Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 15:00)
Mano akimis žiūrint, tai lyg ir gerai.  ax.gif

4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 08 29, 15:08)
na matosi skirtumas "rankinio" nuo "auto" ir "debesėlio", bet gal reikia pabandyt su kitu daiktu, kad pačiai tikrai aišku būtų ,kad naudojant vieną ar kitą nustatymą, kokie yra skirtumai g.gif

Matau ir as skirtuma sioki toki, seip tikrinau ir su Photoshop'u ten skirtumas daug daugiau isryskeja biggrin.gif
O baltu daiktu kaip keista pas mane deficitas doh.gif reiks gal tarp puodeliu pasikuisti(tubeliu nuo kremu kazkaip nesinori man deti blush2.gif ) , reikes vistiek dar padirbet prie dirbtinio apsvietimo... ten isvis viskas geltonai gaunas biggrin.gif
Aciu uz komentara! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raspberry*: 29 rugpjūčio 2011 - 14:17
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 29, 13:46)
O kaip dabar?  unsure.gif
kas netingit patikrinkit  smile.gif

P.S. si kart labai mazas skirtumas gavos...gal sviesa kalta  unsure.gif

Bala zino, lyg ir balta... jei pati tikrai nori zinoti, ar balta, patikrink PS su pipete. As taip darydavau, kai "kariavau" su situo ND.
Papildyta:
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 29, 14:16)
O baltu daiktu kaip keista pas mane deficitas  doh.gif

Ot gerai... nes jau maniau, kad tik pas mane taip biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 29, 13:41)
Gal galima plačiau?
blush2.gif

man per daug bluro ant žandų, matosi, kad taisyta, ir tai labai pagirtina, bet nevisiškai gerai ar vertėtų sakyti - ne iki galo padaryta, nes matosi šioks toks brokas, prie akių, apie lūpas ir pats veidas nėra tolygus, vienur daugiau padirbta, kitur mažiau. šiaip dar truputis patvarkymo ir tikrai būtų thumbup.gif norėčiau pažiūrėti didesnę, nes šitoj sunku ką įžiūrėt, bet čia kiek aš pastebėjau
Atsakyti
inventorizacija doh.gif

Maggie

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 29, 14:33)
inventorizacija  doh.gif

Maggie

gėėėris rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai Kikės labai patiko flickr. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 14:44)
Man tai Kikės labai patiko flickr. rolleyes.gif

4u.gif ir čia parodau:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 29, 15:33)
inventorizacija  doh.gif

Maggie

įdomu stebėti kaip skirtingai kelios nufotografavot Maggie. Norėčiau ir aš pabandyti, įdomu kokia ji būtų mano nuotraukose.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 14:47)
įdomu stebėti kaip skirtingai kelios nufotografavot Maggie. Norėčiau ir aš pabandyti, įdomu kokia ji būtų mano nuotraukose.

greitai turėsi galimybę, net pavydu, nes, rodos, tą merginą iš kurios pusės jamsi, taip bus gerai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
inventorizacija  doh.gif

Maggie

miela žiūrėt smile.gif Tikra viliokė... biggrin.gif (parašiau ir nežinau, ar toks žodis yra, na ta, kuri vilioja biggrin.gif )
Atsakyti
inventorizacija  doh.gif

Na ir grand tavo inventorizacija 4u.gif

Jaučiu, kad nuskalbsit negyvai...
Man mielas, į albumą, "Vaikystės stogais" ax.gif
Nesusitvarkiau...vakarėjo, kiek galima padidinau diafragmą, bet ryškumo trūksta...kažkodėl pamiršau pakelti ISO doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 29 rugpjūčio 2011 - 14:54
QUOTE(sayonara @ 2011 08 29, 15:46)
4u.gif ir čia parodau:

super,vėl kitokia aš thumbup.gif
Atsakyti