Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 16:10)
nezinau kaip kitoms, sako kad geriau, bet man tai ne, as matau kur buvo nutrintas sluoksnis, tai atrodo...na... baisiai.... blush2.gif

aš ir norėjau nutylėt, bet kai paskaičiau tavę, tai jungiuosi. Man pirminis variantas vistiek artimenis dūšiai mirksiukas.gif dabar man čia jaučiasi dirbtinumas. Kaip ten rašo IMHO hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 01, 15:48)

bet namu darbus tai jau galetum ir pristatyti tongue.gif

Aš pristatysiu, kažkoks vidinis stabdis veikia:). Šiaip šią temą skaitau su malonumu, smagu čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 16:09)

Viskas jau gerai. smile.gif 4u.gif Ši nepatiko, kita gal patrauks akį.
Visų pirma fotografuoju ne dėl kitų, o dėl savo malonumo. smile.gif
Šiaulietės ir ne, kurios dalyvaus meet'e, sekmadienį. Kelintą valandą tariam ir kur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 01 rugsėjo 2011 - 16:07
Labas smile.gif
Su rugsejo pirmaja 4u.gif Man siandien prasidejo mokslo metai, ir dziaugiuosi ir nerimauju truputi,bet bendrai paemus savijauta visai faina,nes labai daug tikiuosi is busimu mokslu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 09 01, 18:03)
Labas smile.gif
Su rugsejo pirmaja  4u.gif Man siandien prasidejo mokslo metai, ir dziaugiuosi ir nerimauju truputi,bet bendrai paemus savijauta visai faina,nes labai daug tikiuosi is busimu mokslu biggrin.gif

koks tavo nickas flircke? noriu turet drauguose 4u.gif
Atsakyti
Sherry, kokius mokslus pradėjai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu.
Pagaliau baigesi atostogos kaime ir bandau grizti prie iprasto ritmo. Nelabai ka turiu parodyti, tik po pievas teko pabraidyti : gelytes, vabaliukai, peizaziukai. Gal kai perziuresiu foto ir rasiu kazka verto Jusu teismo, tuomet ir idesiu. Kolkas sios dienos proga parodau savo vyresniaja dukryte. Kritikuokit kiek tik norit, visvien sios foto man mielos tongue.gif ( vien del modelio joje)

"Nežiūriu"
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 01 rugsėjo 2011 - 17:58
QUOTE(Egzo @ 2011 09 01, 18:57)
Sveikos, prisiduodu.

"Nežiūriu"

mieli kadrai, man tai kas kliuva, tai oda geltonoka, na bent jau man taip rodo smile.gif nors po vasareles gal ir idegis cia smile.gif ir pirmojoje norisi antros rankytes visos smile.gif
Atsakyti

"Nežiūriu"

graži mergaitė ax.gif
Atsakyti
pasiėmiau lomo juostelę, vakare gal vieną foto įkelsiu. Zuikius pagavau, kažkaip nesitikėjau, kad taip gali gautis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 18:24)
koks tavo nickas flircke? noriu turet drauguose 4u.gif

cipoleta
QUOTE(Ka @ 2011 09 01, 18:32)
Sherry, kokius mokslus pradėjai? smile.gif

vizualines reklamos gamybos smile.gif
Atsakyti
"Nežiūriu"

Man tokios foto patinka. Yra nuotaika, geras kadravimas, labai fainas modeliukas smile.gif
Atsakyti