Aš irgi pritariu. Diancikas kelia nuostabius ND. Pavyzdiniai.
Aš dar vieną foto atnešu, ta pati moteris, tas pats medis. Tik kadravimas kitoks ir gal su spalvom biškelį geriau?
QUOTE(Refresh @ 2011 08 29, 14:29)
Aš dar vieną foto atnešu, ta pati moteris, tas pats medis. Tik kadravimas kitoks ir gal su spalvom biškelį geriau?
man patiko,labai super
Papildyta:
QUOTE(l-onely @ 2011 08 29, 14:29)
Gerai
4 ND:
4 ND:
gerai
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 11:16)
Ypač - dėkui už išsakytą nuomonę taip pat, labai džiaugiuosi visais komentarais.
Na dar šitą įmesiu ši kažkaip man labiausiai patinka... Kaip jums, merginos?
Na dar šitą įmesiu ši kažkaip man labiausiai patinka... Kaip jums, merginos?
labai grazus modeliukas,super patiko
Refresh
man veidas atrodo prastai sutvarkytas
man veidas atrodo prastai sutvarkytas
QUOTE(jlclove @ 2011 08 29, 00:32)
ka manot ?
idomiai tikrai idomiai ,saunuole tu
QUOTE(ypač @ 2011 08 29, 14:35)
Gal galima plačiau?
O kaip dabar?
kas netingit patikrinkit
Auto
Debeselis
Rankinis
P.S. si kart labai mazas skirtumas gavos...gal sviesa kalta
kas netingit patikrinkit
Auto
Debeselis
Rankinis
QUOTE(l-onely @ 2011 08 29, 12:57)
O sakyk, su kokiu tu fotoaparatu/objektyvu fotografuoji? As nesuprantu, kaip su f/36 gali buti tokia maza ryskumo zona?
Cia ne kritika ND, tiesiog as nesuprantu, kaip taip gali gautis - man net su makro objektyvu viskas rysku iseina su tokiu f.
klausykit, merginos, kur info apie tuos blikus rast? Googlis mane taiso į blokus
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 29, 13:52)
O sakyk, su kokiu tu fotoaparatu/objektyvu fotografuoji? As nesuprantu, kaip su f/36 gali buti tokia maza ryskumo zona?
Cia ne kritika ND, tiesiog as nesuprantu, kaip taip gali gautis - man net su makro objektyvu viskas rysku iseina su tokiu f.
Canon 1000D, EFS 18-55mm IS, Manau, kad gal dėl to, kad medžiai tolokai, kokia 20m atstumu nuo mano peliuko Na bet čia tikrai tokie nustatymai buvo
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 22:50)
Man kliūna susiraukęs merginos veidas pirmoje nuotraukoje. Eidama namo pagalvojau, ar neįmanoma bent tai sekundei kol bus nuspaustas mygtukas atpalaiduoti veido. : Tarkim skaičiuoti iki 3 ir su skaičiumi 3 maždaug padaryti jį tokį, tarsi nepliekstų saulė. Savo mintį išdėsčiau antrai pusei, na ir pabandėm. Regis tikrai nesunku ir pavyksta. Tai va, tokios mano mintys dėl surauktų veidų.
QUOTE(Refresh @ 2011 08 29, 00:23)
Man veido oda atrodo lygi, švari, jaunatviška. Na, žodžiu be trūkumų. Ir ne per šviesi. Bet čia man taip atrodo.
Pats kadras, na, nežinau.. Toks atėjau, prisiglaudžiau prie medžio ir tiek.
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 11:16)
Man merginos krūtinė per šviesi. Atrodo, kad dar žingsnis atgal ir to būtų išvengta.
Vėl gi galioja toks pat komentaras kaip ir anai nuotraukai.
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 29, 14:46)
Mano akimis žiūrint, tai lyg ir gerai.
man irgi rodo, kad odos spalva tokia su geltonu ar geltonai kažkokiu atspalviu Ypač veido
Papildyta:
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 29, 14:46)
O kaip dabar?
kas netingit patikrinkit
kas netingit patikrinkit
na matosi skirtumas "rankinio" nuo "auto" ir "debesėlio", bet gal reikia pabandyt su kitu daiktu, kad pačiai tikrai aišku būtų ,kad naudojant vieną ar kitą nustatymą, kokie yra skirtumai
QUOTE(Refresh @ 2011 08 29, 13:29)
na man nepatiko.. o kur veido faktūra? kaip plasmasinė oda atrodo