir juoda). Sokolada tirpdinu kartu su aliejais, nededu po jokio pedsako.

Papildyta:
Vaiva Number1 super atrodo muiliukai. wink.gif As dar vis neprisiruosiu tokiems israitymams. smile.gif
Atsakyti
Stai sia savaite vykes muilaviris, gaminau smile.gif muila su moliugu...ir ka...nusivyliau gautu rezultatu schmoll.gif tikejausi, kad spalva bus tokia ryski kaip pas Evah ,bet ji tokia sviesiai sviesiai geltona gavosi. sad.gif Ka daret, kad spalva tokia ryskesne gavosi?

user posted image
Atsakyti
O kiek moliūgo dėjot? Jeigu gerai dabar pamenu, aš dėjau daugiau nei 100g kilogramui aliejų. Spalva tikrai buvo nuostabiai oranžinė rolleyes.gif
Kaip ten bebūtų, muiliukas vis vien labai gražus mirksiukas.gif Ir viršūnės kokios!
Papildyta:
Prisiminiau, kad turbūt nepasirodžiau savo naujųjų bandymų, taigi atsinešu.

Gervuogių muilas
user posted image

"Klasikinis" vyriškas
user posted image
Atsakyti
Evah dejau moliugo vietoj vandens. smile.gif Oiii net nezinau smile.gif pastaruoju metu, as vis priekaistu turiu savo muilams. smile.gif
Jusiskiai nepakartojami muilai wink.gif
Atsakyti
Aš irgi visada visiems savo muilams priekaištų turiu - taip ir turi būt laugh.gif
Dėl moliūgo spalvos, visgi, keista.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 11 09, 19:11)
As perku konditerini sokolada( t.y galima visoki ir balta ir pieniska ir juoda). Sokolada tirpdinu kartu su aliejais, nededu po jokio pedsako.

Papildyta:
Vaiva Number1  super atrodo muiliukai. wink.gif As dar vis neprisiruosiu tokiems israitymams. smile.gif

aciu uz atsakyma ax.gif o juos kazkaip i recepta skaiciuot reikia ? sarmo del to daugiau det reikia i muila ax.gif ?

dekui uz pagyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 11 09, 19:39)
Aš irgi visada visiems savo muilams priekaištų turiu - taip ir turi būt  laugh.gif
Dėl moliūgo spalvos, visgi, keista.

biggrin.gif pastaruoju metu prie visko kimbu. smile.gif)) Man rods galejo pakist koja...kad as gaminu kambario temperaturos metodu...ir aliejus kambario temperaturos suplaku, o suplakus tokia geltona mase pasidaro...ir paskui ipilu natrio sarma su vandeniu (ar moliugu, na kaip fantazija padiktuoja) ir tada suplaku vel viska. Tai galejo gal tas geltonas aliejus praskiest moliugo spalva? Gal taip gallejo atsitikt? A? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 11 09, 19:57)

Prisiminiau, kad turbūt nepasirodžiau savo naujųjų bandymų, taigi atsinešu.

superiniai , jau maciau FB juos - seile ilgai varvinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 11 09, 19:44)
biggrin.gif pastaruoju metu prie visko kimbu. smile.gif)) Man rods galejo pakist koja...kad as gaminu kambario temperaturos metodu...ir aliejus kambario temperaturos suplaku, o suplakus tokia geltona mase pasidaro...ir paskui ipilu natrio sarma su vandeniu (ar moliugu, na kaip fantazija padiktuoja) ir tada suplaku vel viska. Tai galejo gal tas geltonas aliejus praskiest moliugo spalva? Gal taip gallejo atsitikt? A? smile.gif

Abejoju. Kažkas čia su tuo moliūgu - gal tiesiog vienas buvo labiau oranžinis nei kitas biggrin.gif Nes nieko stebuklingo aš su juo nedariau visai, pasigaminau piurė ir sudėjau, net ne visą vandenį pakeitusi.
Tiesa, o gelio fazę praėjo ar ne? Tai irgi galėjo įtakoti spalvą. Maniškiai pilnai užkaito rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 09 lapkričio 2011 - 19:53
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 11 09, 19:31)
Evah  dejau moliugo vietoj vandens. smile.gif Oiii net nezinau smile.gif pastaruoju metu, as vis priekaistu turiu savo muilams. smile.gif
Jusiskiai nepakartojami muilai wink.gif

moliugu visokios spalvos ir rusies buna. Vieni ryskesni,kiti sviesesni ir dar vini labiau dazo, o kiti kad ir ryskus bet spalva nepatvari
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 11 09, 19:52)
Abejoju. Kažkas čia su tuo moliūgu - gal tiesiog vienas buvo labiau oranžinis nei kitas  biggrin.gif Nes nieko stebuklingo aš su juo nedariau visai, pasigaminau piurė ir sudėjau, net ne visą vandenį pakeitusi.
Tiesa, o gelio fazę praėjo ar ne? Tai irgi galėjo įtakoti spalvą. Maniškiai pilnai užkaito  rolleyes.gif

Gelio faze tai toks patamsejimas muile? As palikau visa muilo mase su dezute stovet ant grindu plyteliu (bet jos sildomos yra) ir isejau miegot smile.gif ,nes labai velai vyko muilaviris... tai vat i si klausimeli nelabai galiu atsakyt.
Moliugas mano nepasakyciau, kad tamsus buvo...gali but ir cia suo pakastas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 11 09, 19:43)
aciu uz atsakyma  ax.gif  o juos kazkaip i recepta skaiciuot reikia ? sarmo del to daugiau det reikia i muila  ax.gif ?

dekui uz pagyrima  4u.gif

prasom. wink.gif Ne, skaiciuot papildomai recepto nereik ir sarmo daugiau det nereik. Cia kaip priedas, pvz: vaistazoles, gali buti visokios papuosimo detales ir visokie kitokie ingredientai, tai taip ir su sokoladu. Dekit su saiku sokoladines spalvos. Maniskiai tamsiai tamsiai rudi smile.gif ,net nera patrauklus akiai smile.gif ...o naudojimui gal...
Papildyta:
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 11 09, 20:58)
moliugu visokios spalvos ir rusies buna. Vieni ryskesni,kiti sviesesni ir dar vini labiau dazo, o kiti kad ir ryskus bet spalva nepatvari

gali but, kad moliugo spalva pakiso koja... verysad.gif naaa ka padarysi toks jau tas muilaviris wink.gif
Atsakyti
dekui uz atsakymus. as ir anksciau, budavo, jausdavau siek tiek. bet sikart labai ryskiai.
nu, gal eteriniai.. bet nelabai smagu ir vercia pamastyti.

moliuginiu labai ivairiu spalvu maciau. gal tikrai ir nuo rusies priklauso smile.gif

Evah, grozis tas pirmas muilas wub.gif Gamyba, matos, rimtai uzsiemus smile.gif
Atsakyti