Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

Super muiliukai 4u.gif Man ir šviesus Vėtrės labai gražus, ir spaudukai įdomūs... Noriu pasigamint kažką su arkliuku... Vėliau įkelsiu savo alyvuoginio nenusisekėlio nuotraukas, kažkoks keistas margutis gavosi kai supjausčiau, turbūt bus perkaitęs, nors PH kaip šviežiam normalus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 22 rugsėjo 2011 - 08:31
Labai grazus muiliukai Vetre9 ir Ingrid 2 thumbup.gif
Atsakyti
laba diena. aš vėl su klausimais doh.gif . turiu medvilnės aliejaus, jis naudojamas muilams? Lt puslapiuose tik apie jo naudojimą maistui radau, suabejojau unsure.gif
Atsakyti
[quote=vėtrė 9,2011 09 21, 20:59]
user posted image
Stai mano pirmasis muiliukas.
Paprastas: su kokosu, palmiu, alyvu ir sviestmedzio aliejais.
user posted image
cia antrasis, dar nebandytas su biciu vasku.
user posted image

cia vaikiskas, svelnus su kakavos sviestu,sviestmedziu, alyvu ir siek tiek kokosu.
Papildyta:
[quote=Babi*,2011 09 21, 17:45]
Vienas iš būtų įkelti nuotraukas į forumą:
reikia nueiti į tinklapį radikal.ru, po tamsiai mėlyna juosta (ji randasi daugiau į puslapio viršų) yra mygtukas „Pasirinkti failą“; paspaudžiate jį;
atsidariusioje lentelėje susirandate nuotrauką, kurią norit įkelti ir paspaudžiate „open“;
šiek tiek žemiau yra mygtukas „Загрузить“, paspaudžiate jį;
naujai pasikrovusiame tinklapyje žaliai bus parašyta „2. Картинка в тексте“, po šiuo užrašu bus nuoroda, ją nukopijuojate ir perkeliate į SM langą, kuriame rašote žinutę. Tikiuosi supratote, jei taip, ta lauksim nuotraukų 4u.gif
aciu aciu aciu
pavyko man pasirodyti smile.gif
[/quote]

Nu labai grazus darbeliai. wink.gif I ka pylet muilo mase, kad tokie visi vienodi gabaleliai atrodo? smile.gif
Atsakyti
ir dar klausimas ax.gif . kiek (bent jau apytiksliai) dedama bičių vaško? radau 1 receptą, i kurį įeina 142g bičių vaško. čia ne per daug? man kažkaip daugokai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 09 22, 11:57)
ir dar klausimas  ax.gif . kiek (bent jau apytiksliai) dedama bičių vaško? radau 1 receptą, i kurį įeina 142g bičių vaško. čia ne per daug? man kažkaip daugokai atrodo...

As radau venam is aprasymu,kad 5 % biciu vasko Tiek ir dejau. Muilas dar bresta, tad ispudziu neturiu ar tai geras kiekis.

O sakykit kiek laiko bresta druskos muilai ?
Atsakyti
Va mano alyvuoginis margutis, kažin kodėl jis toks taškeliais-dryželiais gavosi g.gif
Ir gabaliukai nelygūs, gausiu peilį ir dėžutę tada bus gražiau(tik ilgai laukt dar) 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 22, 16:02)
Va mano alyvuoginis margutis, kažin kodėl jis toks taškeliais-dryželiais gavosi g.gif
Ir gabaliukai nelygūs, gausiu peilį ir dėžutę tada bus gražiau(tik ilgai laukt dar) 4u.gif
user posted image

Grazus muilas smile.gif

o jis neturejo buti toks margas viduje ?

Mano 100 %alyvuoginis gavosi visiskai baltas ...
Papildyta:
user posted image

vat toks kastilijos muilas, pusiau su gelio faze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė 9: 22 rugsėjo 2011 - 16:15
biggrin.gif Nu ne, neplanavau, čia buvo "surprise" 4u.gif 86 proc. alyvuogės, 8 kokosai, 6 sviestmedžio aliejus... Šaukštelis medaus "glaistui", toks vaizdas kad tas medus nemaišytas po visą muilą išsibėgiojo lotuliukas.gif Bet putoja labai gerai, bandžiau trupinuku rankas plaut, o pjausčiau tik trečią parą.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 22, 08:14)
ant virsau yra avytes antspaudukas smile.gif

O iš kur antspaudas? blush2.gif

QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 22, 17:02)

Labai gražios spalvos? Kuo viršus dažytas? ax.gif
Atsakyti
Viršuj į muilo likutį medaus šaukštuką dėjau, vien jis ir nudažė, spalva kaip pieniško šokolado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 22, 17:43)
O iš kur antspaudas? blush2.gif
Labai gražios spalvos? Kuo viršus dažytas? ax.gif

avyte susukta is vielytes smile.gif
Atsakyti