Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 16:09)
nematau kas ten tokio tose akyse smile.gif man jos normalios, gal dėl to, jog pažystų aš ją, nzn.. kaip jūs čia nupasakojat, aš visai kitaip matau smile.gif na jos didelės akys yra, dar juodai padažytos, gal dėl to jum čia taip atrodo, nzn smile.gif sorry, akių aš niekaip nepakeisiu

Nu nepykk blush2.gif Taip pasirodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 02, 16:20)
Nu nepykk blush2.gif  Taip pasirodė 4u.gif

pffffffffff biggrin.gif dėl ko turėčiau pykt? mane supykdyt misija neįmanima žinok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 16:24)
pffffffffff  biggrin.gif  dėl ko turėčiau pykt? mane supykdyt misija neįmanima žinok  biggrin.gif
Taigi gerai, gi žinai, kad man Tau gero žodžio negaila mirksiukas.gif

Ačiū, Yvete, labai gera girdėti. Tikiuosi, kad išsigryninsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 02, 16:12)
Darom trečią valandą tada po pietų.  smile.gif  O vieta, vieta.. hmm.. Gal prie auksinio berniuko?  rolleyes.gif
Ir labai gerai sugalvojai su užduotimi! smile.gif Gal tuos lapelius pavyktų tau suorganizuoti?
Beje, kas galų gale dalyvauja sekmadienį? Keliam rankas.  biggrin.gif
Iki vakaro vėlaus dingstu. Bandysiu įgyvendinti savo vizijas su laikrodžiu.
Vau... Vis geriau ir geriau! Super!  wub.gif

Darom sąrašą, nes gal niekas čia be mūsų nesiruošia ateiti biggrin.gif

Prie auksiuko tinka biggrin.gif thumbup.gif

Šiauliiečių ir ne tik meet'as sekmadienį 15val prie auksinio berniuko. Užduotis - portretai:

1.Gotte
2. Ka
3....
Atsakyti
skanuoju juostą iš kievo, spalvos užmušė, labai gražios... bet kadravimas mano doh.gif kreiva viskas, virsta, griūna, nu kapiec biggrin.gif o taip stengiausi tiesiai.. labai sunkiai ten matosi per tą skylutę man kažkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 17:25)
skanuoju juostą iš kievo, spalvos užmušė, labai gražios... bet kadravimas mano  doh.gif  kreiva viskas, virsta, griūna, nu kapiec  biggrin.gif  o taip stengiausi tiesiai.. labai sunkiai ten matosi per tą skylutę man kažkaip  doh.gif

nepamiršk pasirodyt, nors tik spalvos tebūtų..smile.gif
Atsakyti
nu va , rodau nekritikai porą smile.gif virsta , griūna biggrin.gif su gulščiuku reikėjo fotkint biggrin.gif

http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 17:32)
nu va , rodau nekritikai porą smile.gif  virsta , griūna biggrin.gif su gulščiuku reikėjo fotkint  biggrin.gif

http://www.flickr.co...92@N04/?saved=1

nu griūna, bet netragiškai tikrai..smile.gif spalvos tikrai gražios, nors truputį koreguotinos. akys - akis galima paprašyti mažiau dažyti, juk matosi, kad ryškios.. jaučiu, kad negalima jos tokiu rakursu fotkint, jos gaunasi neproporcingai didelės. bet šiaip gerai susitvarkei su kievu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 02, 17:37)
nu griūna, bet netragiškai tikrai..smile.gif spalvos tikrai gražios, nors truputį koreguotinos. akys - akis galima paprašyti mažiau dažyti, juk matosi, kad ryškios.. jaučiu, kad negalima jos tokiu rakursu fotkint, jos gaunasi neproporcingai didelės. bet šiaip gerai susitvarkei su kievu wink.gif

šiaip 5 kadrai tik gavosi biggrin.gif po to sutemo , ir aš per trumpą išlaikymą pasirinkau.. įtariau,kad bus per trumpas, bet ant ilgesnio sujudėję būtų tikrai, todėl surizikavau, ir gavau juodą blyną biggrin.gif kitą kart žinosiu, kad geriau nerizikuot smile.gif
Atsakyti
RG, jlclove, Kristuk - ačiū smile.gif
Eilinį kartą vos galiu jus pavyti. biggrin.gif Eilinį kartą neįmanoma visų pakomentuoti. biggrin.gif
Įstrigo Diančiko ND, mergytė ant supynių, bet pritariu Magie ir Yvettei, kad kaspinas nini...
Simoną ir Kristiną jau sveikinau, tad ką čia jau ir pridursi mirksiukas.gif
Įdomi Irmos mergina.
Svajonė mūsų labai jau paaugo bigsmile.gif , tikra brava mergina.
Su laikrodžiu norėčiau sudalyvauti, tik bus matyti, kaip suspėsiu - neprižadu mirksiukas.gif
Kas dar?... Ai, dar siūlau kurti anti b...ball grupę thumbup.gif
O jau iš Alabamos posakio "jos nekakoja", tai vos pati neprisidirbau... biggrin.gif

Mergikės keliu savo darbelius retai, bet labai lauksiu komentarų, nes flickre jaučių komentarų stoką. verysad.gif Vis nesuprantu, kur kokias klaidas darau...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 17:41)
šiaip 5 kadrai tik gavosi  biggrin.gif po to sutemo , ir aš per trumpą išlaikymą pasirinkau.. įtariau,kad bus per trumpas, bet ant ilgesnio sujudėję būtų tikrai, todėl surizikavau, ir gavau juodą blyną  biggrin.gif  kitą kart žinosiu, kad geriau nerizikuot smile.gif

kura prasme juodą blyną? ar negatyve juoda, ar skenuojant nuskenuoja juodai?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 02, 17:44)
kura prasme juodą blyną? ar negatyve juoda, ar skenuojant nuskenuoja juodai?

skanuojant juodą, vos vos kažkokios detalės matosi, bet ištraukt jau ten ką nors šansų nėr..
Atsakyti