Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

QUOTE(Kukulyte @ 2011 09 22, 10:33)
Labai grazus muiliukai Vetre9 ir Ingrid 2 thumbup.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katastrofa @ 2011 09 22, 10:53)
laba diena. aš vėl su klausimais  doh.gif . turiu medvilnės aliejaus, jis naudojamas muilams? Lt puslapiuose tik apie jo naudojimą maistui radau, suabejojau  unsure.gif

Katastrofa, visi aliejai yra tinkami muilui virti smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(Katastrofa @ 2011 09 22, 11:57)
ir dar klausimas  ax.gif . kiek (bent jau apytiksliai) dedama bičių vaško? radau 1 receptą, i kurį įeina 142g bičių vaško. čia ne per daug? man kažkaip daugokai atrodo...

Rekomenduojama bičių vaško norma muile yra 5%.
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 22, 18:53)
Viršuj į muilo likutį medaus šaukštuką dėjau, vien jis ir nudažė, spalva kaip pieniško šokolado 4u.gif

Mėgstu pienišką šokoladą, gal todėl ir spalva tokia man labai graži blush2.gif

QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 22, 19:01)
avyte susukta is vielytes smile.gif

Gal galėtum nuotrauką įkelti avytės? ax.gif
Atsakyti
Merginos,norejau paklaust, kokia sudeti geriau det muilui skirtam skalbimui?Na ,kad ir pigesnis gautusi ir plautu neblogai?
Vis galvojau liks koks negrazus gabalas,tai isbandysiu,tik ,kad nelieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 09 25, 09:10)
Merginos,norejau paklaust, kokia sudeti geriau det muilui skirtam skalbimui?Na ,kad ir pigesnis gautusi ir plautu neblogai?
Vis galvojau liks koks negrazus gabalas,tai isbandysiu,tik ,kad nelieka  lotuliukas.gif

O skalbsit su skalbimo mašina ar rankom? Jeigu skalbimo mašina, tada vien iš kokosų aliejaus su 0% pariebinimu. Daug kas verda iš kiaulės taukų, galbūt galima būtų pamėginti iš palmių aliejaus virti, tokie gal tiktų ir rankomis skalbti.

Pasirodau savo Santalo ir Vanilės muilą.
user posted image
Atsakyti
Aciu Evah,reik tik kur nors rafinuoto kokosu al. gaut.Nes as tik is nerafinuotu viska verdu.
Labai skaniai atrodo tavo "piragas" thumbup.gif
Atsakyti

O čia tai vaizdelis, net išsižiojau kaip gražu. Man iki Evos grožių oi kaip dar toli...
Atsakyti
wub.gif Nu nepaprasto grožio šokoladiniai kalneliai, Evah, tau skulptūras reiktų daryt...
Telentas thumbup.gif Nė iš tolo niekas panašiai nesigauna... Įsivaizduoju koks malonumas tokį padaryt wub.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

Nu pasaka sitas muiliukas! O su kuo dazyta? Atrodo kaip bronzine mica?
Kad man kada nors gautusi toki stebuklinga rasta padaryti...
Atsakyti
Ačiū, merginos aciuks.gif Nieko čia labai mandro. Išvis, sugadinau truputį viršų, tai teko suktis iš situacijos ir kažkaip pataisyt laugh.gif Vat ir gavosi kažkas. O dažyta, taip, rudai bronziniu žėručiu smile.gif
Atsakyti
Evah, nepamirsk parodyti mums muiliuko kai supjaustysi, labai jau man idomu kas viduje smile.gif
Atsakyti
O viduje nieko mandro, tiesiog rudi ir balti lopeliai smile.gif Viršūnės tik įspūdingos. Jau supjausčiau, tik noriu palaukt kol paruduos padoriai.
Atsakyti
Evah grazus darbelis wink.gif
Atsakyti