Įkraunama...
Įkraunama...

Tailando (Thai) katinynas

Katinukai dar maziukai. Dar maitinasi mamos pienu. Jei nori pratinti katycius prie maistelio, reiketu junior maitelio sauso ir ji truputi uzpilti vandeniu, kad pabrinktu. Ateis laikas ir katyciai valgys viska. Mama kate visko ismokins
Atsakyti
QUOTE(46Irenija @ 2011 10 04, 19:40)
Katinukai dar maziukai. Dar maitinasi mamos pienu. Jei nori pratinti katycius prie maistelio, reiketu junior maitelio sauso ir ji truputi uzpilti vandeniu, kad pabrinktu. Ateis laikas ir katyciai valgys viska. Mama kate visko ismokins

O kaip del nukirminimo? kaip tas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2011 10 05, 13:05)
O kaip del nukirminimo? kaip tas vyksta?

nuo 4 savaičių katinukam galit duoti sauso maistelio ,bet jį reikėtų išbrinkinti.Užpilkite šiltu vandenuku palaikykite kol suminkštės ir duokit. Žalią mėsa kaip supratau jau valgo.Nueikit į vet gydyklą pasakykit vetui kiek kačiukam laiko ir duos vaistukų.Paaiškins ką ir kaip daryti.
Atsakyti
Joliete,

Kaip katukai auga ? smile.gif
Atsakyti
Patarkite ka daryti. Parsiveziau savo katuke is sodybos. Ten turejo pilna laisve. Didziaja dali dienos praleisdavo lauke. Dabar priversta buti namuose. Prasosi laukan, bet gyvename ketvirtame aukste, todel jos isleisti nera galimybes. Ji pastoviai miauksi, net paciai sirdi skauda.
Atsakyti
Sveikos, prašau priimti į savo būrį 4u.gif
Prisistatom: Dionisas, 5 mėn. Super išdykęs, mėgsta pasikandžioti, bet ir labai mielas, ypač jam patinka jodinėti ant šeimininkės pečių biggrin.gif
user posted image
user posted image
O čia dar visai mažiukas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOLEYN: 26 spalio 2011 - 20:08
Sveikute,

Oi, koks grazuolis
Atsakyti
QUOTE(46Irenija @ 2011 10 09, 18:19)
Joliete,

Kaip katukai auga ? smile.gif

Labas smile.gif Seniai jau lankiausi forume smile.gif katiniukai jau uzaugo, visos trys mergytes turi naujus gerus namucius smile.gif

Tik dabar jau del mamytes man neramu.. katiniuku nera, o mamytes pienukas kaupiasi.. Ka man su musu Kola daryti? Ar jis turi pats dingti? Nes papuliai dideja, o ji laizo vis...
Ar dings pats pienas? Ar reikia kazka daryti ?
Atsakyti
Jau taip greit 3 men. praejo? kai jie gime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2011 10 31, 11:25)
Jau taip greit 3 men. praejo? kai jie gime?  g.gif

[QUOTE]

Du menesiai... Jie is mamos jau beveik nevalge.. Jau pilnai mesytes visas ir pan valge. Dabar yra toki asituacija ir man reikia ja spresti. Pirma vada- patirtie snulis, todel viskas su nesklandumais.
Ka man daryti?
Atsakyti
[quote=Joliete,2011 10 31, 16:17]
[QUOTE]

Du menesiai... Jie is mamos jau beveik nevalge.. Jau pilnai mesytes visas ir pan valge. Dabar yra toki asituacija ir man reikia ja spresti. Pirma vada- patirtie snulis, todel viskas su nesklandumais.
Ka man daryti?
[/quote]

Kačiukai gali pradėti patys valgyti ir 4sav, tačiau nereiškia, kad juos jau laikas atskirti... Dažniausiai kačiukus reikia maitinti katės pienu tol, kol katė turi pieno. O jis baigiasi kačiukams būnant apie 2,5mėn. Man šiaip smalsu, dėl kokių priežasčių leidote savo katei atsivesti kačiukų? Visi kačiukai colorpointiniai buvo?

Negalvojate apie katės sterilizaciją? smile.gif Po kelių savaičių nustos gamintis pienas, susitrauks pieno liaukos ir bus galima vežti sterilizuoti. Paprastai katės įsigudrina morčiauti kas 2 savaites, va ir dabar vienos katės niekaip nuvežt negaliu - ištisai morčiauja... Draugiškai patarčiau daugiau "negaminti" kačiukų ir neišleisti į pasaulį, o šitą darbą palikti patyrusiems veislynams smile.gif Po vienos vados padidėja tikimybė atsirasti kiaušidžių ir gimdos vėžiams ir pan, taip pat gali būti pūlingas gimdos uždegimas, kurio gydymas - tik sterilizacija (gimdos pašalinimas). Linkiu apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laira4: 31 spalio 2011 - 18:02
QUOTE(laira4 @ 2011 10 31, 17:59)
Kačiukai gali pradėti patys valgyti ir 4sav, tačiau nereiškia, kad juos jau laikas atskirti... Dažniausiai kačiukus reikia maitinti katės pienu tol, kol katė turi pieno. O jis baigiasi kačiukams būnant apie 2,5mėn. Man šiaip smalsu, dėl kokių priežasčių leidote savo katei atsivesti kačiukų? Visi kačiukai colorpointiniai buvo?

Katės matina iki 4 mėn. tongue.gif Man taip veisėjos sakė... O ir nepamatysit kiek jie ten žinda, nepamatuosit. Nestebit juk kačiukų kiaurą parą...

Joliete, nežinau ką patarti unsure.gif Saviškius atidavinėjau kas savaitę, kad katei streso kuo mažiau būtų. Neseniai Micė atrado užkritusią lazdelę su plunksnom. Su šita lazdele su kačiukais žaidėm, tai kniaukė baisiausiai, laižė, tąsė visur... Instinktas, prisiminimai g.gif
Atsakyti