QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 02:01)
man patinka šioji serija.
Kelios detalės žavingai dera: laukinės gulbės bei juodi sparnai. Pradžioj galvojau kodėl juodi sparnai, o ne balti. Bet pamačius knygos pavadinimą, atsitiktinai ar tikslingai parinktą, dera. Primena Bjaurujį ančiuką. Nuostabaus grožio mergaitė, ar jau panele reikėtų vadinti, pamažu virsta gulbe. O tas virsmas gali būti sunkus, skausmingas. Todėl ir sparnų spalva dera, apie visus paauglystės maištus ir t.t. praneša.
Etiką - vėlgi gerai parinktą knygą, nors gal nederėtų, bet su estetika surišu. Ir apskritai, jei fotografijos kalba apie mus, fotografus, tai šioji apie tave daug papasakoja.
Daugiau rašyti nebeturiu jėgų, reikia slinkti lovos link. Ryt juk šventė
Nors iš šios serijos dvi kitos foto mane labiau sužavėjo, bet na gera ir gražu žiūrėti. Ir šiaip faina, kad tokią fotosesiją dukrai suorganizavai. Taip pozityviai, dailiai, su paaugliškais prieskoniais. Manau jai pačiai turėtų labai patikti.
Dekui dekui uz tokia anlize
.... Ech tavo komentarai, kaip visada labai labai issamus
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 08:49)
Akasha ,
Kike šauni fotosesija.
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių
Zinok man irgi antras variantas labiau.... Kvadrate ta mergina tokia suspausta atrodo... Erdves truksta...
QUOTE(bizyte @ 2011 09 01, 09:23)
aš ir noriu pagirti Akashos ir Kikes darbą
geriau už Yvette nepasakysiu...
su Rugsėjo pirmąja
mums šiemet ji labai ypatinga.....
Rarity, antroji
aš nelabai turiu ką parodyti, tai tik skaitau jus
na, čia į arkliukų seriją truputį
Superines sitos... Jau kazkur laikinau
QUOTE(robobebras @ 2011 09 01, 09:44)
Grazia dukra augini, Akasha
sekmes jumi moksluose. IMHO tavo fotkej kruopos ant veido ir odos labai trukdo, cia post procese labai sviesinta? Ji tokia suskaitmeninta, nera tu "juostos spalvu". Pas kikirike man per tamsi foto per viena stopa, bet kruopu nera ir tonai zymiai svelnesni.
daug nusisnekejau
?
Matai as su siaura juosta fotkinau, tai grudas joje daug labiau matosi ir islenda.... Man asmeniskai daznai dar jo ir truksta...
Kikirike siuo atveju su medium formatu dare, tai grudoo ir nesimato...
Juostos spalvos siaip labai skiriasi priklausomai nuo juostos... Sita kuria naudojau tikrai saltesniu spalvu, gal todel labiau priimena skaitmena... Bet tai ne esme