Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 09 02, 22:14)
Kaip iš filmo..  wub.gif  Mano ir MB žodžiai. biggrin.gif

Ei, tai negi tik aš ir gotte susitiks??! ohmy.gif

o gal rytoj galetume? ax.gif tada ir as prisijungciau blush2.gif

noisy, aciu uz issamu komentara, bandysiu pakontrastint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 rugsėjo 2011 - 20:40
O as jau nedrauge? unsure.gif Nu ir nedraugauk! bebe.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Man kažkas nutiko, visos ir visų Jūsų paskutiniu metu įdėtos nuotraukos- negražios. Nė viena nekabina, nusbodo tas pats per tą patį. Gal per daug kitų autorių darbų paskutiniu metu žiūriu, bet pasidarė visos tos mūsų foto tokia vargo vakarienė... Matyt man reik pertraukos. Noriu fotografuot, bet kažkoks jaučiu lūžis pareina. Laukite žinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 02, 21:46)
Sveikos. Man kažkas nutiko, visos ir visų Jūsų paskutiniu metu įdėtos nuotraukos- negražios. Nė viena nekabina, nusbodo tas pats per tą patį. Gal per daug kitų autorių darbų paskutiniu metu žiūriu, bet pasidarė visos tos mūsų foto tokia vargo vakarienė... Matyt man reik pertraukos. Noriu fotografuot, bet kažkoks jaučiu lūžis pareina. Laukite žinių  biggrin.gif

Man ir tas pats. Tik vienas skirtumas, jog as taip galvoju apie savo darbus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 02, 21:02)
Man ir tas pats. Tik vienas skirtumas, jog as taip galvoju apie savo darbus.  biggrin.gif

Tai jo. Ir aš taip pat. Bet fotkint aš noriu, nes kitoms būna nenorėjimo fotkint sindromas. Tai man čia kažkokia kita liga. Bet nežinau ką/kaip/kur noriu fotkint.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 02, 22:08)
Tai jo. Ir aš taip pat. Bet fotkint aš noriu, nes kitoms būna nenorėjimo fotkint sindromas. Tai man čia kažkokia kita liga. Bet nežinau ką/kaip/kur noriu fotkint.

Jezus geda net sakyt, nes as taip pat jauciuosi. Tik garsiai nesakiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 02, 20:46)
Sveikos. Man kažkas nutiko, visos ir visų Jūsų paskutiniu metu įdėtos nuotraukos- negražios. Nė viena nekabina, nusbodo tas pats per tą patį. Gal per daug kitų autorių darbų paskutiniu metu žiūriu, bet pasidarė visos tos mūsų foto tokia vargo vakarienė... Matyt man reik pertraukos. Noriu fotografuot, bet kažkoks jaučiu lūžis pareina. Laukite žinių  biggrin.gif

Nu labai diena, gal dar dedikuok kokiai vakar prisijungusiai biggrin.gif

Gal lygis keičiasi ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 09 02, 21:46)
visos ir visų Jūsų paskutiniu metu įdėtos nuotraukos- negražios. Nė viena nekabina, nusbodo tas pats per tą patį.

Suprantu... todėl čia, mano manymu, ir yra pradžiamokslis smile.gif Prisižiūriu ir aš kitų darbų ir galvoju - kaip čia jie taip sugalvojo, kaip čia taip padarė, taip tobulai nufotografavo. Dėl nuotraukų kokybės, tai pas juos [bent jau, kur aš žiūrinėju, ne juostinukai] afigiena kokybė, na taip, jie fotografuoja su prabangiausia techniką, įvaldę ją, įvaldę fotošopą. O čia, kad ir po privalomų nd, vis tiek deda nuotraukas be fokuso arba su nušokusiu fokusu [save taikau irgi į tas dedančiąsias]. Kitas dalykas - įdėjos. Mūsų nuotraukos banalios? Na kaip gi gali žmogėnas išstumti tikrą meną, kai ką tik pradėjo, nesakau, mačiau nepilnametę fotografuojančią menus, bet ji tuo užsiiminėja ne vienerius metus. Mes juk pradedam. Čia aš apie naujokes ir save. Kita vertus senbuvės, jos jau patyrusios, todėl gali patarti, pačių nuotraukos toli gražu ne pradedančiųjų. Sakosi esą savamokslės, norėčiau ir aš tokia tapti ax.gif

Smagu, kad nori fotografuoti, o lūžiai - gerai smile.gif
Atsakyti
89 tema 4u.gif

Neiste, o davai ne? biggrin.gif Jei šį negali, susitiksim kitam meet'e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 02 rugsėjo 2011 - 21:40
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 21:38)
Smagu, kad nori fotografuoti, o lūžiai - gerai smile.gif
Pritariu ir linkčioju gerdama alutį bei klausydama Prousto biggrin.gif (čia, kad padarytų didesnį įspūdį)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti