Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 21:37)
Dar viena is tos pacios serijos
user posted image

nepatiko tai,kaip sudetos lupos, noretus jas matyti suspaustas...na sudetas, ne praviras...
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 12:23)
Trecia jb dariau, nes mamyte sedi pasitiesus rozine skara, tai ta skara man ne i tema, labai krenta ta spalva i akis, o paskutine velgi dariau jb, vien del to, kad mergaite ant tos pacios rozines skaros guli... O pirmaja reikes padaryt ir spalvota smile.gif Labai aciu  4u.gif

spalvos grazios, o daugiau...nesuprantu, zmones jei daro FS...tai man norisi,kad rubai deretu, dabar spalvu per daug mano akiai, paskui, ant skaros sedi...nu velgi, nejau zole kandziojasi doh.gif

Rarity, o as busiu nepopuliari, as uz pirma varianta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 01, 12:56)
Paspausk F raidę.  4u.gif

Ka, man patinka tavo avataras
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 13:23)
Trecia jb dariau, nes mamyte sedi pasitiesus rozine skara, tai ta skara man ne i tema, labai krenta ta spalva i akis, o paskutine velgi dariau jb, vien del to, kad mergaite ant tos pacios rozines skaros guli... O pirmaja reikes padaryt ir spalvota smile.gif Labai aciu  4u.gif

man 2 foto laniausiai patiko, nu bet kaip ciuooozia i kaire, tiesink! nors tiesindama prarasi dar daugiau erdves, kurios cia ir taip truksta. bet gal vos vos bent jau patiesint.. paskutine dar tokia smagi. ir man visai ziurisi jb.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 09 01, 14:01)
Laba
nepatiko tai,kaip sudetos lupos, noretus jas matyti suspaustas...na sudetas, ne praviras...

tai kad jos ir yra suspaustos g.gif

o as tai arba durna visai, arba tas objektyvas netinka mano fotikui doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
uzsidejus nieks neveikia,tik mirksi F su keliais dryzeliais, ISO veikia, o daugiau nieks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 01, 14:15)
Ka, man patinka tavo avataras

Hehe.. smile.gif Negalvodama per daug primakaliojau su PS ir gavosi kažkas. Aš įžiūrėjau moters veidą. smile.gif
Atsakyti
dėkui ,kas pasisakė dėl foto blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 09:30)
puikiai tau su mamke sekasi wink.gif
ne taip išsireiškiau  doh.gif  nemanau, kad blogai, nes daug kas dirba komandoje smile.gif be to taip mokotės viena iš kitos, viena kitą papildot, viskas labai gražu, ir sveikintina, kad taip puikai susidirbat kartu  drinks_cheers.gif  bet tiesiog tai nėra grynai S.B.M, ar grynai Kokkino smile.gif tai yra S.B.M + Kokkino  smile.gif ir man patinka tongue.gif tai sakau tokiem bendriem projektėliams kokį bendrą komandinį pavadinimą gal susigalvot reikia  g.gif  ne? čia šiaip, ne siūlymas, bet pamąstymas  smile.gif

reiks pagalvoti apie tai thumbup.gif drinks_cheers.gif

Bizyte - patiko su arkliuku

Žydraakė- aš daryčiau kvadratą ax.gif

Gintarija - tikrai labai mielos foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 11:03)
: Va vien paziurejus i Jolie darbus - nu va jos nuotraukos tokios nestandartiskos, labai zavi smile.gif

ačiū, Zirze, už nuorodėlę, peržvelgiau- yra man labai patinkančių bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 11:06)
Beveik norėčiau dar daugiau erdvės, kad ji dar mažesnė liktų. Reikės pažaisti dar...

žinai, rarity, vis žiūriu į antrąją ir galvoju, kad žiūrint į foto viršų taip ir matosi man užuolaidos (kas ten yra iš tikro-nežinau), bet taip ir dingsta tas paslaptingumas, trapumas....Na bet čia tik man gal atrodo g.gif

QUOTE(frederica @ 2011 09 01, 11:07)
Aš pati už antrą,  vertikali "ilgina", ilgumas šiai foto didelis pliusas.
Čia mano neprofesionali, blondiniška nuomonė biggrin.gif

koketuojate, Frederica rolleyes.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 11:23)
i.. bet kas liečia foną, tai labai labai ne.. man primena kai būna pasikabina neišlygintą baltą paklodę, ir jos fone fotografuoja ir po to to fono nesutvarko.. nežinau ar ten tikrai nelyginta paklodė kabo, ar ne , bet įspūdis būtent mano toks..

tai ne man vienai truputėlį tas fonas trukdo...

Atsakyti
Labas 4u.gif

Patiko Akashos ir Kikirikes darbai thumbup.gif .

Taip pat įstrigo Bizytės arkliukai 4u.gif .

Sherry, visai įdomu (ypač kaip pirmieji bandymai).

Aš nefotkinu, bo kompe nėra vietos nuotraukoms biggrin.gif , į darbinį nenoriu kraut (geri pasiteisinimai?). Laukiu algos, kad išorinį nusipirkt lotuliukas.gif .

Sveikinu studentes, mokytojas, dėstytojas ir pasisveikinu save biggrin.gif .

Į Šiaulių meetą rašaus su klaustuku. Į laikrodžius irgi, nes lengvai save priskirčiau tinginėms (namų darbai dar nepadaryti blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 01, 12:07)
P.S. Ar ne per daug viršaus? Norėjau perteikti, kaip stiebiasi žiedas dangun.

va, Žydraake, kažkaip to jausmo, kad stiebtųsi viršun-nesijaučia... 4u.gif Gal kito kampo reikėjo g.gif

QUOTE(frederica @ 2011 09 01, 12:33)
ėmė stipriai pykti, nuramint įsisiautųsį, pasirodo ne taip paprasta.

Frederica, bet tai foto TOKIO arklio (įpykusio, įsisiautusio) tai būtų labai efektingos wub.gif Bet be merginos tongue.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 13:09)
Gintarija, man paskutinioji tokia įdomesnė..." vasaroju taip linksmai" smile.gif

moksleiviai, dėstytojai, mokytojai- su šventėmis lithuania.gif smartass.gif
Atsakyti
Toms, kurioms kliuvo užuolaidos bigsmile.gif
Geriau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 15:36)
Toms, kurioms kliuvo užuolaidos  bigsmile.gif
Geriau?

geriau , tikrai geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 14:36)
Geriau?

user posted image

nu va, kitas reiklas, dabar išbaigtas, tvarkingas portretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 15:36)
Geriau?

http://farm7.static...._951f3d7f71.jpg

Man labai patinka, aš pavėluotai, bet už stačiakampį mirksiukas.gif

sherry -> o man labai patiko antra, man joje nieko netrūksta ir nieko per daug, patinka j/b, patinka kamuolys rankose, mimika, kadravimas thumbup.gif

Akasha, Kikirike -> Labai patiko jūsų nuotraukos rugsėjo pirmajai ax.gif šaunuolės thumbup.gif Įdėja super. Graži mergina smile.gif

Gintarija86 -> sveikinu su pirmąja fotosesija, man rodos - ji vykusi mirksiukas.gif Pirmoji labai patiko, tik norėtųsi man spalvotos, mergaitė čia tokia nuotaikinga. Spalvotose spalvos labai patinka. 4. Tik 5 nepatiko kadravimas, bet miela nuotrauka.

bizyte -> man patiko pirmoji nuotrauka su arkliu, kur mergaitė obuoliuką paslėpus laiko. Gera ši.

Žydraakė -> gražią tu čia mintį sugalvojai, bet man kaip tais nepatinka... Nematau tos minties. Matyt, kad mano akys "neišlavėjusios" smile.gif Spalvota gražiau atrodo, jb kažkaip nesižiūri.

Atsakyti