kazhkas man ne taip su kojom, ishsisketus labai ir dar taip nepatogiai guli. man atrodo, kad ant tokiu laiptu, galetu ji paprasciausiai sedet, be visu pribumbasu..
kazhkas man ne taip su kojom, ishsisketus labai ir dar taip nepatogiai guli. man atrodo, kad ant tokiu laiptu, galetu ji paprasciausiai sedet, be visu pribumbasu..
Oi tinka Svajonei pribumbasai, bet kol kas ne čia. Na, gal merginoje problema, čia ypač, kojos tai kojos, bet akys... Gal jos ir tiktų, bet tada reikėtų kokių varnų kapojančių jas ar pan.
Cheles tavo atostoginių atskirai nekomentuosiu, bet jos tokios su meile, šiltos.
RG na šaunuolė tu. Kaip pirmos vestuvės susitvarkei gerai. Savo klaidas pati manau matai, o su kiekvienom vestuvėm vistiek bus daugiau patirties, tobulėsi, savo stilių atrasi..
Svajone ant laiptų foto, patraukia dėmesį, sustojau žvilgtelti, bet negaliu apsakyti, kad patinka. Akys labai išsigandusios atrodo, įtaigios ir apskritai tokią tamsią, dramatišką atmosferą tokiu apdirbimu sukūrei, tokiai foto tinka.
Žydraake pakabos tokių švelnių spalvų, prie tvoros nedera. Pastelinis fonas tiktų. Ar kur gamtoje, lengvam vėjui pučiant.. Žodžiu, pateikčiau švelniau.
Dar fainą vaivorykštę kažkas pagavo pasižiūrėjimui, sorry, niekaip tavo niko neįsimenu.
O Noisy fotosesiją sunku man būtų komentuoti. Na man tokios nelabai patinka, bet nebūtinai kitiems turi nepatikti.
na, man šita fotosesija nežinau, vėl kabinuos dėl šviesos, man negražiai piešia ant veido, per aštriai, bet paskutinė geriausiai žiūrisi.
apie įdėtą laikrodį, nežinau kokie ten reikalvimai, bet man per paprastas, tiesiog nufotkintas su dauug bluro.
svajonės - dar apie merginą ant laiptų, nežinau man nesižiūri kadras, suprantu, kad jos tokia poza ant ect, bet tos kojos.. kažkaip bendras vaizdas nukenčia. ranka man irgi kliūva. už idėja, bet man ji čia neišpildyta iki galo
Oi tinka Svajonei pribumbasai, bet kol kas ne čia. Na, gal merginoje problema, čia ypač, kojos tai kojos, bet akys... Gal jos ir tiktų, bet tada reikėtų kokių varnų kapojančių jas ar pan.
nematau kas ten tokio tose akyse man jos normalios, gal dėl to, jog pažystų aš ją, nzn.. kaip jūs čia nupasakojat, aš visai kitaip matau na jos didelės akys yra, dar juodai padažytos, gal dėl to jum čia taip atrodo, nzn sorry, akių aš niekaip nepakeisiu
nematau kas ten tokio tose akyse man jos normalios, gal dėl to, jog pažystų aš ją, nzn.. kaip jūs čia nupasakojat, aš visai kitaip matau na jos didelės akys yra, dar juodai padažytos, gal dėl to jum čia taip atrodo, nzn sorry, akių aš niekaip nepakeisiu
aš akis irgi paminėjau, bet. Labiau kaip komplimentas maniškis turėjo nuskambėti. Jos man pasirodė išsigandusios, galbūt todėl, kad išties jos didelės yra. Bet tai puikiai sugrojo su tavo pateiktu vaizdu.
Darom trečią valandą tada po pietų. O vieta, vieta.. hmm.. Gal prie auksinio berniuko?
Ir labai gerai sugalvojai su užduotimi! Gal tuos lapelius pavyktų tau suorganizuoti?
Beje, kas galų gale dalyvauja sekmadienį? Keliam rankas.
Iki vakaro vėlaus dingstu. Bandysiu įgyvendinti savo vizijas su laikrodžiu.
aš akis irgi paminėjau, bet. Labiau kaip komplimentas maniškis turėjo nuskambėti. Jos man pasirodė išsigandusios, galbūt todėl, kad išties jos didelės yra. Bet tai puikiai sugrojo su tavo pateiktu vaizdu.