Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu IV d.

Siandiena mano pirmojo muiliuko isbandymo diena wink.gif
islaukiau 4 savaites.
Tik kaip gaila, kad nemoku nuotrauku cia ideti ;( ir pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 09 19, 09:18)
nieko sau, kaip idomiai  bigsmile.gif  biggrin.gif gal dar ir i kvapikli sureagavo? man viena karta zalia buvo gavusis nuo kokoso pieno biggrin.gif tik dziovinimo periodo nepergyveno smile.gif

mano pries mazdaug metus gaminti moliuginiai:

Tikrai, kad įdomiai. Bet man ta žalia tinka ir patinka, tegu sau taip ir lieka biggrin.gif
O taviškiai, kaip visada, fantastiški mirksiukas.gif Pirmojo raštas puikiai pavykęs, aš nedrįstu šitokio bandyti doh.gif

QUOTE(Ingrid2 @ 2011 09 19, 21:40)
Evah, tai taip iseina reaguodamas su sarmu moliugas nekeicia spalvos? As cia gerai supratau?

Taip, moliūgas spalvos nekeičia rolleyes.gif Nežinau, kaip ta spalva išlieka su laiku, bet man regis, kad laikosi.

vėtrė 9, na, ir kaip įspūdžiai po pirmojo muiliuko bandymų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 09 21, 07:48)
Tikrai, kad įdomiai. Bet man ta žalia tinka ir patinka, tegu sau taip ir lieka  biggrin.gif
O taviškiai, kaip visada, fantastiški  mirksiukas.gif Pirmojo raštas puikiai pavykęs, aš nedrįstu šitokio bandyti  doh.gif
Taip, moliūgas spalvos nekeičia  rolleyes.gif Nežinau, kaip ta spalva išlieka su laiku, bet man regis, kad laikosi.

vėtrė 9, na, ir kaip įspūdžiai po pirmojo muiliuko bandymų?  rolleyes.gif

na muiliukas atrodo puikiai, putoja svelnia (labai svelnia) puta, tokia netanki ir netirsta puta, bet tikrai labai kremine. O ar rankos nesauses ir ar sumazes tas odos sausumas buves pries tai, turbut pasakysiu po savaites.
Bet man labai patinka muilo darymas, labai smile.gif)
sitas muilas bekvapis, tiesa kvepia kaip seni mociutes muilai, kurios ji svezius parsinesdavo is muilo fabriko.
:)tas kvapas net primine tokius senai uzmirstus faktus, kad mociute gyveno prie par senovisko muilo fabriko wink.gif, nezinau, gal ir dirbo jame smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 09 20, 13:49)
Tik kaip gaila, kad nemoku nuotrauku cia ideti ;( ir pasirodyti.

Vienas iš būtų įkelti nuotraukas į forumą:
reikia nueiti į tinklapį radikal.ru, po tamsiai mėlyna juosta (ji randasi daugiau į puslapio viršų) yra mygtukas „Pasirinkti failą“; paspaudžiate jį;
atsidariusioje lentelėje susirandate nuotrauką, kurią norit įkelti ir paspaudžiate „open“;
šiek tiek žemiau yra mygtukas „Загрузить“, paspaudžiate jį;
naujai pasikrovusiame tinklapyje žaliai bus parašyta „2. Картинка в тексте“, po šiuo užrašu bus nuoroda, ją nukopijuojate ir perkeliate į SM langą, kuriame rašote žinutę. Tikiuosi supratote, jei taip, ta lauksim nuotraukų 4u.gif

O kokia dar druska tinka dėti į muilą (be himalajų dr.)? ax.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Stai mano pirmasis muiliukas.
Paprastas: su kokosu, palmiu, alyvu ir sviestmedzio aliejais.

user posted image

cia antrasis, dar nebandytas su biciu vasku.

user posted image

cia vaikiskas, svelnus su kakavos sviestu,sviestmedziu, alyvu ir siek tiek kokosu.
Papildyta:
[quote=Babi*,2011 09 21, 17:45]
reikia nueiti į tinklapį radikal.ru, po tamsiai mėlyna juosta (ji randasi daugiau į puslapio viršų) yra mygtukas „Pasirinkti failą“; paspaudžiate jį;
atsidariusioje lentelėje susirandate nuotrauką, kurią norit įkelti ir paspaudžiate „open“;
naujai pasikrovusiame tinklapyje žaliai bus parašyta „2. Картинка в тексте“, po šiuo užrašu bus nuoroda, ją nukopijuojate ir perkeliate į SM langą, kuriame rašote žinutę. Tikiuosi supratote, jei taip, ta lauksim nuotraukų 4u.gif

aciu aciu aciu
pavyko man pasirodyti smile.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pasirodyti naujausiu savo muiliukus smile.gif.
Pirmasis eksperimentas Šokolado ir levandų muilas. Kvepia levandomis. Bandžiau naują maišymo būdą (man naują).
http://www.flickr.co...N08/6170207700/

Ir antrasis, su daug daug taukmedžio, kokosų, kakavos sviestu... ir aišku, medetkomis smile.gif. Į šitą nedėjau jokių kvapų.
http://www.flickr.co...N08/6169698279/

Papildyta:
[quote=vėtrė 9,2011 09 21, 20:59]
user posted image
Stai mano pirmasis muiliukas.
Paprastas: su kokosu, palmiu, alyvu ir sviestmedzio aliejais.
user posted image
cia antrasis, dar nebandytas su biciu vasku.
user posted image

cia vaikiskas, svelnus su kakavos sviestu,sviestmedziu, alyvu ir siek tiek kokosu.
Papildyta:
[quote=Babi*,2011 09 21, 17:45]
aciu aciu aciu
pavyko man pasirodyti smile.gif
[/quote]

Vėtre, labai gražūs muliukai thumbup.gif , tas su bičiu vašku labai gražios spalvos gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrid2 @ 2011 09 21, 21:05)
Ateinu ir aš pasirodyti naujausiu savo muiliukus smile.gif.
Pirmasis eksperimentas Šokolado ir levandų muilas. Kvepia levandomis. Bandžiau naują maišymo būdą (man naują).
http://www.flickr.co...N08/6170207700/

Ir antrasis, su daug daug taukmedžio, kokosų, kakavos sviestu... ir aišku, medetkomis smile.gif. Į šitą nedėjau jokių kvapų.
http://www.flickr.co...N08/6169698279/

Papildyta:
Vėtre, labai gražūs muliukai  thumbup.gif , tas su bičiu vašku labai gražios spalvos gavosi smile.gif

Puikus muilai ir dar puikesnes nuotraukos smile.gif

Atsakyti
vėtrė 9 ir Ingrid2 labai grazus muilai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaSong: 21 rugsėjo 2011 - 21:42
vėtrė9, labai gražūs muilai, man labai patinka tokie stambiai supjaustyti gabalai thumbup.gif

Ingrid2, abu muiliukai nuostabūs, ypač šokolado ir levandų wub.gif
Atsakyti
vėtrė 9, labai gražūs muilai thumbup.gif O kokie ten ant pirmojo viršaus išraižymai ir kaip padaryti? ax.gif

Ingrid2, man labai gražiai atrodo šokolado ir levandų muilas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 09 22, 07:02)
vėtrė 9, labai gražūs muilai thumbup.gif O kokie ten ant pirmojo viršaus išraižymai ir kaip padaryti? ax.gif

Ingrid2, man labai gražiai atrodo šokolado ir levandų muilas wub.gif

ant virsau yra avytes antspaudukas smile.gif
Atsakyti