Labai aciu pakomentavusioms nuotraukas, kiek zmoniu tiek nuomuoniu
As asmeniskai visai patenkinta likau o kas liecia apsirengima, tai paprasai zmoniu, kad pasiderintu tarpusavy rubus, na bet negi nefotkinsi jei rubai nedera
Uzsisakiau knygute "sluoksniai" mokinsiuos su PS dirbti, o tai dabar nedaug ka ir temoku
O kazin kaip sita knyga http://shop.efoto.lt/fotografo-akis ? gal kas turit, ar verta demesio?
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 01, 15:55)
Akasha, Kikirike -> Labai patiko jūsų nuotraukos rugsėjo pirmajai šaunuolės Įdėja super. Graži mergina
dėkui
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 14:55)
1. o kas liecia apsirengima, tai paprasai zmoniu, kad pasiderintu tarpusavy rubus, na bet negi nefotkinsi jei rubai nedera
2. O kazin kaip sita knyga http://shop.efoto.lt/fotografo-akis ? gal kas turit, ar verta demesio?
2. O kazin kaip sita knyga http://shop.efoto.lt/fotografo-akis ? gal kas turit, ar verta demesio?
1. nu tikrai
2. turiu, labai gera knyga apie kompoziciją, ir kas svarbiausia,kad kiekvieną kart skaitant tą patį , supranti, sužinai kažką naujo t.y. pasiemi po kokio pusmečio, skaitai tą knygą, ir vėl kažką naujo sužinai
Ka, nesupyk, kad tikrai nieko daugiau neparašysiu apie foto. Na o ką pasakyti išsamiau, kai man foto nepatinka ir tiek. Galima būtų analizuoti kompoziciją, šviesą, apdirbimą ir t.t. Bet aš savamokslė, ne kokia mokytoja, kad galėčiau imti ir analizuoti. Jei kažkokia foto sužavi, imi ir parašai besisukančias mintis galvoje, vat kaip šiąnakt. Sorry, Akasha, tavo foto komentarą rašiau iškart baigusi skaityti Twilight antrą dali
Robobebrai smagu tave vėl čia matyti, išties.
O kad pylos gaunu, koks gi skirtumas. Svarbu per mytą merginos neprimuštų, o forumuose galima rašyti ką nori
ką tik mano kilograminis lankas atėjo. Reik formas susigrąžinti, iki kol merginos atvažiuos
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 15:36)
nezinau kaip kitoms, sako kad geriau, bet man tai ne, as matau kur buvo nutrintas sluoksnis, tai atrodo...na... baisiai....
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 16:07)
1. nu tikrai
2. turiu, labai gera knyga apie kompoziciją, ir kas svarbiausia,kad kiekvieną kart skaitant tą patį , supranti, sužinai kažką naujo t.y. pasiemi po kokio pusmečio, skaitai tą knygą, ir vėl kažką naujo sužinai
Parasyk knygos pavadinima.
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 15:10)
nezinau kaip kitoms, sako kad geriau, bet man tai ne, as matau kur buvo nutrintas sluoksnis, tai atrodo...na... baisiai....
aš pokolkas nieko nematau, nes žiauriai galvą skauda reiktų didesnę apžiūrinėt
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 15:10)
Apie "fotografo akis" čia šnekam
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 15:07)
1. nu tikrai
O tai jauciu ir sita reikes uzsisakyti knyga, pagerejo mano savijauta, tai vel norisi kuo daugiau fotkinti, skaityti skaityti skaityti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 15:10)
http://shop.efoto.lt/fotografo-akis sita knygute
Merginos, ji anglu kalba?
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 15:10)
Na, padaryta paskubomis ir nelabai kokybiškai Ir tik mažą foto kompe turiu. Grįžusi iš komandiruotės sutvarkysiu normaliai. Bet iš esmės ko gero taip geriau, gal truputį mažiau blurinsiu, bet kažkiek reikės.
Ačiū visoms
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 16:14)
Apie "fotografo akis" čia šnekam
ma irgi patiko ši :)Turiu lietuvių kalba.
QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 01, 15:20)
Aš nefotkinu, bo kompe nėra vietos nuotraukoms , į darbinį nenoriu kraut (geri pasiteisinimai?). Laukiu algos, kad išorinį nusipirkt .
Į Šiaulių meetą rašaus su klaustuku. Į laikrodžius irgi, nes lengvai save priskirčiau tinginėms (namų darbai dar nepadaryti ).
Į Šiaulių meetą rašaus su klaustuku. Į laikrodžius irgi, nes lengvai save priskirčiau tinginėms (namų darbai dar nepadaryti ).
planas geras. eilishkumas irgi
bet namu darbus tai jau galetum ir pristatyti