Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

QUOTE(Evah @ 2011 09 29, 10:31)
Keturios savaitės būtinai, pageidautina 6-8, kaip ir bet kokiam muilui smile.gif

O reikalingas didesnis pariebinimas?
Papildyta:
Mano vakarykštis kavos ir rožių muilas. Raudona šiek tiek gavosi ne tokia (dažiau paprikos milteliais), kokios tikėjausi. Bet dabar žiūriu, žiūriu, ai visai jinai man patinka smile.gif.
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif Karališkas muiliukas thumbup.gif Tik vis galvoju, prisidarysiu ir aš kada nors gražių, taigi gaila bus naudot doh.gif O kuo kvepia kavos-rožių? Tiksliau, norėjau paklaust, ar kas rožėm kvėpinot ir kaip kvapas laikos, jei taip...
Atsakyti
[quote=Agnė/Ramutė,2011 09 29, 14:22]
biggrin.gif Karališkas muiliukas thumbup.gif Tik vis galvoju, prisidarysiu ir aš kada nors gražių, taigi gaila bus naudot doh.gif O kuo kvepia kavos-rožių? Tiksliau, norėjau paklaust, ar kas rožėm kvėpinot ir kaip kvapas laikos, jei taip...
[quote]

Man tai ne gaila naudot, priešingai - malonu smile.gif. Kavos sluoksnio ne kvėpinau, o rožinis kvepia rožėmis, kvėpintas rožių absoliutų (10% jojobos aliejuje). Paprastai į kg aliejų pilu 30ml, tai kvepia ne per stipriai. Sakyčiau, gan švelniai. Manyčiau stipresniam kvapui reikėtų pilti daugiau (kalbu konkrečiai apie rožių absoliutą).
Atsakyti
Ingrid2 grazus muilas. wink.gif O jusu nealergizuoja paprikos milteliai? Kiek dedat i kilograma ar puse kilogramo muilo mases (paprikos milteliu)?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 29, 15:13)
Ingrid2  grazus muilas. wink.gif O jusu nealergizuoja paprikos milteliai? Kiek dedat i kilograma ar puse kilogramo muilo mases (paprikos milteliu)?

Ne, nealergizuoja. Ir nusiskundimų iš aplinkinių kol kas negirdėjau. Į vieną kg dedu 2 arbatinius šaukštelius, stengiuosi nepadauginti (žinau, kad jie gali kelti alergiją).
Atsakyti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 09 29, 15:24)
Ne, nealergizuoja. Ir nusiskundimų iš aplinkinių kol kas negirdėjau. Į vieną kg dedu 2 arbatinius šaukštelius, stengiuosi nepadauginti (žinau, kad jie gali kelti alergiją).

tai va...todel ir uzklausiau wink.gif
Atsakyti
turiu klausimeli wink.gif
o kaip tirpinat medu ?
Jis labai blogai maisosi su aliejais, paskui lieka tokie neissimaise taskeliai muile ?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 10 01, 14:16)
o kaip tirpinat medu ?
Jis labai blogai maisosi su aliejais, paskui lieka tokie neissimaise taskeliai muile ?

as medu dedu i maza metalini puoduka, kur ir antvirsi dedu, kai kartu pruputi pakaitinti istirpsta.medui reikia aukstesnes temperaturos, kad suskystetu.
mano klausimas: su kuo jus dozuojat eterinius aliejus?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 10 01, 15:16)
o kaip tirpinat medu ?

Medų reikia dėti po pėdsako. Aš jį ištirpinu įstačiusi į kitą indą su vandeniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaSong @ 2011 10 01, 15:32)

aš tai su švirkštu, ant švirkšto užmaunu tokią šlangutę, kitą galą ant EA buteliuko ir taip pritraukiu kiek ir kokio noriu
tą šlangiuką gavau su kažkokiomis prekėmis kurias užsakiau iš aroma-zone, bet manau galima rasti ir čia ką nors pritaikyti
tik nuo EA ant švirkšto sugradavimai tai beveik iškarto nusitrina, tai aš esu įbrėžusi ml. 4u.gif
šiandien dariau muilą su kava, į nuplikintą kavą dėjau natrio šarmą, nu jau kvapas koks fui buvo, kaip pakaito tas nuoviras nuo šarmo, paskui po pėdsako dėjau kavos ekstrakto, kavos tirščių, tikiuosi gardžiai kvepės wub.gif
Atsakyti
na as naujoke muiluose, tai man pakanka supilti puse buteliuko smile.gif

o ka reiskia muilui perkaitimas ?

Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2011 10 01, 14:33)
Medų reikia dėti po pėdsako. Aš jį ištirpinu įstačiusi į kitą indą su vandeniu 4u.gif

Taip taip po pedsako, tik pasilikau siek tiek aliejaus gerojo, kad ideti po pedsako, turiu vilties, kad taip geruju savybiu liks daugiau ir medu jame istirpinau, tik kad tokie buruliukai to medaus liko.
na ziuresiu kaip bus.

Papildyta:
QUOTE(AnaSong @ 2011 10 01, 14:32)
as medu dedu i maza metalini puoduka, kur ir antvirsi dedu, kai kartu pruputi pakaitinti istirpsta.medui reikia aukstesnes temperaturos, kad suskystetu.

Aciu wink.gif
Atsakyti
Kam smalsu buvo, kaip atrodė Santalo Vanilės muilas supjaustytas smile.gif
Kaip minėjau - pats paprasčiausias tas vidus.

user posted image
Atsakyti