Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 01, 12:44)
Kaip flickr išmesti iš favorites nuotrauką?

Paspausk F raidę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 02:01)
man patinka šioji serija.
Kelios detalės žavingai dera: laukinės gulbės bei juodi sparnai. Pradžioj galvojau kodėl juodi sparnai, o ne balti. Bet pamačius knygos pavadinimą, atsitiktinai ar tikslingai parinktą, dera. Primena Bjaurujį ančiuką. Nuostabaus grožio mergaitė, ar jau panele reikėtų vadinti, pamažu virsta gulbe. O tas virsmas gali būti sunkus, skausmingas. Todėl ir sparnų spalva dera, apie visus paauglystės maištus ir t.t. praneša.
Etiką -  vėlgi gerai parinktą knygą, nors gal nederėtų, bet su estetika surišu. Ir apskritai, jei fotografijos kalba apie mus, fotografus, tai šioji apie tave daug papasakoja.
Daugiau rašyti nebeturiu jėgų, reikia slinkti lovos link. Ryt juk šventė  smile.gif 
Nors iš šios serijos dvi kitos foto mane labiau sužavėjo, bet na gera ir gražu žiūrėti. Ir šiaip faina, kad tokią fotosesiją dukrai suorganizavai. Taip pozityviai, dailiai, su paaugliškais prieskoniais. Manau jai pačiai turėtų labai patikti.

Dekui dekui uz tokia anlize smile.gif.... Ech tavo komentarai, kaip visada labai labai issamus wink.gif

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 08:49)
Akasha , Kike šauni fotosesija.
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių  4u.gif

Zinok man irgi antras variantas labiau.... Kvadrate ta mergina tokia suspausta atrodo... Erdves truksta...

QUOTE(bizyte @ 2011 09 01, 09:23)
aš ir noriu pagirti Akashos ir Kikes darbą rolleyes.gif geriau už Yvette nepasakysiu... ax.gif

su Rugsėjo pirmąja 4u.gif mums šiemet ji labai ypatinga..... rolleyes.gif

Rarity, antroji smile.gif

aš nelabai turiu ką parodyti, tai tik skaitau jus smile.gif na, čia į arkliukų seriją truputį biggrin.gif

Superines sitos... Jau kazkur laikinau smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 09 01, 09:44)
Grazia dukra augini, Akasha smile.gif sekmes jumi moksluose. IMHO tavo fotkej kruopos ant veido ir odos labai trukdo, cia post procese labai sviesinta? Ji tokia suskaitmeninta, nera tu "juostos spalvu". Pas kikirike man per tamsi foto per viena stopa, bet kruopu nera ir tonai zymiai svelnesni.
daug nusisnekejau smile.gif ?

Matai as su siaura juosta fotkinau, tai grudas joje daug labiau matosi ir islenda.... Man asmeniskai daznai dar jo ir truksta... smile.gif Kikirike siuo atveju su medium formatu dare, tai grudoo ir nesimato...
Juostos spalvos siaip labai skiriasi priklausomai nuo juostos... Sita kuria naudojau tikrai saltesniu spalvu, gal todel labiau priimena skaitmena... Bet tai ne esme wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 01, 09:58)
Su rugsejo 1ja!Nuvedziau siryt abu savo ziogus i darzeli, sedziu viena pirma karta per 4,5 metu.. biggrin.gif

geras jausmas, ane? sveikinu ;]
QUOTE(robobebras @ 2011 09 01, 10:52)
man tai keista, yvette tokia teigiama cia pas mumi, be nervu, santuri, niekam pikto zodzio nesako, o vis gauna per spranda. Ironiska biggrin.gif.

ir as ta pati pagalvojau lotuliukas.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 31, 22:40)
Ninavižu  biggrin.gif

mi tu biggrin.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 22:10)
Kikirike tai, ką matau fotoaparate patinka. O meškiai tai ne, kažkur kitur būčiau padėjusi. Apskritai man pliušiniai žaislai fotografijose nepatinka. Keli tik būna fotogeniški, kiti tik vaizdą gadina.

pritariu. Kike, matosi, kad cia toks greitukas buvo, pyksht poksht, matyt patiko tau ideja ir skubejai kazhka panashaus igyvendint wink.gif try harder.
as irgi kelias tokias foto su mamiya turiu, kur Yvette uzrode. nice idea.
QUOTE(robobebras @ 2011 09 01, 09:44)
Grazia dukra augini, Akasha smile.gif sekmes jumi moksluose. IMHO tavo fotkej kruopos ant veido ir odos labai trukdo, cia post procese labai sviesinta? Ji tokia suskaitmeninta, nera tu "juostos spalvu". Pas kikirike man per tamsi foto per viena stopa, bet kruopu nera ir tonai zymiai svelnesni.
daug nusisnekejau smile.gif ?

sutinku. ideja man patiko, bet man taipogi per daug grudo ant veido, atrodo kad skaitmeninis kadras su labai uzhkeltu iso ir keistais nustatymais ;] (ishlaikymu). gal jb geriau ziuretusi, tada eitu suprasti, kad cia juosta. na man per shvarus juostos kadras, per murzinas skaitmeninis. vat taip. nezinau ar suprantamai as cia.
kazhkas kalbejo apie Akashos ir Kikes bendrus darbus, na kad supanashejo. manau tai naturaliai iseina kai dirba kartu, bet siuo atveju Akasha kiek "suskaitmenejo" pamirshtant apie juostos privalumus ir magija.

as darbe biggrin.gif
Atsakyti
Aga, spekit, uz 10 minuciu paskambino ir liepe vaika pasiimt, bo bliauna biggrin.gif Bet tos 10 min buvo mano-mano-MANO biggrin.gif

I hate b-ball too biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 01, 08:58)
Su rugsejo 1ja!Nuvedziau siryt abu savo ziogus i darzeli, sedziu viena pirma karta per 4,5 metu.. biggrin.gif

ir kaip? biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 10:06)
Puiku būtų padiskutuoti. Aš kiek be žiūriu, man kvadratas ne. Tiesiog per arti viskas, per paprasta, o iš toliau ji tokia efemeriška, netikra truputį... atrodo mirktelsi ir neliks... na čia mano fantazija. Man pačiai labai patinka ši foto. Aišku, tai nereiškia, kad nenoriu kritikos wink.gif
Beveik norėčiau dar daugiau erdvės, kad ji dar mažesnė liktų. Reikės pažaisti dar...

nu va, matai, daugumai patinka su viršum smile.gif
man vis tik kvadratas yra mažesnis blogis šiuo konkjrečiu atveju. nes jei erdvės reikia - jos reikia kur kas daugiau, negu čia yra. mano galva wink.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 09 01, 11:00)
Sayonara, inventorizacija jau viskas? s paziuriu, paieskau.. Cia gal ne po tu diskusiju apie tai kaip kas save nuotraukose mato? smile.gif

dar turiu kelis kadrus. nesusiję su savęs matymu, tiesiog vasara baiginėjasi, užsiėmimų padaugėjo, nespėjau dar..smile.gif sudėsiu viską į flickrą, kai bus, ok?

p.s. Tu vakar apie 8 val. ryto sukai iš Vasario 16-osios į Pamėnkalnio g. kairėn? biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif nebespeju su jumis blush2.gif Zadejau vakar ikelt, bet ikeliu siandien pirmosios fotosesijos nuotraukas blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 09 01, 12:09)
Labas  4u.gif  nebespeju su jumis  blush2.gif  Zadejau vakar ikelt, bet ikeliu siandien pirmosios fotosesijos nuotraukas  blush2.gif

nu spalvos tai nerealios 4u.gif palikčiau visas spalvotas, j/b nesižiūri..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 09 01, 13:04)
Aga, spekit, uz 10 minuciu paskambino ir liepe vaika pasiimt, bo bliauna biggrin.gif Bet tos 10 min buvo mano-mano-MANO biggrin.gif
I hate b-ball too biggrin.gif

kuris bliauna? kaip gaila.
as neiciau. jei iskarto pasiimsi, jis nepripras. reikia po truputi, bent jau valandai pirma diena, po to 2, po to 3.. nors manishke pirma diena ishbuvo iki 5 biggrin.gif skambinau po valandos kaip ten viskas, kad jau tuoj ateinu, o aukletoja sako, ka jus, tokio vaiko seniai nemateme, zaidzia, laksto, juokiasi ir t.t. dovanele mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 09 01, 13:08)
p.s. Tu vakar apie 8 val. ryto sukai iš Vasario 16-osios į Pamėnkalnio g. kairėn? biggrin.gif

jei klausimas man tai as 8 val ryto saldziai miegojau siltoj lovoj smile.gif turbut kita forumiete matei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 01, 13:02)
sutinku. ideja man patiko, bet man taipogi per daug grudo ant veido, atrodo kad skaitmeninis kadras su labai uzhkeltu iso ir keistais nustatymais ;] (ishlaikymu). gal jb geriau ziuretusi, tada eitu suprasti, kad cia juosta. na man per shvarus juostos kadras, per murzinas skaitmeninis. vat taip. nezinau ar suprantamai as cia.
kazhkas kalbejo apie Akashos ir Kikes bendrus darbus, na kad supanashejo. manau tai naturaliai iseina kai dirba kartu, bet siuo atveju Akasha kiek "suskaitmenejo" pamirshtant apie juostos privalumus ir magija.

as darbe biggrin.gif

Ne.... Juostos stebuklu as tikrai nepamirsau ir nesuskaitmenejau... Ne visoms idejom gali tikti tas visiskas grudetumas ar spalvingumas.... Siuo atveju man taip norejosi, taip ir padariau.... Su daugiau grudo cia irgi nesiziuretu... Galbut tada skaitmenos reiketu, bet as jos neturiu ir nenoriu tureti smile.gif

Beje JB cia visai nesiziuri...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 09 01, 12:13)
kuris bliauna? kaip gaila.
as neiciau. jei iskarto pasiimsi, jis nepripras. reikia po truputi, bent jau valandai pirma diena, po to 2, po to 3.. nors manishke pirma diena ishbuvo iki 5 biggrin.gif skambinau po valandos kaip ten viskas, kad jau tuoj ateinu, o aukletoja sako, ka jus, tokio vaiko seniai nemateme, zaidzia, laksto, juokiasi ir t.t. dovanele mano biggrin.gif

Anna.Ji pirma karta be manes buvo.Uzsikukciojo, paemiau, kam traumuoti.Pamazu pripras.

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 12:12)
nu spalvos tai nerealios  4u.gif  palikčiau visas spalvotas, j/b nesižiūri..

Trecia jb dariau, nes mamyte sedi pasitiesus rozine skara, tai ta skara man ne i tema, labai krenta ta spalva i akis, o paskutine velgi dariau jb, vien del to, kad mergaite ant tos pacios rozines skaros guli... O pirmaja reikes padaryt ir spalvota smile.gif Labai aciu 4u.gif
Atsakyti