Įkraunama...
Įkraunama...

Tailando (Thai) katinynas

Laba, vis tiek nerodo smile.gif Oras superinis, kaip ir nuotaiokos smile.gif aš manau, kad kiekvienas gyvūnas yra individualybė, unikalus sutvėrimas ir turi tik jam savitą charakterį. Jei atvirai, aš nenoriu tikėt, kad kuri iš mūsų turi tikrą tajuką. Ar kuri turi katinėlio kilmę įrodančius dokumentus, kad nėra jokia rainė įsimaišius? smile.gif Už mūsų murziukus prašo iki 200 lt, aš už savo iš viso 10 lt mokėjau, ir tai 3 lt prašė... Tai ar tiek grynaveislis katinas kainuoja?smile.gif Aš žinau, kad auginu mišrūniuką, bet žmonėms lengviau paaiškint, kad siamas, nei jog gelsvas katinas su tamsiomis dėmėmis biggrin.gif Aš aišku vertinu labiau gyvūną, nei popierių, tik užkliuvo tas teigimas smile.gif
Atsakyti
Dedu is naujo savo kyciukus, tiksliau paneles smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Na as nesakau , kad jei dokumentu neturim tai vaje kaip blogai, auginam misruniukus, tiesiog yra siai veislei budingi bruozai, kurie turetu islikti, ir kur nera isimaise jokio kito kraujo tie bruozai ir yra, gi musu tajukai pusiau sunys pusiau katinai, ju harakteris labai zaismingas, jie prieraisus, na pacios zinot gi.

Papildyta:
o veislyno lt nera tajuku, bent jau as tokio neradau, kiek zinau ligu latvijoj yra, bet nepasakysiu tiksliai. O siaip kas del veislynu, tai jei pas mus temoj yra tokiu kurios turi koki kita katiniuka is ten nepykit (arva jei yra atstovaujanciu veislynus) bet jie ima nenormalius pinigus ir daro is to pelna tikrai nemaza, siaip puola vadinamus daugintojus labai labai, aiskina kad visi kergia kates be perstojo, bet jug visokiu yra, nera sventu ir tuose veislynuose, nes buna ir ten vadu kuriu veislynas neregistruoja smile.gif zinaiu tai is vienos oficialios veisejos, pasakojo kaip ten ir kas daug maz, tik aisku to viesai niekas nesako.

Oras pajuri nerealuys,karsta jau is pat ryto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 21 gegužės 2012 - 08:36
QUOTE(jaukuciukas @ 2012 05 21, 08:35)
Na as nesakau , kad jei dokumentu neturim tai vaje kaip blogai, auginam misruniukus, tiesiog yra siai veislei budingi bruozai, kurie turetu islikti, ir kur nera isimaise jokio kito kraujo tie bruozai ir yra, gi musu tajukai pusiau sunys pusiau katinai, ju harakteris labai zaismingas, jie prieraisus, na pacios zinot gi.

o veislyno lt nera tajuku, bent jau as tokio neradau, kiek zinau ligu latvijoj yra, bet nepasakysiu tiksliai. O siaip kas del veislynu, tai jei pas mus temoj yra tokiu kurios turi koki kita katiniuka is ten nepykit (arva jei yra atstovaujanciu veislynus) bet jie ima nenormalius pinigus ir daro is to pelna tikrai nemaza, siaip puola vadinamus daugintojus labai labai, aiskina kad visi kergia kates be perstojo, bet jug visokiu yra, nera sventu ir tuose veislynuose, nes buna ir ten vadu kuriu veislynas neregistruoja smile.gif zinaiu tai is vienos oficialios veisejos, pasakojo kaip ten ir kas daug maz, tik aisku to viesai niekas nesako.

O kas gali įrodyti,kad neįsimaišė jokio kito kraujo? Nėra gi tam įrodymo - dokumento, kuris ir rodo visą giminystės medį, kada ir ką kergė. Išvaizda dar ne viskas, atrenkant kad ir katiną katytei, veisėjui gi nekiekvienas tos veislės atstovas ir patina/tinka, ne veltui ta atranka vyksta, nes norima kažką gauti kergimu, o ne šiaip sau kačiukus štampuoti.

Kas liečia pinigus - parodos, kelionės, žvėriškos kergimų, įsigytų reproduktorių kainos (nekalbant apie skiepus, sveikatos tyrimus), gi investuojama į visa tai. Tikrai būna ir taip,kad minusas, o ne pelnas išeina. Kaip pvz. kačiukų gali atsivesti katė vieną ar du , kai tuo tarpu katę vėžei kergti užsienin (kuras, nakvynė, katino paslaugų apmokėjimas tikrai ne 100 lt, o dar vienas nuliukas prisideda ir kalba eina apie eurus), tai kur tada čia lobstama?

O kad visad kažkodėl pateikiamas blogiausias pavyzdį,tai jau įprasta, tada lengviau save pateisinti. Kažkaip nesinori matyti geriausio, į kurį būtų galima lygiuotis, siekti, tobulėti. Kažkas eina lengviausiu keliu ir šešėlį meta ant visų veisėjų, vargu ar verta apie tokius kalbėti. Nuolat kai kažkas klausia,tai pasakoma, kad ir veislyną reikia atsakingai rinktis, vis tik nemaži pinigai,kad paskubom, neapmąstant tai daryti.

Neveisiu, veislynams neatstovauju, tik kiek kitaip viską matau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 21 gegužės 2012 - 11:50
Visiškai pritariu Arvikai. Tobulas atsakymas, net neturiu ką pridurti. Biznis tiems kurie investuoja tik į kačiukų maistą, ir tai jau mėnesio amžiaus katulius pardavinėja, stumdo gal tiksliau, kad tik kuo mažiau gal maisto suvalgytų ar kraiko sunaudotų, nežinau biggrin.gif pardavinėja po to kelis šimtus, nei skiepytus nei nukirminuotus. Tai čia jau taip turi būt? Ar čia kaip įrodymas, kad žmonės finansiškai stabilūs, ir katinas turės puikias sąlygas? Kiek prieglaudų prikištų dokumentuotais gyvūnais, kurie kadaise tūkstančiais kainavę. Mano katino gyvybę įvertino 3 litais, o jis lepinamas taip, kaip retas kilmingasis. Jis mano augintinis, aš atsakinga, kad būtų laimingas ir sotus, labaaai myliu ir man nerūpi ar jo tėtis buvo juodukas, ar senelis rainys. Tiesiog, mano mylimukas mišrūniukas su seal point spalvyte. Neklijuoju aš jam jokių veislinių etikečių, nematau prasmės:)
Atsakyti
Na tokiu kurie menesio amziaus kaciukus pardavineja ir sekanti morciu kate vel kergia nesuprantu ir jiems nepritariu, smerkiu tokius. O ir as pvz asmeniskai savo katei suejus tik 2 metams katina parveziau, atidziai rinkausi, bele kokio neemiau. O ir neplanuoju kergti pastoviai, ne ne. Beje savo kaciukus atiduosim tik savarankiskus, ne anksciau nei tures 3 men, nukirminuotus ir paskiepytus, tai yra tvarkingus ir priziuretus o ne bele kokius.
As jug irgi nesiginciju kad mano kate jau cia veisline, tiesiog tos rusies atstove, kuri man pati mieliausia ir geriausia.
Sita tema galime diskutuoti be galo be krasto, kol galu gale viskas virs nebe diskusija o gincu.
Atsakyti
lenkiuosi žemai, jei tik nuoširdžiai ir atsakingai kergiate katulius smile.gif aš saviškį kastravau, kai jam pusmetis suėjo, aplinkiniai bajerio nesuprato, gi tokie pinigai būt plaukę: iš vienos katės- pas kitą ir galas be galo smile.gif Taip pikta buvo :)bet kad ir kokį kašarą turėčiau, tai pas mane jis būtų forever virgin biggrin.gif
Atsakyti
Superdukte as nekergiu, suleidau vieninteli karta tik, ir nesakau kad tai vel kartosiu, gal but, negarantuoju dar kartas ir bus, p gal ir ne. Jei buciau norejus is kates pelna darytis jau senai buciau n kartu sukergus.

Tupi mano grazuole prie atviro lango salia ir isputusi akis bei pastaciusi ausis klausosi pauksciuku cirenimo salia gyvatvoreje.
Kaciukai jau islipa is dezes patys ir duodasi po kambarius visus, reik aju ziuret kur eini smile.gif
Atsakyti
Maniškis tai vabaliukus atskridusius medžioja labai smile.gif
Atsakyti
http://ltkates_lt/sh...sko-draugo.html
ech, vargšas vaikas.....
Atsakyti
Nu kas per zmones, tokia maza katyte kergti.
Atsakyti
nežmonės smile.gif
Atsakyti
As taip pat nesupratau zmoniu kurie kergia ir belekiokias sumas praso uz gyvunus. Taciau dar labiau nesuprantu tu zmoniu kurie MOKA TOKIUS PINIGUS.
Maniske tajuke is globos namu paimta smile.gif ir ne lito nekainavo. turi tik sveikatos pasa smile.gif usus letenas ir uodega vietoje dokumentu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sulaukusi 6 men buvo sterilizuota, nes nemanau kad reikia dar veisti kai tiek ismetama i gatve ir lieka be namu.

STAI PRASAU KAM PIRKTI

http://www.lese.lt/lt/dovanoju/type.1
Atsakyti