Įkraunama...
Įkraunama...

Tailando (Thai) katinynas

Sveikos,

kaip temoje tylu ,pas jus smile.gif

Labai grazios man šios katytes,Thaju..Pacios pacios....Nesvarbu,kad kraujas toliau nuo tikruju tajuku...visvien jos kazka tokio turi wub.gif
Naujadarai man nelabai...ir visi sako,kad siamo ne sitos kates,o tos didziaauses...nesutikciau,nes juk naujadarai isvesti is šiu gražuolių wub.gif Turejau savo numyletini,kuris liko pas mama ir susigyveno..ieškau dabar panašaus i 'JI',ir kiek ieškojau,neprilygo man nei vienas kolkas buvusiam grazuoliui.Jis toks didelis,iš didziosios raides..grazus,bent man.Vardas Jo Dūmas..atrodo,kad ilgiuosi ir ieškau būtent tokio .Noriu kad būtu toks išskirtinis,didelis ir visa kame nenusileidziantis buvusiam blush2.gif
Tad kai rasiu,butinai prisijungsiu prie Jūsų mirksiukas.gif

Atsakyti
Miau smile.gif sveikos mergyte prisijungsime ir mes. Visai nesenai aptikau kad mes esam tajukes o ne semo smile.gif ir jauciuosi labiau pakileta. Myce pas mane atsirado neplanuotai wub.gif nors senai norejau kates. Grupiokes kambarioke ja is kaskur gavo o mama pasirodo uzprotestavo sad.gif pries toki grozi. Norejo i globos namus atiduoti (vaikiska) o pas mane ji jau daugiau kaip pusantru metuku smile.gif thumbup.gif wub.gif dziugina mane su vyru. Va dabar guli prie koju ir retkarciais vietoi murrrr. padaro taip per nori Mmmmmm........ juokingai atrodo biggrin.gif biggrin.gif
Pastebejau kad 99% tajuku megejai zadinti smile.gif maniske to nedaro kol nesuskamba zadintuva ax.gif o savaitgali tai pastoviai rytais prisidirba veiklos doh.gif geliu namie jau nerasta ir tai savaitgaliu miego kaina. Liko tik citrinmedis mat jo kvapas astrokas biggrin.gif biggrin.gif o maisiuka patikrinti tai butinas reikalas biggrin.gif biggrin.gif
Seip nemazai skaiciau apie kaciu hierarchija, nenorejau pridarytu batu ir agresyvios kates. Mycia zino kada ji gaus esti ir kas gai galima smile.gif o kas ne.

Na net uzteks girtis, pas mus visas grozis neispasakytas wub.gif
Atsakyti
o stai is manoji bite smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nidalt: 23 vasario 2012 - 20:39
Aš ir turiu tokį katinėlį, kuriam už poros savaičių bus metai. Labai šaunus, mylimas katinas, kuris vietoj žuvies pasirinktų pyragėlį. blush2.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
smile.gif oi koks grazuolis smile.gif
slatkajeska
Atsakyti
ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi visi ir visos, ir kaip gyvenat?
Matau naujokeliu turim nemazai, smagu, ir kaciuku buvo, nu viska praleidau doh.gif bet labai senai temukej bebuvau, stengsiuosi pasitaisyti .
Mes naujienu turim biggrin.gif 2 mazutelius grazutelius ax.gif
user posted image
user posted image

mamyte jais be galo rupinasi (o gal ten jos, nesuprantu dar blush2.gif ), gimdyma spraejo sklandziai, 3 nakties kate isilipo pas dukryte i lova ir prisiglaude kaip visad prie galvos, zino ,kad dukryte taip prasibunda ir saukiasi mane, tai ir sikart pradejo saukti mama mama kate kate smile.gif ateinu iskeliu ja is lovos, bandau vaika nuraminti, kate vel i lova, as ja iskeliu , ji vel, tiesiog grudasi kiek eina, as tada jai ciupt uz siknos, o ten slapia, supratau kame reikalas, atsinesiau dezute ,itiesiau ranksluostuka ir sedejau salia kol saremiai kamavo, paglostau per skausmeli, ji dekingom akim pasiziuri, pakniauksi tyliai, 03.50 min gime pirmas katukas, po 15 min antras. Katyte pati viska tvarkingai susitvarke, saunuole, ir dabar tik nueina pavalgyti it i tualeta isgirsta kad sumiauksi katiniukas kuris iskart bega ziureti, wub.gif zodziu manau saunuole musu katyte.
Tai va tokios naujienos pas mumis smile.gif

Atsakyti
smile.gif oi koks saunus pagausejimas jusu seimoje smile.gif gera girdeti kad gimdymas buvo sklandus.

Mes su Mycia dziaugiames uz jus smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

Beje, gal galit parašyt savo tajukų svorį, amžių ir lytį blush2.gif
Atsakyti
Superdukte ojei koks grazus kicius:)
Nors sios veisles kates man pacios graziausios.
Maniske katyte jau 2 metu ir poros menesiu. O sveria net nezinau kiek, bet nedaug, jin smulkute, nera didele.

Parodysiu saviskes grazuoles kaip paaugo smile.gifuser posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man irgi šios gražiausios yra, bet iš pradžių galvojau apie egzotų veislę, tokios pačios spalvos... Nes bijojau to, ką žmonės sako, jog šie mūsų siamukai yra nerealiai pikti ir kerštingi. Bet aiii ir surizikavau, ir dabar turiu tobulai meilų katinėlįsmile.gif
beje, jaukuciukas, nerodo tavo fotkių man kažkodėl sad.gif
Atsakyti
Turetu rodyti smile.gif
Nusikaliau siandien, oras superinis.
Laba diena tiesa, nors jau kaip ir vakaras.
Liaudiskai musu tajukus siamais vadina, ir pikti jie buna tada kai buna maisyti su paprastom katem, spalvos gali buti identiskos, akytes melynos bet pvz kailiukas pukuotesnis, sudejimas ne toks, drauge tokia katyte turi, kai pirko ja sake kad tikra siamuke atceit, kai pamaciau sakau ne tikrai ne tokia, paziurek uodega trumpesne storesne, kojos storos, pati pukuotesne, ir ka dabar tik spalva ir akim yra kaip musu tajukai, visa kita paprasta kiemine raine, o jau harakteris, siaubas, kerstinga, pikta.
Taip kad renkantis reikia labai atidziai ziureti kaciuka.
Atsakyti