QUOTE(Zirzė @ 2011 09 02, 15:37)
o kur tas isdeges kunas?
labiausiai isdeginta kuna prilyginciau antraja foto, bet joje as net ant kaktos matau spuogelius
Ne taip issireiskiau, saules ir seseliu zaismas ant kuno. pvz pirmoje foto kunas apsviestas saules, taciau ant vienos kojos - seselis. Nortusi, kad visas kunas buu fotografuotas arba pavesyje, arba ant saules, arba seseliai butu panaikinti su PS (jei imanoma)..cia tik mano nuomone
Svajone, labai patiko..galingas zvilgsnis, ryskios lupos, poza
Smagu, kai zmogus moka pozuoti
idomu butu spalvota pamatyti
Turejau proga savo nestuke drauge pafotografuot, ji to norejo, as dar labiau
apgalvojau eiga, vietas, issivaizdavau kaip viskas atrodys, o gavosi niekas
Zodziu nestuke buvo linkusi pozuoti iprastomis pozomis, su prasizergimais, kai rankos kisenese, o mimika tokia na..erotiska
beveik visose foto atsisukusi i objektyva.. Ai, dar buvo karuseles sovietu laiku, tvarke jas, siuliau eiti ant ju papozuoti, nesutiko, geda mat
Ir tik nuejus i vieta pasake, kad jai jokiu menu nereikia, tik paprastu foto, geriausia priekiu, kad nesimatytu jos priaugtu kg..Cia ir mano didele klaida, kad is anksto nepaaiskinau kaip viskas turetu atrodytim susinervinau ir pleskinau ja taip, kaip ji nori..
Imesiu veliau sutvarkius kelias normalesnes foto.
Bet tai kaip man gaila del Siauliu mergaiciu susitikimo..jei kita sekmadieni sugalvotumet vel organizuotis, ateiciau, kad ir kas benutiktu