Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

QUOTE(Evah @ 2011 10 01, 16:44)
Kam smalsu buvo, kaip atrodė Santalo Vanilės muilas supjaustytas smile.gif

skanus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 10 01, 16:44)
Kaip minėjau - pats paprasčiausias tas vidus.

Kad man toks vidus gautųsi wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif Ir viršus gražus, o vidus dar gražesnis. Labai skoningai atrodo tavo muiliukai, Evah 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 09 29, 14:10)
O reikalingas didesnis pariebinimas?
Papildyta:
Mano vakarykštis kavos ir rožių muilas. Raudona šiek tiek gavosi ne tokia (dažiau paprikos milteliais), kokios tikėjausi. Bet dabar žiūriu, žiūriu, ai visai jinai man patinka smile.gif.
user posted image

Toks romantiskasis muilas:)
Atsakyti
[quote=ailima,2011 10 01, 14:45]
aš tai su švirkštu, ant švirkšto užmaunu tokią šlangutę, kitą galą ant EA buteliuko ir taip pritraukiu kiek ir kokio noriu
tą šlangiuką gavau su kažkokiomis prekėmis kurias užsakiau iš aroma-zone, bet manau galima rasti ir čia ką nors pritaikyti
tik nuo EA ant švirkšto sugradavimai tai beveik iškarto nusitrina, tai aš esu įbrėžusi ml. 4u.gif

Ir kiek dedat kilogramui muilo arba pusei kilogramo muilo eterinio aliejaus? smile.gif Nes as pabandziau su svarstyklem atsimatuot...tai tos blogai rodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 10 01, 15:44)
Kaip minėjau - pats paprasčiausias tas vidus.

user posted image

Ne paprasčiausias - jis liuksiškas smile.gif.
Atsakyti
labai graziu muilu prigaminot wub.gif
Atsakyti
[quote=vėtrė 9,2011 10 01, 14:50]

o ka reiskia muilui perkaitimas ?

Vėtre, muilo perkaitimą dažniausiai rodo muilo skilimas, o jį labai 'paskatina' ingredientai savo sudėtyje turintys cukraus, pvz., pienas, medus, šokoladas, kartais dar palmių aliejus ir pan. Kaip to išvengti? Man dažniausiai užtenka stebėjimo kelias pirmas valandas po supilstymo, vis įkišu nosį smile.gif. Jei matau, kad per daug šyla, pakanka nuimti arba praverti dėžutės dangtelį. Ir tokiu atveju, žinoma, nereikia apdengti dėžutės mirksiukas.gif . Kai kurie muilo virėjai tokiu atveju iš vis pageidauja išvengti gelio fazės (deda muilą į ledukus, rūsį ar kitą vėsia patalpą).
Atsakyti
aciu labai smile.gif

[quote=Ingrid2,2011 10 03, 09:01]
[quote=vėtrė 9,2011 10 01, 14:50]

o ka reiskia muilui perkaitimas ?

Vėtre, muilo perkaitimą dažniausiai rodo muilo skilimas, o jį labai 'paskatina' ingredientai savo sudėtyje turintys cukraus, pvz., pienas, medus, šokoladas, kartais dar palmių aliejus ir pan. Kaip to išvengti? Man dažniausiai užtenka stebėjimo kelias pirmas valandas po supilstymo, vis įkišu nosį smile.gif. Jei matau, kad per daug šyla, pakanka nuimti arba praverti dėžutės dangtelį. Ir tokiu atveju, žinoma, nereikia apdengti dėžutės mirksiukas.gif . Kai kurie muilo virėjai tokiu atveju iš vis pageidauja išvengti gelio fazės (deda muilą į ledukus, rūsį ar kitą vėsia patalpą).
[/quote]
Atsakyti
Sveikos, merginos! Pasirodysiu su savo obuolių ir cinamono muilu smile.gif. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais lotuliukas.gif. Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį smile.gif. Kaip man patinka toks auksinis ruduo! lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 10 04, 15:42)
Sveikos, merginos! Pasirodysiu su savo obuolių ir cinamono muilu smile.gif. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais  lotuliukas.gif. Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį smile.gif. Kaip man patinka toks auksinis ruduo!  lotuliukas.gif

user posted image

A, tiesa, pamiršau parašyti, kad dalį vandens keičiau natūraliomis obuolių sultimis. Jų dėka, būtent ir pavyko išgauti tą švelnią smėlinę-rudeninę spalvą.
Atsakyti
Puikus spalvingas kvapniai atrodantis muilas wink.gif

Visi Jusu muilai kazkiek panasus, jau turbut nuotrauka pamacius galima pasakyti , kad cia Ingrid darbas wink.gif
Vat kaip jau dirba profesionalios ir zinancios koki rezultata nori gauti muilo virejos.
Rasti savo muilo stiliu yra labai svarbu ir profesionalu...

Sirdis dziaugiais ziurint, manau ir prausiantis smile.gif

QUOTE(Ingrid2 @ 2011 10 04, 15:45)
Sveikos, merginos! Pasirodysiu su savo obuolių ir cinamono muilu smile.gif. Kvepia beveik, kaip obuolių pyragas, tik gaiviau, tokiais šviežiais šviežiais obuoliais  lotuliukas.gif. Spėjau dar pagaut paskutinį saulės spindulėlį smile.gif. Kaip man patinka toks auksinis ruduo!  lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
A, tiesa, pamiršau parašyti, kad dalį vandens keičiau natūraliomis obuolių sultimis. Jų dėka, būtent ir pavyko išgauti tą švelnią smėlinę-rudeninę spalvą.

Atsakyti
Ingrid grazus darbelis. wink.gif O kodel butent dali o ne visa vandeni keitet i obuoliu sultis? O klausykit su apelsinu sultimis galima daryti muila? smile.gif
Atsakyti