Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš irgi pritariu. Diancikas kelia nuostabius ND. Pavyzdiniai.

Aš dar vieną foto atnešu, ta pati moteris, tas pats medis. Tik kadravimas kitoks ir gal su spalvom biškelį geriau?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 29, 14:29)

Aš dar vieną foto atnešu, ta pati moteris, tas pats medis. Tik kadravimas kitoks ir gal su spalvom biškelį geriau?

man patiko,labai super smile.gif
Papildyta:
QUOTE(l-onely @ 2011 08 29, 14:29)
Gerai  smile.gif

4 ND:

gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 11:16)
Ypač - dėkui už išsakytą nuomonę taip pat, labai džiaugiuosi visais komentarais.

Na dar šitą įmesiu  bigsmile.gif ši kažkaip man labiausiai patinka... Kaip jums, merginos?

labai grazus modeliukas,super patiko smile.gif
Atsakyti
Refresh

man veidas atrodo prastai sutvarkytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 29, 00:32)
ka manot ax.gif ?

idomiai tikrai idomiai ,saunuole tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 08 29, 14:35)
Refresh

man veidas atrodo prastai sutvarkytas  g.gif

Gal galima plačiau?

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 29 rugpjūčio 2011 - 13:53
O kaip dabar? unsure.gif
kas netingit patikrinkit smile.gif

Auto
user posted image

Debeselis
user posted image

Rankinis
user posted image

P.S. si kart labai mazas skirtumas gavos...gal sviesa kalta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2011 08 29, 12:57)

O sakyk, su kokiu tu fotoaparatu/objektyvu fotografuoji? As nesuprantu, kaip su f/36 gali buti tokia maza ryskumo zona? unsure.gif

Cia ne kritika ND, tiesiog as nesuprantu, kaip taip gali gautis - man net su makro objektyvu viskas rysku iseina su tokiu f.
Atsakyti
klausykit, merginos, kur info apie tuos blikus rast? Googlis mane taiso į blokus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 29, 13:52)
O sakyk, su kokiu tu fotoaparatu/objektyvu fotografuoji? As nesuprantu, kaip su f/36 gali buti tokia maza ryskumo zona?  unsure.gif

Cia ne kritika ND, tiesiog as nesuprantu, kaip taip gali gautis - man net su makro objektyvu viskas rysku iseina su tokiu f.

Canon 1000D, EFS 18-55mm IS, Manau, kad gal dėl to, kad medžiai tolokai, kokia 20m atstumu nuo mano peliuko smile.gif Na bet čia tikrai tokie nustatymai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 22:50)

Man kliūna susiraukęs merginos veidas pirmoje nuotraukoje. Eidama namo pagalvojau, ar neįmanoma bent tai sekundei kol bus nuspaustas mygtukas atpalaiduoti veido. g.gif: Tarkim skaičiuoti iki 3 ir su skaičiumi 3 maždaug padaryti jį tokį, tarsi nepliekstų saulė. Savo mintį išdėsčiau antrai pusei, na ir pabandėm. Regis tikrai nesunku ir pavyksta. Tai va, tokios mano mintys dėl surauktų veidų. smile.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 08 29, 00:23)

Man veido oda atrodo lygi, švari, jaunatviška. Na, žodžiu be trūkumų. Ir ne per šviesi. Bet čia man taip atrodo. smile.gif
Pats kadras, na, nežinau.. unsure.gif Toks atėjau, prisiglaudžiau prie medžio ir tiek. smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 11:16)

Man merginos krūtinė per šviesi. Atrodo, kad dar žingsnis atgal ir to būtų išvengta. smile.gif

Vėl gi galioja toks pat komentaras kaip ir anai nuotraukai. smile.gif

QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 29, 14:46)

Mano akimis žiūrint, tai lyg ir gerai. ax.gif
Atsakyti

man irgi rodo, kad odos spalva tokia su geltonu ar geltonai kažkokiu atspalviu g.gif Ypač veido
Papildyta:
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 29, 14:46)
O kaip dabar?  unsure.gif
kas netingit patikrinkit  smile.gif

P.S. si kart labai mazas skirtumas gavos...gal sviesa kalta  unsure.gif

na matosi skirtumas "rankinio" nuo "auto" ir "debesėlio", bet gal reikia pabandyt su kitu daiktu, kad pačiai tikrai aišku būtų ,kad naudojant vieną ar kitą nustatymą, kokie yra skirtumai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 29, 13:29)

user posted image

na man nepatiko.. o kur veido faktūra? kaip plasmasinė oda atrodo g.gif
Atsakyti