Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(3kitten @ 2011 08 29, 16:18)
aciu  4u.gif  maciau pas uosvius viena, reiks paziuret ar veikia ir kas ten per daiktas

atvarau su savo grybiena pasirodyt  blush2.gif

Gražūs grybukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 08:31)

jlclove -> šaunuolė, taip ir toliau smile.gif Man patiko antras lašiukas, jis kažkoks man ryškesnis. Tik aš kirpčiau foto smile.gif Įdomu dbr jau bus pamatyti kitus tavo darbus, su atvaizdu, matau, kad tikrai užsikabliavai  thumbup.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 10:16)
Na dar šitą įmesiu  bigsmile.gif ši kažkaip man labiausiai patinka... Kaip jums, merginos?

man per krutine kiek sviesoka 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Artėja rudėnėlis....

Gal man reiktų ne rupūžes kelt, o penktą nd pasidaryt...... unsure.gif Niekaip neprisiruošiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 29, 12:49)

geras bigsmile.gif kaip cia taip padarei? blush2.gif

uz laso gele padejau ir tiek 4u.gif pabandyk, labai paprasta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 29, 13:36)
idomiai tikrai idomiai ,saunuole tu  4u.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 29, 14:46)
4u.gif ir čia parodau:

gyvai nemacius galiu pasakyti, kad sioje foto ji visai kitokia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(3kitten @ 2011 08 29, 16:18)

atvarau su savo grybiena pasirodyt  blush2.gif

kaip noreciau dabar essen.gif

QUOTE(Myce @ 2011 08 29, 17:35)

Artėja rudėnėlis....
Gal man reiktų ne rupūžes kelt, o penktą nd pasidaryt......  unsure.gif  Niekaip neprisiruošiu  doh.gif  biggrin.gif

ir as tokia nufotkijau bigsmile.gif ir pas mane be fokuso kaip ir pas tave biggrin.gif
Atsakyti
Bijojau ilgai tupėt prie tos šlykštukės biggrin.gif biggrin.gif Bet nuotraukoj visai graži ji man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 29, 13:08)
Diancikas, pukiai namų darbus darai 4u.gif

Ačiū, merginos blush2.gif
Norėjau viską šiandien pabaigti, bet visada atsiranda svarbesnių darbų (deja...) smile.gif

Labai lauksiu bendrų rimtesnių užduočių wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif labai patiko sayonaros inventorizacija. tikrai labai šauniai padirbėta 4u.gif ir nesenai įkelta Maggie labai gražiai atrodo, jau kelis kartus grįžau pažiūrėti dar ir dar. bet man kokia panaši iš Vedes ir turi vaikų tą kaimynę (Marse lyg ir). tikiuos nesupyksi, bet gal tik taip man atrodo, bet tokie dailūs veido bruožai. ir kažkodėl man vis tiek panašu į tą aktorę blush2.gif aš nepiktybiškai jei ką friends.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
ND diena siandien biggrin.gif Ir as atnesu savo 5 Nd naturaliam.
auto
user posted image
saulute
user posted image
rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 08 29, 18:35)
Artėja rudėnėlis....
Gal man reiktų ne rupūžes kelt, o penktą nd pasidaryt......  unsure.gif  Niekaip neprisiruošiu  doh.gif  biggrin.gif

Čia jau nebe pradžiamokslių temai, bet tai kur fotografuoju viską, kas gražu ir negražu.
Atlikinėdami nd fokusuot tikrai išmokot, tai kai keliat tokias foto, nepagrįsdamos kodėl fokusas nušokęs, iš šalies galima pagalvoti, kad nd atliko kažkas kitas arba atlikinėdamos nd tiesiog nesusimąstėt kam kaip ir t.t. O šiaip kvadratas čia gal ir visai tinka, tik tą baisuoklę vos žemyn būčiau patraukus ir viršuje daugiau erdvės palikus.
Atsiprašau už tokį komentarą

Šiaip ir dviem grybukam komentarą norėjau brūkštelti, ten bent jau fokusas yra ir šviesa nieko. Bet kodėl pasirinktas būtent toks formatas, vat man įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 rugpjūčio 2011 - 18:32
QUOTE(3kitten @ 2011 08 29, 17:18)

Man kažkaip už grybų per daug tamsoka. Kadravimas patinka, bet būčiau dar iš žemiau fotografavusi, atsigulusi. biggrin.gif Tada gal ir tas tamsus fonas patiktų.
Krentančią šviesą reikėjo išnaudoti labiau. 4u.gif

QUOTE(Myce @ 2011 08 29, 18:35)

Labai patinka spalvos. Bet gaila, kad rupūžė ne fokuse. smile.gif Sutinku, rupūžės yra ko bijoti. Apie artumą aš irgi gerai pagalvočiau. Kitas reikalas būna su varlėm. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sherry @ 2011 08 29, 19:28)
Labas 4u.gif
ND diena siandien biggrin.gif  Ir as atnesu savo 5 Nd naturaliam.

Jei mano akys nepaveda, gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 19:29)
Čia jau nebe pradžiamokslių temai, bet tai kur fotografuoju viską, kas gražu ir negražu.
Atlikinėdami nd fokusuot tikrai išmokot, tai kai keliat tokias foto, nepagrįsdamos kodėl fokusas nušokęs, iš šalies galima pagalvoti, kad nd atliko kažkas kitas arba atlikinėdamos nd tiesiog nesusimąstėt kam kaip ir t.t. O šiaip kvadratas čia gal ir visai tinka, tik tą baisuoklę vos žemyn būčiau patraukus ir viršuje daugiau erdvės palikus.
Atsiprašau už tokį komentarą

Šiaip ir dviem grybukam komentarą norėjau brūkštelti, ten bent jau fokusas yra ir šviesa nieko. Bet kodėl pasirinktas būtent toks formatas, vat man įdomu.

drinks_cheers.gif Viskas ok. Tikrai matau, kad fokusas ne į rupužę, bet spalvos tokios rudeniškos man gražios, pranašaujančios apie ateinantį rudenėlį smile.gif Sorry, kad teršiu temą savo neišmanėliškom fotkėm biggrin.gif
Atsakyti
išsiryškinau juostą iš kiev'o, ir nei vienas kadras nesigavo doh.gif tuščia juostelė doh.gif ir nesuprantu, ar juodos nuotraukos gavosi, ar išdegusios biggrin.gif ir iš 36 kadrų juostos, atidavė 12, įdomu kodėl kitų neatidavė g.gif odžiu, nesekmė visiška, turiu dar vieną juostą, bet nu kas iš to biggrin.gif nežianu ką negerai dariau doh.gif
Atsakyti