[quote=neringa.jn,2011 09 02, 15:48]
[quote=vėtrė 9,2011 09 02, 09:22]
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 08 29, 22:38)
Bet aroma-zone kaip ir aromatiniai ir po 10 ml. nelabai daug muilo is tokio kiekio pagamintume
Aš kalbu apie eterinius, ne aromatinius ekstraktus . Ne visų, bet nemažai ea yra ir po 30ml.
[/quote]
taisupratau,
bet kol kas ieskau pagrindiniu alieju muilams po 20 kg ar panasiai.
Aš eterinius perku ebay.co.uk. Jie ne ekologiški, bet man muilui to ir nereikia. Pavyzdžiui levandų ea man iki namų apie 30Lt kainuoja (100ml). Todėl net skalbinius eteriniu perskalauju, vis geriau nei sintetiniai skalavimo gaminiai.
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 02, 18:03)
Maciau galerijoj muilo idomu kaip ji pardavineja neturint patento ar firmos? Cia kazkas man neaisku. )) Turiu itarima, kad galima prekiaut, bet mazesniais kiekiais iki tam tikros sumos...
galerijose galima prekiauti mazais kiekiais,bet nesu tikra delmuilo, ar jam reikia visokiu higieniniu dokumentu ir pan.
Gal kas nors gamino muila su jogurtu? Kaip jus toki gaminat muila? Gal panasiai kaip ir su ozkos pienu?
Papildyta:
Nesuprasi o ir turbut visi slepia tokia info ,kad konkurentu nebutu
Papildyta:
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 02, 19:27)
galerijose galima prekiauti mazais kiekiais,bet nesu tikra delmuilo, ar jam reikia visokiu higieniniu dokumentu ir pan.
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 02, 19:03)
Maciau galerijoj muilo? idomu kaip ji pardavineja neturint patento ar firmos?
kokioje čia galerijoje, kas prekiauja?
QUOTE(ailima @ 2011 09 02, 20:52)
kokioje čia galerijoje, kas prekiauja?
Nezinau kas prekiauja ,bet yra muiliuku pagamintu Lietuvoje
QUOTE(Vaiva1987 @ 2011 09 02, 19:32)
Gal kas nors gamino muila su jogurtu? Kaip jus toki gaminat muila? Gal panasiai kaip ir su ozkos pienu?
Papildyta:
Papildyta:
Jau cia gali slepti kiek nori ir apie leidimus ir apie aliejus pigesnius, kas nores tas viska ras, o konkuruoti reiktu kokybeje ar siap kuribingume
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 03, 07:20)
Jau cia gali slepti kiek nori ir apie leidimus ir apie aliejus pigesnius, kas nores tas viska ras, o konkuruoti reiktu kokybeje ar siap kuribingume
Pritariu. Slėpti gali tik kurį laiką, kas norės, tai susižinos ir be tavo pagalbos. Tuo tarpu kokybės, patirties ir kūrybingumo niekas niekada iš tavęs "nenuvogs" Galų gale, pakankamai nemaža ta Lietuva, gal jau kaip nors sutilps visi muilo virėjai.
Vaiva1987, aš dėčiau jogurtą po pėdsako. Su pačiu jogurtu nesu dariusi, tik su pasukomis ir grietinėle, tai tiesiog imi pusę viso kiekio vandens, o kitą pusę - jogurto. Šarmą ištirpini vandenyje, o jogurtą sudedi po pėdsako. Bent jau aš taip daryčiau.
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 03, 07:20)
Tai faktas ,kad rast galima ,sako kai noro reik turet ir viskas pasiekiama. Del konkurencijos uzskaitau
Sakykite, gal kas nors žinote ar juodųjų ricinų aliejaus SAP toks pats kaip ricinų aliejaus? Knaisiojuosi nete, bet kol kas nesėkmingai. Gal kas susidūrėte ir pasidalinsit info?
QUOTE(Evah @ 2011 09 03, 08:54)
Pritariu. Slėpti gali tik kurį laiką, kas norės, tai susižinos ir be tavo pagalbos. Tuo tarpu kokybės, patirties ir kūrybingumo niekas niekada iš tavęs "nenuvogs" Galų gale, pakankamai nemaža ta Lietuva, gal jau kaip nors sutilps visi muilo virėjai.
Vaiva1987, aš dėčiau jogurtą po pėdsako. Su pačiu jogurtu nesu dariusi, tik su pasukomis ir grietinėle, tai tiesiog imi pusę viso kiekio vandens, o kitą pusę - jogurto. Šarmą ištirpini vandenyje, o jogurtą sudedi po pėdsako. Bent jau aš taip daryčiau.
As irgi viliuosi ,kad sutilpsim visi ,jau daugiau nei puse metu praejo ,tik eksperimentuoju kolkas dar nieko neparduodu ir padovanot pradejau savo gamybos muila visai neseniai ...anksciau buvo baisoka, kad maniskis muiliukas gali zalos pridaryt.
Pradzioj gaminau is knygos receptu, tai dbar galvoju, turesiu ka ismest nes per didelis NaOH kiekis muile. O gal galima pervirt toki muila?
Dekui del jogurto patarimu. Koki jogurta siulote deti?