QUOTE(Evah @ 2011 10 21, 17:39)
Ačiū, Ievulyte!
Aš kaip pradėjau tą savo eksperimentą su muilu šampūnu, taip ir tebeplaunu vien juo Nežinau, man jis prilipo, nors net nežinau ar čia iš užsispyrimo įrodyt, kad taip įmanoma ( ), ar tiesiog apsipratau. Naudoju jau ketvirtas ar penktas mėnuo. Kiekvieną kartą išmuiluoju po porą kartų, perskalauju šaltu vandeniu skiestu actu ir tada dar kartą perskalauju vien šaltu vandeniu.
Pliusai:
*Plaukai niekada nėra taip blizgėję, kaip dabar
*Išplauna plaukus nepriekaištingai
*Mano plaukai labai ploni ir tiesūs, visad turėjau bėdų ir ieškojau purinančių šampūnų, bet niekas taip gerai nepurino, kaip muilas
*Plaukai nėra išsausėję, kondicionieriaus kaip ir netrūksta, lengvai šukuojasi.
Minusai:
*Tas acto kvapas gali vėžį įvaryt. Plaukai perskalavus juo stipriai nekvepia, aš pati jau išvis nebeužuodžiu, bet MB tai keikia mane Esu porą kartų bandžiusi natūraliu kondicionieriumi patepti galus vietoj acto, suveikė puikiai, tik šiek tiek "apsunkino" plauką. Tai čia tokia alternatyva būtų. Iš to paties ir antras minusas:
*Be acto ar kondicionieriaus iššukuoti plaukus tikrai sunku.
*Didelis pariebinimas man netinka, plaukai sukrenta, riebaluojasi, fek.
Tai vat tiek apie muilus-šampūnus
Aš kaip pradėjau tą savo eksperimentą su muilu šampūnu, taip ir tebeplaunu vien juo Nežinau, man jis prilipo, nors net nežinau ar čia iš užsispyrimo įrodyt, kad taip įmanoma ( ), ar tiesiog apsipratau. Naudoju jau ketvirtas ar penktas mėnuo. Kiekvieną kartą išmuiluoju po porą kartų, perskalauju šaltu vandeniu skiestu actu ir tada dar kartą perskalauju vien šaltu vandeniu.
Pliusai:
*Plaukai niekada nėra taip blizgėję, kaip dabar
*Išplauna plaukus nepriekaištingai
*Mano plaukai labai ploni ir tiesūs, visad turėjau bėdų ir ieškojau purinančių šampūnų, bet niekas taip gerai nepurino, kaip muilas
*Plaukai nėra išsausėję, kondicionieriaus kaip ir netrūksta, lengvai šukuojasi.
Minusai:
*Tas acto kvapas gali vėžį įvaryt. Plaukai perskalavus juo stipriai nekvepia, aš pati jau išvis nebeužuodžiu, bet MB tai keikia mane Esu porą kartų bandžiusi natūraliu kondicionieriumi patepti galus vietoj acto, suveikė puikiai, tik šiek tiek "apsunkino" plauką. Tai čia tokia alternatyva būtų. Iš to paties ir antras minusas:
*Be acto ar kondicionieriaus iššukuoti plaukus tikrai sunku.
*Didelis pariebinimas man netinka, plaukai sukrenta, riebaluojasi, fek.
Tai vat tiek apie muilus-šampūnus
Itikinai daryt mano plaukai irgi siaubingai ploni, greit sukrenta, vis bandau kuo puresnius padaryt, bet nuo to stengimosi kencia galai, iskart sauseja ir veliasi. I vandeni citrinu sulciu ispausk, nesmirdes