QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2011 09 13, 16:35)
Grooožis, taip ir kvepia medum...
Na nusipirksiu šarmo, virsiu ir aš. Ir dabar klausimais užkamuosiu, naujokė, nieko nepadarysi, teks praeit kaip gelio fazę... Pirksiu puodą muilams, kad tų pačių indų nenaudoti - ar metalinis (ne aliuminio) tiks? Bijau kad emaliuoto nerasiu tokio, kuris susikalbėtų su indukcine kaitlente. Dar kiek skaičiau man neaišku, jei naudosiu vandenį(distiliuotą), ne pieną, jį irgi reikia iki ledukų šaldyti ar užtenka šalto vandens ir tiek? Ir kai jau supilat ištirpintą šarmą į riebalus, tą puodą reikia dėti į indą su ledais ar ne, internete filmuke mačiau deda, tai nebežinau, kiek reikia iš anksto ledų pasiruošti...
Ir receptus dėliojuos kaip lego kubelius, vienas geras kitas dar geresnis, ar toks muilas nieko būtų? Dar nebent jūros druskos į jį mostelčiau(žinau kad negyvosios netinka dėt), o labiausiai tai noriu paprasto vien alyvuogių, tik abejoju ar pirmam kartui nebus jis perdaug "kapriznas"... Mąstau apie kažką tokio, čia procentais:
Olive Oil 40
Coconut Oil, 76 deg 31
Neem Tree Oil 6
Shea Butter 3
Cocoa Butter 15
Castor Oil 5
Hardness 44
Cleansing 21
Conditioning 52
Bubbly 25
Creamy 28
Iodine 54
INS 161
Bus didelis AČIŪ atsakiusioms
nerudijancio plieno puodas tikrai tiks.
Piena saldo tik kad jo nesutrauktu.
Distiluoto vandens saldtyti nereikia, nebent neturte distiliuoto tai is bedas galima naudoti paprasta saldyta vandeni.
O saldo ledukai nes nori isvengti muilo perkaitimo ar nrisn sustabdyti gelio faze. Sitame forume apie tai kalbejom (mazdaug nuo 4 psl.)
o apie receptus reikia klausti labaiu parytsiu vireju