Egzo, man labai patiko foto, tokios linksmos, zaismingos, ir mergyte labai grazi
Diancikas
Diancikas
Sveikinu Akasha visur užkovojus su rugsėjo pirmosios foto
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 21:09)
Sveikinu Akasha visur užkovojus su rugsėjo pirmosios foto
cia konkursas koks buvo?
QUOTE(Ka @ 2011 09 01, 21:20)
Kūdra, efoto.
aaaa jasna, saunuole, aisku, kai tokia foto, kur neims aukstumu
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.
o kodėl nusivyliai, man pirmas portretukas patinka
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 21:30)
o kodėl nusivyliai, man pirmas portretukas patinka
Nzn. Daug kadru muilinu, su nusokusiu fokusu. Sunku darosi man su tuo cropu. Vos nuo skardzio nenulekiau bandydama sutalpint viska i kadra. Spalvos kai kur baisios. Vnz.
lomo zuikių medžioklė
Žinau, kad bambu, kai keliat tik nuorodas, jokių foto. Bet pati taip pasielgsiu, nes na ne komentarams tokios foto, tiesiog pasižaidimai. O pasirodyti norisi. Nustebino šiaip turimas daikčiukas, kad tokius mažutukus gražius saulės zuikius pagavo.
Žinau, kad bambu, kai keliat tik nuorodas, jokių foto. Bet pati taip pasielgsiu, nes na ne komentarams tokios foto, tiesiog pasižaidimai. O pasirodyti norisi. Nustebino šiaip turimas daikčiukas, kad tokius mažutukus gražius saulės zuikius pagavo.
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:38)
Nzn. Daug kadru muilinu, su nusokusiu fokusu. Sunku darosi man su tuo cropu. Vos nuo skardzio nenulekiau bandydama sutalpint viska i kadra. Spalvos kai kur baisios. Vnz.
kuo gyliau į mišką - tuo daugiau medžių, aš išvis dabar niekuom nepatenkinta,taip kad visiems taip
Antroji visai patiko. Atrodo gali iskisti ranka pro ta "skyle" ir paliesti berniuka.