Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 09 02, 09:00)
pirma man visai patinka, o kitos jau nebemačiau sad.gif
dėl nusivylimo, tai gal normalu taip mes ir augam kai iš saves reikalaujam daugiau nei gaunasi  ax.gif

Nei vienos foto neisemiau. Niekada neisimu. smile.gif Keista, kad nematai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 09 02, 10:48)
oj, kokia pagyrune pasirodo musu Maggie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 09 02, 10:48)
oj, kokia pagyrune pasirodo musu Maggie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

hehehe biggrin.gif
ten turejo buti "fotkini" tongue.gif
shmaikshtuolis lotuliukas.gif
QUOTE(fox. @ 2011 09 02, 01:50)
Yvette,turiu ir as toki lanka.Pabandziau,bet kol paskui melynes ant lasiniu uzsigydziau ,tai ir noras su juo draugauti prejo

as nebandzius, bet kiek zinau - pirma savaite, pirmi kartai - skauda ir buna melyniu, bet tik iki tol, kol pripranti, po to piece of cake wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 12:53)
1. žvaigždutę dar kart paspaust

2. su dešiniu ant nuotraukos, file- save as, aš tada su ps atsidarau, ctr+A -> ctrl+C , tada atsidarai word'1 ir spaudi ctrl+V

Dėkui. Su kopijavimo worde išsikraipo blink.gif Pamėginsiu dar.

QUOTE(Alabama @ 2011 09 01, 13:04)
Aga, spekit, uz 10 minuciu paskambino ir liepe vaika pasiimt, bo bliauna biggrin.gif Bet tos 10 min buvo mano-mano-MANO biggrin.gif

Kaip man tai pažystama lotuliukas.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 13:09)
Labas  4u.gif  nebespeju su jumis  blush2.gif  Zadejau vakar ikelt, bet ikeliu siandien pirmosios fotosesijos nuotraukas  blush2.gif

Na spalvos mmmmm bigsmile.gif Aš už spalvotas, nes ir spalvos ryškios, vaiskios, ir fonas man gražiai liejasi. Dėl kompozicijų šiandien būsiu be nuomonės.

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 14:48)
Žydraakė- aš daryčiau kvadratą  ax.gif

Dėkui, pamėginsiu.

QUOTE(mamagute @ 2011 09 01, 15:27)
va, Žydraake, kažkaip to jausmo, kad stiebtųsi viršun-nesijaučia... 4u.gif Gal kito kampo reikėjo g.gif

Gal... Pamėginsiu dar:) Tik gal ant kitos gėlės.

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 01, 15:55)
Žydraakė -> gražią tu čia mintį sugalvojai, bet man kaip tais nepatinka... Nematau tos minties. Matyt, kad mano akys "neišlavėjusios" smile.gif Spalvota gražiau atrodo, jb kažkaip nesižiūri.

Dėkui už nuomonę. Gal ir neperteikiau aš čia savo minties. Pastebiu,kad mintį turiu, jeigu ją iš viso turiu, bet su įgyvendinimu nelabai pavyksta doh.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.  dry.gif

Nėra jau taip viskas blogai 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 21:43)

O kas tas lomas? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 02, 08:48)
Labas  4u.gif

Fox, aciu  4u.gif  matyt, kad ir objektyvas gerio priduoda  biggrin.gif

As zinok manau,kad objektyvas,nes labai skiriasi situ ir ankstesniu nuotrauku kokybe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 02, 11:33)
As zinok manau,kad objektyvas,nes labai skiriasi situ ir ankstesniu nuotrauku kokybe. 4u.gif

Tikrai skiriasi, sakiau vyrui kad kitinuka jau galima ismesti biggrin.gif o siaip tikrai patnkinta esu situ objektyvu thumbup.gif

Žydraakė, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 02, 12:43)
Tikrai skiriasi, sakiau vyrui kad kitinuka jau galima ismesti biggrin.gif o siaip tikrai patnkinta esu situ objektyvu thumbup.gif

Kokį turi, gal praleidau ax.gif

Įdomi nuomonė. Darbeliai nepardavimui, sau, tiesiog mėgstu nufotografuoti, ka padarau, ieškau gražių sprendimų darbelius pateikti. Tai kaip?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 02, 01:05)
sveikos 4u.gif

4u.gif
Visai idomiai.. pati sodyba, saules nusviestas pusynas, vaivorykste..grazu blush2.gif

siaulietes, neiseis man i susitikima atlekt, bo esam pakviesti i bulviakasi verysad.gif doh.gif bausme verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 02, 11:45)

Įdomi nuomonė. Darbeliai nepardavimui, sau, tiesiog mėgstu nufotografuoti, ka padarau, ieškau gražių sprendimų darbelius pateikti. Tai kaip?

user posted image

Sigma 50mm f1,4 ax.gif

Pakabos labai grazios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 09 02, 00:05)
sveikos 4u.gif

vaikai ir vyras grizo ir laiko nebeliko blush2.gif ech, na kaip nors. paskaitynesiu savaitgali, o dabar trumpai, ar labai megejiskai nufotkinau vaivorykste blush2.gif ?

Kažkaip neužmačiau iš karto foto. Mano nuomone, gražiau būtų kokia trobelė, o ne šiuolaikiškas namas. Pati vaivorykštė man gerai, tiesiog galvoju, kad prie miško norėtųsi dar kokios lūšnelės rolleyes.gif Jaučiu labai painiai viską surašiau biggrin.gif Turiu aš vieną vaivorykštę nuo Kuršių marių, nedrįstu čia dėti, na ji tokia mėgėjiška. Kai jau grįžau ir pamačiau foto, supratau, kad vaivorykštės grožį atskleisti neužtenka tik ją nufotografuoti, reikia gražią šviesą pagauti ar kad aplinka būtų graži, tai va tavojoj foto dangus man patinka, vaivorykštė, bet apačioj norėtųsi lūšnelės kokios prie miško.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 02 rugsėjo 2011 - 12:32
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 02, 11:45)

tokios gražios pakabos, tokiam šlykščiam fone.. nepatiko.. bandyčiau visai kitokioje aplinkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 02, 13:32)
tokios gražios pakabos, tokiam šlykščiam fone.. nepatiko.. bandyčiau visai kitokioje aplinkoje smile.gif

Na nors pakabos patiko smile.gif Turiu kitokią foto, bet dabar jau neįdėsiu, mažoji pabudo. Vakar rugsėjo pirmos proga nuotykį apturėjom, tai po narkozės prisirišus prie manęs labai... Bet įdėsiu, pažadu pioneer.gif
Atsakyti
Na, sveikutės, bandau rodyti savo sumąstytus ir padarytus aksesuarus bei make-up ir savo sesę 4u.gif Kažkaip tikėjausi daugiau, bet kad tas fokusas ryškiai nušokęs būtent tose foto, kur man patinka. Shame on me.... blush2.gif Galvojau išpešiu kažką daugiau iš šios planuotos fotosesijos, bet saulė itin greitai nusileido, pusės nespėjom, ką planavom.

user posted image

user posted image

ši ar ši?

user posted image

user posted image

Šioje matau išdegusį dangu, bet labai patinka man ši nuotrauką.
user posted image

Ką manot? ax.gif
Atsakyti