Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 20:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas

man paskutinė labai patiko smile.gif tik kvadratą daryčiau, apačią kirpčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 20:43)
lomo zuikių medžioklė
Žinau, kad bambu, kai keliat tik nuorodas, jokių foto. Bet pati taip pasielgsiu, nes na ne komentarams tokios foto, tiesiog pasižaidimai. O pasirodyti norisi. Nustebino šiaip turimas daikčiukas, kad tokius mažutukus gražius saulės zuikius pagavo.

gerai zuikiai gavosi smile.gif bet bral, kaip tamsu g.gif o kokią juostelę naudojai? aš irgi dabar fotkinu su lomo, keli kadrai beliko , savaitgalį "damušiu" juostelę
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 20:38)
Nzn. Daug kadru muilinu, su nusokusiu fokusu. Sunku darosi man su tuo cropu. Vos nuo skardzio nenulekiau bandydama sutalpint viska i kadra. Spalvos kai kur baisios. Vnz.  unsure.gif

Flikre pakomentavau.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.  dry.gif

pirma ir antra grazios. Patinka spalvos,mergaites akys. Antra man noretusi deti i koliaza gal,norisi pratesimo ax.gif Va tiek mano zalia nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:24)

Antra!! wub.gif
Atsakyti
naujas konkursas sm smile.gif

Kristuk, pirmoji foto nėra juk taip blogai. Spalvų nekomentuosiu, nes kiekvienas vistiek savo tvarkymo būdą turim. Gal mažiau viršaus būčiau ėmus ir rankas sutalpinus. Arba tuomet visa galva, o rankų ne. Su tokiom foto kaip dešinėje man sunkiau. Gal koliažui tiktų, bet tokiam, kuris paaiškintų ką ta mergaitė veikia, ką ji rado. Viena foto, ar prie to portretuko, man nesižiūri.
Paskutinėje nepatinka dvi atsikišusios šakų nuolaužos.Viršutinė nepuošia. O dėl apatinės trinčiau foto lauk. Uždengia ranką ir taip atrodo, lig mergaitė nebeturėtų delno, tarsi ranka tik iki riešo, visa kita nupjauta. Nekreipk aišku dėmesio į mano komentarą, bet na mano pirmos mintys tokios. O kadangi aišku, kad taip nėra, mesčiau lauk, kad dar kam nors tokių minčių nekiltų. Tik nesupyk kad taip parašiau
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 21:56)

gerai  zuikiai gavosi  smile.gif  bet bral, kaip tamsu  g.gif  o kokią juostelę naudojai? aš irgi dabar fotkinu su lomo, keli kadrai beliko , savaitgalį "damušiu" juostelę

400. realiai nėra taip tamsu. sakykim taip, nesusitariau su skaneriu, tad gavosi taip.
Atsakyti
As tai vis bandau su WB susidraugauti...

Dirbtinis apsvietimas:

Auto
user posted image

Lempute
user posted image

Rankinis
user posted image

Kas netingit zvilgtelkit mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Raspberry* @ 2011 09 01, 22:15)
As tai vis bandau su WB susidraugauti...

Dirbtinis apsvietimas:

Kas netingit zvilgtelkit  mirksiukas.gif

gerai, uzskaitau smile.gif
Atsakyti
user posted image

Kvadrata padariau. Labai blogai. Vis del to mest lauk?

Atrasau visoms kartu. Aciu kam patiko, kam ne ir kas isvis be nuomones. biggrin.gif Antrai fotai ieskosiu antros i koliaza. Tikrai. Nebeturiu ka daugiau pasakyt. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 21:04)

400. realiai nėra taip tamsu. sakykim taip, nesusitariau su skaneriu, tad gavosi taip.

hm.. aišku, įtariu ir aš turėsiu problemų skanuojant, įtariu dėl tų juodų kraštų didelių skaneris su ekspozicija grybaut gali .. niekada tokios nebandžiau pati skanuot
Atsakyti
tokios nemesčiau lauk smile.gif
O kaip vertei ir tonavai? Veidukas murzinas ir kaklas kažkiek. NEsikabinėju, jei ką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 rugsėjo 2011 - 21:29
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:23)

Kvadrata padariau. Labai blogai. Vis del to mest lauk?

Atrasau visoms kartu. Aciu kam patiko, kam ne ir kas isvis be nuomones.  biggrin.gif  Antrai fotai ieskosiu antros i koliaza. Tikrai. Nebeturiu ka daugiau pasakyt.  laugh.gif

koks mest lauk? nuostabus portretas, TIKRAI 4u.gif tu mesk savo blogą nuotaiką lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 22:24)
hm.. aišku, įtariu ir aš turėsiu problemų skanuojant, įtariu dėl tų juodų kraštų didelių skaneris su ekspozicija grybaut gali .. niekada tokios nebandžiau pati skanuot

tikrai gali būti. nes man ir triukšmų primėtė, nors nėra jų realiai juosta tvarkinga.
Atsakyti