Įkraunama...
Įkraunama...

Tailando (Thai) katinynas

Na, su parsivežimu - du variantai. Pirmas- mokat nemažai pinigų (tikslios sumos nežinau) ir parveža siuntų tarmyba. Man pasisekė - draugė kursuoja tarp Maskvos ir Vilniaus, tai paprašiau ir parvežė. Reikalingus dokumentus sutvarkė ir katiną iki draugės atvežė veisėjai, su kuriais prieš tai ilgokai susirašinėjome visais klausimais. Taip vežant, oro uostegal 80Lt ar pan. dar sumokėt reikėjo ir nešynę pirkom - bet ją vis tiek būčiau pirkus, dar džiaugiuosi, kad ėmėm kokybišką, nepigią, - Lietuvoj tokių net nėra, o patogi transportavimui - labai ir labai.

Šio katino kaina 20000 rublių. Pirkau su sutartimi ne veisimui, bet sutarėm, kad dar pasitarsim su veisėjais, kai ateis laikas kastruoti. Teoriškai, galėčiau pirkti ir patelę, veisti, bet veisėjai įspėjo, kad ši veislė Baltijos šalyse nepopuliari. Kas man artodo kosmosas - katinas pasakiško grožio, itin švelnaus, mielo charakterio, trumpaplaukis, geros sveikatos ir pan. g.gif

Aš neveislinio nenorėjau. Kažkada turėjau neveislinį šunį, tai nors ir mylėjau, visada juokaudavau, kad jis iš visų savo protėvių susirino prasčiausias savybes. Žinoma, gyvūnas gyvūnui nelygu, bet kai imi kilmingą - gali bent tikėtis, kad jis išvaizda ir charakteriu bus panašus į tėvus ir atitiks savininkų lūkesčius.
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2014 01 14, 16:57)

bet veisėjai įspėjo, kad ši veislė Baltijos šalyse nepopuliari.

o nenorėtumėt būti pionieriais? Lengva nebus, bet jeigu visi taip galvos, tai veislė niekada ir nebus populiari. Pas mus dabar tajais vadinami visi color point spalvos mišrūnai doh.gif
O populiarumas veislei nieko gero neduoda irgi schmoll.gif
Jeigu veisėjai labai nesispardo dėl kastracijos ir leidžia finansai, manau verta pamėginti mirksiukas.gif Būtų nuostabu wub.gif
Atsakyti
Na, mes apie tai po truputį galvojame.....bet yra daug "o bet tačiau tik"....
bus matyt wink.gif

o yra dar turinčių Tajukų su dokumentais? Lyg minėjo, kad Vilniuje dar porą katyčių gyvena g.gif
Atsakyti
Žmonės,
ar kas nors gali man patarti? Mano katei 15 metų. Prieš kelis mėnesius ji labai pasikeitė - pradėjo daug "kalbėti". Patys žinot, kad tajukių balsai - ne lakštingalų.. Bet tokiu balsu baisiu ji niekada nekniaukė. O dabar suprantu - mano katė miršta. Ir ji norėjo, matyt, apie tai pasakyti...
Katė beveik nieko neėda, tik kartais truputį palaka vandens. Sulyso nežmoniškai.. Įlipa į dėžutę, bet šlapinasi pro šalį, viskas lieka ant grindų. Paskui kapsto kraiką - užkasinėja. Ir vėl kniaukia lyg atsiprašydama, kad "pridirbo".. Nuolat miega, prisiglaudusi prie radiatoriaus..
Taip gaila žiūrėti į ją..
Suprantu, kad amžinai niekas negyvens, bet taip graudu..
Ką aš galiu padaryti? Vežiau pas veterinarą, tai pasiūlė eutanaziją. O aš nenoriu..
Atsakyti
keliu temą, pagaliau radau TAI wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
tylu ramu cia smile.gif
Kaip grožziai gyvena?
Maniske ( ne naujausiau nuotraukele, pavasariligu daryta:) ).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2014 01 14, 16:57)

Šio katino kaina 20000 rublių. Pirkau su sutartimi ne veisimui, bet sutarėm, kad dar pasitarsim su veisėjais, kai ateis laikas kastruoti. Teoriškai, galėčiau pirkti ir patelę, veisti, bet veisėjai įspėjo, kad ši veislė Baltijos šalyse nepopuliari. Kas man artodo kosmosas - katinas pasakiško grožio, itin švelnaus, mielo charakterio, trumpaplaukis, geros sveikatos ir pan. g.gif

O man atrodo kaip tik labai populiari, daug kas laiko tokius kačiukus, tik kad be dokumentų. Pati atsivežiau iš Vokietijos, su dokumentais, bet ten paminėti tik mama ir tėtis biggrin.gif Tai, aišku, kokie ten veisėjai. Ir, deja, nors ir pasakiško grožio, bet nei švelnus, nei mielas, nebent ko nors nori. Aišku, nepaisant bjauraus charakterio, aš jį myliu, bet va ten tai žvėris biggrin.gif Jei pirkčiau dabar, tai tik iš normalių veisėjų, bet kad Lietuvoj, kiek teko domėtis, nėra tokių.
Atsakyti
koks grožis...o charakteris. būdas?
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 10 13, 13:43)
koks grožis...o charakteris. būdas?

Jei manes klausiate - tai musiske katyte mielybiu mielybe. Labai judri, aktyvi, su vaikais sutaria puikiai, dukra ja kai mazesne buvo net leliu vezime aprengta sliauztiniais veziojosi. Zaismingas padaras musiske. Vyras sako,kad jaukesnes kates nera mates. Visada ateina isitaiso ant keliu,arba salia prisiglaudzia.Aisku turi uzsispyrimo, pvz nelaka vandens is savo dubenelio, tik is krano tinka svieziai ipiltas i puodeli. Nekerstinga tikrai, per tiemetu nera niekam pridirbus nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 10 13, 13:29)
Jei manes klausiate - tai musiske katyte mielybiu mielybe. Labai judri, aktyvi, su vaikais sutaria puikiai, dukra ja kai mazesne buvo net leliu vezime aprengta sliauztiniais veziojosi. Zaismingas padaras musiske. Vyras sako,kad jaukesnes kates nera mates. Visada ateina isitaiso ant keliu,arba salia prisiglaudzia.Aisku turi uzsispyrimo, pvz nelaka vandens is savo dubenelio, tik  is krano tinka svieziai ipiltas i puodeli. Nekerstinga tikrai, per tiemetu nera niekam  pridirbus nieko blogo.

o ji su dokumentais ar ne? kur gavot?Ar reik4jop labai auklėti? baldus drasko?
Atsakyti
Maniske be dokumentu, pirkau is pazystamos, jos katinus zinojau, kad gerieciai, tai nebijojau. Baldu nedraske ir nedrasko, nagus reguliariai karpome, turi savo nagu draskymo kampeli prieskambaryje, ten jin nagucius galanda i medi. Auklejau pirmus menesius,kad nakti miegoti leistu, o ne duktu. Musiskei pavasari jau bus 5 metai, bet yra nediduke, smulkute.
Atsakyti
tai veislyno LT nėra, kaip supratau. Kačiukas tik mūsų planuose, bet jau tvirtai žinau, kad tai tajus. smile.gif
Papildyta:
o kiek dabar metų jūsų grožiui
Atsakyti