Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ginrarija - wub.gif
Atsakyti
Egzo, man labai patiko foto, tokios linksmos, zaismingos, ir mergyte labai grazi 4u.gif

Diancikas 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Akasha visur užkovojus su rugsėjo pirmosios foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 21:09)
Sveikinu Akasha visur užkovojus su rugsėjo pirmosios foto  4u.gif

g.gif cia konkursas koks buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 21:15)
g.gif cia konkursas koks buvo? biggrin.gif

Kūdra, efoto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 01, 21:20)
Kūdra, efoto.  biggrin.gif

aaaa biggrin.gif jasna, saunuole, aisku, kai tokia foto, kur neims aukstumu smile.gif
Atsakyti
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi. dry.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:24)
Atnesu kelias is snd ft. Po teisybei, tai maniau jog visos foto s... bus, bet va kelias pakenciamas radau. Kazkaip nusivyliau labai savimi.  dry.gif

o kodėl nusivyliai, man pirmas portretukas patinka
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 21:30)
o kodėl nusivyliai, man pirmas portretukas patinka

Nzn. Daug kadru muilinu, su nusokusiu fokusu. Sunku darosi man su tuo cropu. Vos nuo skardzio nenulekiau bandydama sutalpint viska i kadra. Spalvos kai kur baisios. Vnz. unsure.gif
Atsakyti
lomo zuikių medžioklė
Žinau, kad bambu, kai keliat tik nuorodas, jokių foto. Bet pati taip pasielgsiu, nes na ne komentarams tokios foto, tiesiog pasižaidimai. O pasirodyti norisi. Nustebino šiaip turimas daikčiukas, kad tokius mažutukus gražius saulės zuikius pagavo.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 21:38)
Nzn. Daug kadru muilinu, su nusokusiu fokusu. Sunku darosi man su tuo cropu. Vos nuo skardzio nenulekiau bandydama sutalpint viska i kadra. Spalvos kai kur baisios. Vnz.  unsure.gif

kuo gyliau į mišką - tuo daugiau medžių, aš išvis dabar niekuom nepatenkinta,taip kad visiems taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Antroji visai patiko. Atrodo gali iskisti ranka pro ta "skyle" ir paliesti berniuka. biggrin.gif
Atsakyti