Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labai aciu pakomentavusioms nuotraukas, kiek zmoniu tiek nuomuoniu 4u.gif
As asmeniskai visai patenkinta likau blush2.gif o kas liecia apsirengima, tai paprasai zmoniu, kad pasiderintu tarpusavy rubus, na bet negi nefotkinsi jei rubai nedera ax.gif

Uzsisakiau knygute "sluoksniai" mokinsiuos su PS dirbti, o tai dabar nedaug ka ir temoku blush2.gif

O kazin kaip sita knyga http://shop.efoto.lt/fotografo-akis ? gal kas turit, ar verta demesio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 09 01, 15:55)

Akasha, Kikirike -> Labai patiko jūsų nuotraukos rugsėjo pirmajai  ax.gif  šaunuolės  thumbup.gif Įdėja super. Graži mergina  smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 14:55)
1. o kas liecia apsirengima, tai paprasai zmoniu, kad pasiderintu tarpusavy rubus, na bet negi nefotkinsi jei rubai nedera  ax.gif

2. O kazin kaip sita knyga http://shop.efoto.lt/fotografo-akis  ? gal kas turit, ar verta demesio?  ax.gif

1. drinks_cheers.gif nu tikrai biggrin.gif

2. turiu, labai gera knyga apie kompoziciją, ir kas svarbiausia,kad kiekvieną kart skaitant tą patį , supranti, sužinai kažką naujo smile.gif t.y. pasiemi po kokio pusmečio, skaitai tą knygą, ir vėl kažką naujo sužinai biggrin.gif
Atsakyti

Ka, nesupyk, kad tikrai nieko daugiau neparašysiu apie foto. Na o ką pasakyti išsamiau, kai man foto nepatinka ir tiek. Galima būtų analizuoti kompoziciją, šviesą, apdirbimą ir t.t. Bet aš savamokslė, ne kokia mokytoja, kad galėčiau imti ir analizuoti. Jei kažkokia foto sužavi, imi ir parašai besisukančias mintis galvoje, vat kaip šiąnakt. Sorry, Akasha, tavo foto komentarą rašiau iškart baigusi skaityti Twilight antrą dali biggrin.gif

Robobebrai smagu tave vėl čia matyti, išties.
O kad pylos gaunu, koks gi skirtumas. Svarbu per mytą merginos neprimuštų, o forumuose galima rašyti ką nori biggrin.gif

ką tik mano kilograminis lankas atėjo. Reik formas susigrąžinti, iki kol merginos atvažiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 15:36)
Toms, kurioms kliuvo užuolaidos  bigsmile.gif
Geriau?

user posted image

nezinau kaip kitoms, sako kad geriau, bet man tai ne, as matau kur buvo nutrintas sluoksnis, tai atrodo...na... baisiai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 16:07)
1.  drinks_cheers.gif  nu tikrai  biggrin.gif

2. turiu, labai gera knyga apie kompoziciją, ir kas svarbiausia,kad kiekvieną kart skaitant tą patį , supranti, sužinai kažką naujo smile.gif t.y. pasiemi po kokio pusmečio, skaitai tą knygą, ir vėl kažką naujo sužinai  biggrin.gif

Parasyk knygos pavadinima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 15:10)
nezinau kaip kitoms, sako kad geriau, bet man tai ne, as matau kur buvo nutrintas sluoksnis, tai atrodo...na... baisiai.... blush2.gif

aš pokolkas nieko nematau, nes žiauriai galvą skauda biggrin.gif reiktų didesnę apžiūrinėt g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 15:10)
Parasyk knygos pavadinima.  smile.gif

Apie "fotografo akis" čia šnekam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 15:07)
1.  drinks_cheers.gif  nu tikrai  biggrin.gif

2. turiu, labai gera knyga apie kompoziciją, ir kas svarbiausia,kad kiekvieną kart skaitant tą patį , supranti, sužinai kažką naujo smile.gif t.y. pasiemi po kokio pusmečio, skaitai tą knygą, ir vėl kažką naujo sužinai  biggrin.gif

O tai jauciu ir sita reikes uzsisakyti knyga, pagerejo mano savijauta, tai vel norisi kuo daugiau fotkinti, skaityti skaityti skaityti bigsmile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 09 01, 15:10)
Parasyk knygos pavadinima.  smile.gif

http://shop.efoto.lt/fotografo-akis sita knygute 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ji anglu kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 01 rugsėjo 2011 - 15:26
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 15:10)

Na, padaryta paskubomis ir nelabai kokybiškai mirksiukas.gif Ir tik mažą foto kompe turiu. Grįžusi iš komandiruotės sutvarkysiu normaliai. Bet iš esmės ko gero taip geriau, gal truputį mažiau blurinsiu, bet kažkiek reikės.

Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 16:14)
Apie "fotografo akis" čia šnekam smile.gif

ma irgi patiko ši :)Turiu lietuvių kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 01 rugsėjo 2011 - 15:28
QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 01, 15:20)
Aš nefotkinu, bo kompe nėra vietos nuotraukoms  biggrin.gif , į darbinį nenoriu kraut (geri pasiteisinimai?). Laukiu algos, kad išorinį nusipirkt  lotuliukas.gif .

Į Šiaulių meetą rašaus su klaustuku. Į laikrodžius irgi, nes lengvai save priskirčiau tinginėms (namų darbai dar nepadaryti  blush2.gif ).

planas geras. eilishkumas irgi biggrin.gif

bet namu darbus tai jau galetum ir pristatyti tongue.gif
Atsakyti