Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 14:55)
Labai aciu pakomentavusioms nuotraukas, kiek zmoniu tiek nuomuoniu  4u.gif
As asmeniskai visai patenkinta likau  blush2.gif  o kas liecia apsirengima, tai paprasai zmoniu, kad pasiderintu tarpusavy rubus, na bet negi nefotkinsi jei rubai nedera  ax.gif

Uzsisakiau knygute "sluoksniai" mokinsiuos su PS dirbti, o tai dabar nedaug ka ir temoku  blush2.gif

O kazin kaip sita knyga http://shop.efoto.lt/fotografo-akis  ? gal kas turit, ar verta demesio?  ax.gif

turiu tą knygą, tikrai labai gera 4u.gif
rekomendavo tikrai patikimi žmonės.

turiu dvi, jei kam reikės blush2.gif

vėl tiek prišnekėta, nežinau kaip viską perskaityt..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 22:25)
tokios nemesčiau lauk  smile.gif
O kaip vertei ir tonavai? Veidukas murzinas ir kaklas kažkiek. NEsikabinėju, jei ką  ax.gif

As ne pries. Gali ir priekabiaut. Man tik geriau nuo to bus. biggrin.gif Skruostukai paraude buvo, tdl ir gavos tamsiau. unsure.gif Netonavau as nieko. blush2.gif Uzmeciau action. Po to dar pakontrastinau, pasviesinau su leveliais truputi. Viskas. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 22:26)
koks mest lauk? nuostabus portretas, TIKRAI  4u.gif  tu mesk savo blogą nuotaiką lauk smile.gif

Aciu. wink.gif Nebloga ta nuotaika. Siaip gal ne ta diena fotkint. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 22:17)
gerai, uzskaitau smile.gif

clap.gif yahoo.gif sokiai.gif

Sunkioji dalis baigta, tai sianakt galesiu ramiai uzmigt, o ryt kibti i kuribinius darbus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 22:40)
As ne pries. Gali ir priekabiaut. Man tik geriau nuo to bus.  biggrin.gif  Skruostukai paraude buvo, tdl ir gavos tamsiau.  unsure.gif Netonavau as nieko.  blush2.gif  Uzmeciau action. Po to dar pakontrastinau, pasviesinau su leveliais truputi. Viskas.  unsure.gif
Papildyta:

tuomet gal actionas čia taip.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 22:46)
tuomet gal actionas čia taip.

Manau, kad ir paparastai verciant i jb taip butu. Bandysiu dar pataisyti. smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vaikai ir vyras grizo ir laiko nebeliko blush2.gif ech, na kaip nors. paskaitynesiu savaitgali, o dabar trumpai, ar labai megejiskai nufotkinau vaivorykste blush2.gif ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 21:09)

nu rodau arklio portretą  biggrin.gif  žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau  biggrin.gif

Labai patiko portretas arkliuko bigsmile.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 09 01, 07:23)

aš nelabai turiu ką parodyti, tai tik skaitau jus smile.gif na, čia į arkliukų seriją truputį biggrin.gif

As FB uzmaciau,nu man zinok labai,labai grazu blush2.gif

QUOTE(gotte @ 2011 09 01, 07:59)
aš kai pamišus ant arklių, tai man gražu...tokia ramybe dvelkia arklys, rupšnojantis žolę, antras planas tinka  mirksiukas.gif
dėkui tau  4u.gif

Ir man zinok tas pats smile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 09 01, 10:33)

Užtai užsirašiau į jodinėjimo pamokas, bandysiu tuos žirgelius perprast.

Linkiu kuo dideliausios sekmes.Tikiuosi,kad patiks.Man asmeniskai jodinejimas,tai kazkas nepaprasto.Mintys prasivalo,geru emociju uzsikraunu,zodziu pailsiu nerealiai.

QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 14:09)
ką tik mano kilograminis lankas atėjo. Reik formas susigrąžinti, iki kol merginos atvažiuos  lotuliukas.gif

Yvette,turiu ir as toki lanka.Pabandziau,bet kol paskui melynes ant lasiniu uzsigydziau ,tai ir noras su juo draugauti prejo doh.gif Pasidejus as ji jau metai laiko ant akiu,na galvoju sazine grauz,kad va pirkau,o neneaudoju,bet nifiga neveikia,itrariu,kad neturiu sazines greiciausiai... doh.gif
Papildyta:
Gintarija86,labai ,labai patiko tavo fs.Saunuole 4u.gif Ziuriu i nuotraukas ir galvoju,nu negi tiek daug nuo objektyvo priklauso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 30, 21:04)

Aš šiandien sumigdžius vaikus, buvau baisiai pikta ir pavargusi. Pasiėmiau fotika atgaivai, kas gavosi rodau. Pavadinau tyloje (man jos dabar labai reikia smile.gif )

patiko pirma, liuks 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 10:20)
Fotografavau savo puseserę ir vienos foto kelis variantus padariau. Nors čia neretai kritikuojami pasižaidimai su actionais, bet sakau gal kai jaunas žmogus...gal įdomiai žiūrisi tokie visokie pasižaidimai? g.gif Pastebėjau, kad ji ir pati savo nuotraukose mėgėja prisidaryt ale efektų, tad pamaniau, kad jai būtų įdomu turėti ir mano variantų ne tokių įprastų...o kaip jūs vertinat? ir šį kartą - ne actionams?  g.gif  biggrin.gif

as uz pirma ir paskutine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 31, 10:48)
gotte -> patinka man tokio stiliaus merginos  thumbup.gif

Rodausi jums foto, darytą prieš mėnesį.

ir man drinks_cheers.gif

labai faina bigsmile.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 11:47)
Oi, kaip dėkoju  wub.gif

Labai džiaugiausi suradusi jus, nes... aplinkiniai, kurie nieko nesupranta, tik giria (gal iš mandagumo, gal iš nesupratimo smile.gif ).
Senai senai, t.y. prieš metus, vienas pažįstamas fotografas vertindavo mano darbus, vis pakritikuodavo, ojojoi kaip aš šiaušdavausi, teisindavausi biggrin.gif. Dabar tik parašo : "Gerai". Matyt aš atsibodau jam  lotuliukas.gif
Reziumė, trūksta kritikos. Kad koks dūmelis neužsliktų ant akių (medalis, kas tą pasakymą sugalvojo smile.gif)))

"Man atsibodo"

faina panicka, mane tik tas kaspinas erzina ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 14:20)
o, visai įdomią temą užtikau nete.

Kiekvienas asmeniškai arba nusprendžiam visi kartu. Pasirenkam ar tai daiktą, ar formą, ar spalvą. Ir savaitę ar dvi, ieškom ir fotografuojam būtent tai. Paskui sukeltume ar kaip koliažą, ar po vieną foto.
Pvz. medinės pašto dėžutės, apvalūs langai, mėlyni namai, plaukai supinti į kasas ir t.t..... Tema būtų kaip ir viena, bet rezultatai labai  skirtingi. Nereiktų tik betkaip nupyškinti, užfiksuoti tai, ką pamatėt, bet įdomiau nufotografuoti.

cia kaip Kelby savo antroje knygoje ta pati siulo. as uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 13:33)
tai kad jos ir yra suspaustos g.gif

o as tai arba durna visai, arba tas objektyvas netinka mano fotikui doh.gif  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif
uzsidejus nieks neveikia,tik mirksi F su keliais dryzeliais, ISO veikia, o daugiau nieks g.gif

o koki tu pirkai? nebepamenu primink

QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 15:09)

ką tik mano kilograminis lankas atėjo. Reik formas susigrąžinti, iki kol merginos atvažiuos  lotuliukas.gif

super kad yra tokių entuziasčių ir nuvyks pas tave į svečius, aš tyliai viduj pavydžiu, bet tokiai kelionei nesiryščiau, per skysta aš tokiems reikalams smile.gif ) Lbaia lauksiu vaizdinės medžiagos

QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 20:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.  dry.gif

pirma man visai patinka, o kitos jau nebemačiau sad.gif
dėl nusivylimo, tai gal normalu taip mes ir augam kai iš saves reikalaujam daugiau nei gaunasi ax.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 09 02, 07:22)
patiko pirma, liuks 4u.gif

dėkui

Šiandien keista tyla namuose, vaikai darželyje, nepamenu kada viena buvau namuose, bet taip gera... pabandysiu patvarkyt dar foto kur siūlėt kvadratu
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 22:23)
Kvadrata padariau. Labai blogai. Vis del to mest lauk?

Atrasau visoms kartu. Aciu kam patiko, kam ne ir kas isvis be nuomones.  biggrin.gif  Antrai fotai ieskosiu antros i koliaza. Tikrai. Nebeturiu ka daugiau pasakyt.  laugh.gif

man ne. vertimas murzinas, ant veiduko labai matosi. man si fs is tikruju nepatiko, pati jauti, kad gal kiek pervargai, padaryk pertraukele, nes fotkinu tikrai geriau..
QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 21:43)
Žinau, kad bambu, kai keliat tik nuorodas, jokių foto. Bet pati taip pasielgsiu, nes na ne komentarams tokios foto, tiesiog pasižaidimai. O pasirodyti norisi. Nustebino šiaip turimas daikčiukas, kad tokius mažutukus gražius saulės zuikius pagavo.

o! noriu lomo biggrin.gif
nors kazhkada norejau klaust, kas tai yra. niekada anksciau negirdejau apie tokius fotikus, nezinau kuom jie skyriasi, ka daro, kaip daro. bet rezultatai laabai idomus.

Atsakyti
Labas 4u.gif

Fox, aciu 4u.gif matyt, kad ir objektyvas gerio priduoda biggrin.gif

ypač, fotografo akis dvi knygas turi? tai parduok viena mirksiukas.gif

Siandien susitarem, kad maza mergyte fotkinsiu, ale ziuriu oras toks nekoks, tai jauciu reikes i savaitgali nukelti g.gif ir pagaliau nuvaziuot masinos apziuret, gal galu gale issirinksiu ir pagaliau busiu ratuota biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 02, 10:44)
padaryk pertraukele, nes fotkinu tikrai geriau..

oj, kokia pagyrune pasirodo musu Maggie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti