Šiaulių meet'as ALIO ALIO, KUR DINGOT???? Kadangi vyksta Šiaulių dienos, tai reiktų tiktis kažkur, kur mažiau žmonių
Ką siūlot???? Man laikas tinkamas būtų kai didžioji miegos, nuo 14.30val iki kokios 18 val. Bet jeigu nuspręsta bus kitaip, tai bandysiu derintis. Kad meet'as nepraeitų tuščiai, tai siūlau užduotį - portretai. Išsitrauksim lapelius kas ką portretina. Tai va gausis kiekvienos po vieną portretą. Tada dedam čia kritikai. Prieš tai reiktų apsigalvoti plius minus kaip "portretinsit", galima net pavyzduką iš kokio interneto išsitraukti ir pagal tai pamėginti kadruoti ir pan. Kas seniau forume dalyvauja, turbūt pamena Yvettes sugalvotas portretines užduotis...bent jau man tai davė naudos ir nemažai
Ką manot? rašykit dėl vietos ir laiko, nes jau liko pusantros dienos susiplanuoti šį reikalą.
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 02, 11:45)
Įdomi nuomonė. Darbeliai nepardavimui, sau, tiesiog mėgstu nufotografuoti, ka padarau, ieškau gražių sprendimų darbelius pateikti. Tai kaip?
Kas nutiko dukrytei?
Tamsus fonas pakaboms gal ir nieko, bet aš jas traukčiau toliau...kad tas tamsumas būtų sulietas.
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 02, 12:53)
Na, sveikutės, bandau rodyti savo sumąstytus ir padarytus aksesuarus
Manau visai šauniai pasidarbavai, bet kuri sesija atneša įvairios patirties fotografui. Šiaip man patiko tas, kad pagalvojai apie skirtingus kadravimus, fotografavimo vietas, pozas, modeliuko nuotaikas. Kaip minusą matau ryškumą - žalia aplinka rėkia labai ir ta mėlyna apranga tokia ryški. Aš taip apsirengusį modeliuką būčiau fotografavusi miesto, urbanistinėje aplinkoje.
QUOTE(Cheles @ 2011 09 02, 13:51)
Ateinu su savo keliom atostoginem, man dabar "violetinis"etapas, cia man vienai grazu? Orginalus saugau, kai praeis sitas etapas turbut bus paciai juokinga
liuks spalvos, patiko