Nesenai atsidares , taip? Arba as ji neseniai pamaciau
Reikes uzsukti kada .
Siaip apie blogiausius... Uzsimanem lietuvisko maisto.. Megoje Berneliuose.. Baisu, cepelinas su plauku buvo, sriubos surios..
Ir dar kaune malūne DELANO, kazkada uzlekem po apsipirkinejimo Maximoj.. baisu, apsinuodinau skrandi. O atrodo nieko tokio labai blogo nevalgiau.. Sriuba (nepamenu kokia), grikius ir darzoves.
Aptarnavimas ten tai 0 balu is 10 Merginos dirbancios nosis uzrietusios, patys uzsisakem prie kasos,patys meniu paprasem, patys ejom susimoket.Uzsakant saldainius issinesimui net nepaklause kokiu norim ir sudejo i dezutes savo nuoziura Papildyta:
QUOTE(Bananamio @ 2011 12 07, 13:48)
Apsilankiau Trattoria Piccola Italia - dar naujutelaitis, puikus atsiliepimai:
net neverta jinai demesio, kaip kuri minejot baisiau nei baisu, as isvis nesuprantu tokio kaziniu poziurio, juk zmones ne durni, viena karta apsigauni, bet antra karta ten kojos nekelsiu ..brrr...ne picos ten, o parodija
Aš nusivyliau La crepe. Lankiausi po Kalėdų su drauge, apsikeist dovanom ir pan. Na galvoju pasiimsiu picą, buvo akcija. Paprašiau be svogūnų. Ir ką, ateina padavėjas su pica, sako:"Sakiau, kad be svogūnų, bet pasirodo neįmanoma, nes jei parašyta svogūnai, tai jų išimt NEGALIMA", sakau, o tai negalėjot perspėti??? būčiau išsirinkus kitą! Na jis pasivaipė ir nuėjo. Suprasčiau, jei picos būtų šaldytos. Kadangi nenorėjau gadint kompanjonei nuotaikos ir kelt skandalo, kad nevalgysiu, bandžiau išsirankioti svogūnus, bet jų buvo tiek daug, kad iš pusės picos išrinkau visą kalną. Kitą pusę picos palikau, nes dingo ir apetitas. Kas svarbiausia, mano organizmas svogūnų netoleruoja ir sustoja skrandis, tad nevalgau jų ne šiaip sau. Blynai ten skanūs, kava skani, bet daugiau tikriausiai nebesilankysiu dėl šio incidento, nes tikrai Kaune yra daug kitų puikių vietų, kur galima skaniai pavalgyti nesusigadinus nuotaikos.
Aš nusivyliau La crepe. Lankiausi po Kalėdų su drauge, apsikeist dovanom ir pan. Na galvoju pasiimsiu picą, buvo akcija. Paprašiau be svogūnų. Ir ką, ateina padavėjas su pica, sako:"Sakiau, kad be svogūnų, bet pasirodo neįmanoma, nes jei parašyta svogūnai, tai jų išimt NEGALIMA", sakau, o tai negalėjot perspėti??? būčiau išsirinkus kitą! Na jis pasivaipė ir nuėjo. Suprasčiau, jei picos būtų šaldytos. Kadangi nenorėjau gadint kompanjonei nuotaikos ir kelt skandalo, kad nevalgysiu, bandžiau išsirankioti svogūnus, bet jų buvo tiek daug, kad iš pusės picos išrinkau visą kalną. Kitą pusę picos palikau, nes dingo ir apetitas. Kas svarbiausia, mano organizmas svogūnų netoleruoja ir sustoja skrandis, tad nevalgau jų ne šiaip sau. Blynai ten skanūs, kava skani, bet daugiau tikriausiai nebesilankysiu dėl šio incidento, nes tikrai Kaune yra daug kitų puikių vietų, kur galima skaniai pavalgyti nesusigadinus nuotaikos.
Man labai patinka Presto kavinukė Laisvės al.: skanus maistas, skani kava, arbata. O pačios blogiausios vietos, kur teko būti, tai turbut Charlie pica ir Mambo pizza. Mambo nors aplinka ir graži, bet visada reikia labai ilgai laukti ir nelabai skanus maistas būna, pvz. užsisakiau trintų uogų kokteilį, tai jame kauliukų dar pritrinta buvo ne itin smagiai geriasi..