Va kaip kartais buna apredyta
va
Cia dar visai mazute buvo
ir va
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 10 13, 14:46)
nerodo
QUOTE(M.K. @ 2014 10 13, 15:46)
tai veislyno LT nėra, kaip supratau. Kačiukas tik mūsų planuose, bet jau tvirtai žinau, kad tai tajus.
Papildyta:
o kiek dabar metų jūsų grožiui
Papildyta:
o kiek dabar metų jūsų grožiui
Laba diena!
Esu visiska naujoke siame forume, ka tik uzsiregistravau. Ieskau siamo (thai) kaciu gerbeju ir tikiuosi, kad pataikiau teisingai.
Pries menesi mire mano mylima kate, jai buvo beveik 14 metu. Nesu tikra, kad ji buvo thai veisles, mes ja gavome dovanu is seimos draugu ir 12 metu galvojom, kad ji "siamuke". Jokiu dokumentu, jokios genealogijos, bet ji buvo nuostabi, o netekties skausmas didziulis...
Pries savaite mano namuose atsirado nauja mazyte katyte. Del jos veisles as irgi abejoju, nes pirkome be dokumentu, tiesiog pagal isvaizda. Noretusi surasti ismananti zmogu, kuris galetu nustatyti mazytes katytes ir mirusios kates veisle. Jei kas nors ka nors galetu man patarti, buciau dekinga.
QUOTE(Tatajna @ 2014 12 28, 22:22)
Laba diena!
Esu visiska naujoke siame forume, ka tik uzsiregistravau. Ieskau siamo (thai) kaciu gerbeju ir tikiuosi, kad pataikiau teisingai.
Pries menesi mire mano mylima kate, jai buvo beveik 14 metu. Nesu tikra, kad ji buvo thai veisles, mes ja gavome dovanu is seimos draugu ir 12 metu galvojom, kad ji "siamuke". Jokiu dokumentu, jokios genealogijos, bet ji buvo nuostabi, o netekties skausmas didziulis...
Pries savaite mano namuose atsirado nauja mazyte katyte. Del jos veisles as irgi abejoju, nes pirkome be dokumentu, tiesiog pagal isvaizda. Noretusi surasti ismananti zmogu, kuris galetu nustatyti mazytes katytes ir mirusios kates veisle. Jei kas nors ka nors galetu man patarti, buciau dekinga.
Kas liecia veisle, tai niekas Jums nenustatys kokia ji nei buvusios nei esamos katyciu. Jos gali buti panasios i kazka ir tiek.
Kaip ir pati raset "Jokiu dokumentu, jokios genealogijos, bet ji buvo nuostabi". Tai linkiu kad ir mazoji butu tokia pat nuostabi.
Jei norejot veislinio gyvunelio reikejo su dok ieskotis. Tada butu ir veisle ir budas ir isvazida aiski
QUOTE(M.K. @ 2015 02 07, 21:49)
Na, kurgi augintinių foto? Aš vis akis paganyti noriu į tokius grožius
Jei klausimas buvo man, tai net nezinau, ar verta deti kaciuko nuotraukas, nes sulaukus 3 menesiu plika diletanto akim matosi, kad pasiemem "bele ka"... akys bespalves, uodega dryzuota, o elgesys kaip laukines. Tikimes, kad elgesi pavyks koreguoti, suprantam, kad daug kas ir nuo musu priklauso. Siaip, labai sociali katyte, kai neeina sienom, tai buna ir labai meili.
Papildyta:
https://www.facebook...2...e=3
cia mano senute, kuri mire lapkricio pabaigoje...
https://www.facebook...2...e=3
cia mano mazoji, gime lapkricio pradzioje...
QUOTE(M.K. @ 2015 02 11, 14:17)
NERODO
kaip suprast bile ką, ne tajukė ten?
Beje, ar bus VLN parodoj tajukių? eičiau vien dėl jų, pasižiūrėt, pasidomėt.
kaip suprast bile ką, ne tajukė ten?
Beje, ar bus VLN parodoj tajukių? eičiau vien dėl jų, pasižiūrėt, pasidomėt.
Jiegu galvoje turite vasario mėn parodą Gariūnuose, tai viena TIKRA Tajų katė iš Rusijos turėtų būti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 02 11, 15:17)
Jiegu galvoje turite vasario mėn parodą Gariūnuose, tai viena TIKRA Tajų katė iš Rusijos turėtų būti
taip, jau girdėjau, reikės nueiti. Tik va klausimas, kokiu metu eit, kurią dieną? kada konkrečiai ta katė bus
QUOTE(M.K. @ 2015 02 11, 19:39)
taip, jau girdėjau, reikės nueiti. Tik va klausimas, kokiu metu eit, kurią dieną? kada konkrečiai ta katė bus
Ta katė turėtų būti abi dienas, nuo 10 ryto, iki vakaro 19 val.
http://www.skelbimai...mo taju veisles
gal verta dėmesio? Kaip ir norėtųsi su dokais, dėl charakterio, bet paskaitau, kad žmonės augina puikaus būdo kates ir be dokų
gal verta dėmesio? Kaip ir norėtųsi su dokais, dėl charakterio, bet paskaitau, kad žmonės augina puikaus būdo kates ir be dokų