Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 22:09)
nu rodau arklio portretą  biggrin.gif  žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau  biggrin.gif

aš kai pamišus ant arklių, tai man gražu...tokia ramybe dvelkia arklys, rupšnojantis žolę, antras planas tinka mirksiukas.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 31, 22:47)
Na tai baltai pavydziu tau, jog puikiai moki susireguliuot splavas. Man sioji foto spalviskai fantastiska! Modeliukas taip pat superinis! Perduok!  biggrin.gif

dėkui tau 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 08 31, 22:59)
Radau biski is archyvu i zuikiu tema,bet tik dabar vel gryzau prie situ foto ax.gif

įdomi foto, nežinau kas joje yra, bet akį traukia...nors kad būtų man labai labai super tai nea...tai vot dvejopi tokie jausmai ax.gif

Na naujų moklso metų pradžios fotosesija labai liuks, patinka man tokios teminės vykusios drinks_cheers.gif

rarity, man kvadratas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 31, 19:16)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 22:10)
Diancik foto gal ir nieko, jei galvosim, kad pradžiamokslių tema. *Apdirbimas vistik ne. Matyt kokį aktioną naudojai. Ir šiaip, gal jau čia mano prob., bet tokių kaspinų nemėgstų ir šioje foto jis man negražiai atrodo.
**Merginos portretas man per žalias.Linkiu greičiau išaugti iš tų aktionų virusų ir su saiku bei vietoje juos naudoti  smile.gif

* Niu nepatikėsi, šioje foto niekas nedaryta, tiesiog siaura ryškumo zona, o toki bokeh obj.85 mm padarė. Na, man pačiai ši foto neįpatinga. FS idėja visai kita buvo ir tas kaspinas turėjo labai tikti, tačiau teko derintis prie modeliuko nuotaikos sad.gif.
**sutinku 100 proc smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 31, 22:18)
"Kiemo asfalto mergaitė"

Man j/b. Bet norisi iš žemesnės pozicijos

QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 22:37)
Dar viena is tos pacios serijos

Man norisi erdvės už nugaros.

QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 22:57)

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:09)
nu rodau arklio portretą

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 08:49)
Labai noriu nuomonių  4u.gif

Man pirmoji. Iš vis man patinka viskas iš arti smile.gif
O antroji - trūksta iš dešinės dar erdvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 01 rugsėjo 2011 - 09:01
QUOTE(bizyte @ 2011 09 01, 08:23)

man antroji patiko smile.gif bet versčiau į j/b smile.gif bet čia gal skonio reikalas, aš įtariu, kad man dabar j/b psichozė užėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 10:01)
man antroji patiko  smile.gif  bet versčiau į j/b  smile.gif  bet čia gal skonio reikalas, aš įtariu, kad man dabar j/b psichozė užėjus  biggrin.gif

o man kaip tik šita psichozė praėjo biggrin.gif ir tik kažkurią čia dieną prisiminiau, kad jb galima daryt...nu kažkaip spalvotai dabar matau, gal kad vasara ax.gif bet pabandysiu paverst rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 22:10)
Ka, grybukai nepatinka

Labai "naudingas" komentaras.. unsure.gif Neprašau atsisėsti ir atidžiai tyrinėti tą mano nuotrauką. Pati suprantu, kad ten tik grybai. Bet jei nepatinka, tai norisi žinoti kodėl? Bent vieną argumentą norisi išgirsti.
Pirmą kartą sulaukiu iš tavęs komentaro apie mano nuotrauką (tik prašau nepagalvot, kad sėdžiu ir skaičiuoju kas, ko, kiek ir kam pasakė) ir jis toks skurdus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 01, 10:40)
Labai "naudingas" komentaras..  unsure.gif Neprašau atsisėsti ir atidžiai tyrinėti tą mano nuotrauką. Pati suprantu, kad ten tik grybai. Bet jei nepatinka, tai norisi žinoti kodėl? Bent vieną argumentą norisi išgirsti.
Pirmą kartą sulaukiu iš tavęs komentaro apie mano nuotrauką (tik prašau nepagalvot, kad sėdžiu ir skaičiuoju kas, ko, kiek ir kam pasakė) ir jis toks skurdus..  unsure.gif

man tai keista, yvette tokia teigiama cia pas mumi, be nervu, santuri, niekam pikto zodzio nesako, o vis gauna per spranda. Ironiska biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 31, 22:18)
Noriu pamąstymų spalvota ar jb?

Man šiuo atveju JB labiau patinka. smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:09)

Šiuos gyvius aš dievinu. wub.gif Patinka man ši nuotrauka. Dvelkia ramybe. wub.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 00:31)

Magiškai atrodo. bigsmile.gif

Man antrasis variantas labiau patinka. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 09 01, 10:52)
man tai keista, yvette tokia teigiama cia pas mumi, be nervu, santuri, niekam pikto zodzio nesako, o vis gauna per spranda. Ironiska biggrin.gif.

Aš neduodu per sprandą.
Šiuo savo komentaru dramų kelti nenoriu ir nesiekiu.
Atsakyti
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių  4u.gif

user posted image

user posted image

man kvadratas kaip tik geriau čia žiūrisi... Antrojoj kaip tik atrodo to viršaus per daug... Bet patyrusios fotografės antrą pasisakė... Kodėl ? Taisyklės? Bendras fotografijos meno supratimas? Išsilavinimas? Padiskutuokim! smile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
bizyte, fainuolės foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 09 01, 10:56)
man kvadratas kaip tik geriau čia žiūrisi... Antrojoj kaip tik atrodo to viršaus per daug... Bet patyrusios fotografės antrą pasisakė... Kodėl ? Taisyklės? Bendras fotografijos meno supratimas? Išsilavinimas? Padiskutuokim!  smile.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

as nei labai issilavinus, nei labai daug fotografiniu ziniu turinti, bet uz antraji varianta smile.gif kodel? todel, kad man jau norisi kazko kito, pradeda astibosti standartiskumai rolleyes.gif Va vien paziurejus i Jolie darbus - nu va jos nuotraukos tokios nestandartiskos, labai zavi smile.gif imetu jos nuoroda CIA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 01 rugsėjo 2011 - 10:07
QUOTE(mamagute @ 2011 09 01, 09:56)
man kvadratas kaip tik geriau čia žiūrisi... Antrojoj kaip tik atrodo to viršaus per daug... Bet patyrusios fotografės antrą pasisakė... Kodėl ? Taisyklės? Bendras fotografijos meno supratimas? Išsilavinimas? Padiskutuokim!  smile.gif  4u.gif  mirksiukas.gif
bizyte,  fainuolės foto wub.gif

Puiku būtų padiskutuoti. Aš kiek be žiūriu, man kvadratas ne. Tiesiog per arti viskas, per paprasta, o iš toliau ji tokia efemeriška, netikra truputį... atrodo mirktelsi ir neliks... na čia mano fantazija. Man pačiai labai patinka ši foto. Aišku, tai nereiškia, kad nenoriu kritikos wink.gif
Beveik norėčiau dar daugiau erdvės, kad ji dar mažesnė liktų. Reikės pažaisti dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 01 rugsėjo 2011 - 10:07
QUOTE(mamagute @ 2011 09 01, 10:56)
bizyte,  fainuolės foto wub.gif

Aha padiskutuokim smile.gif
Man ir įdomu.
Aš pati už antrą, nes, mergina liekna, šiek tiek nuoga, su vualiu ar medžiaga( nenorom klausi, nėštukė( taip labiau įprasta pas mus nėščias fotkint), tada tas "ilgumas" nuotraukos užbrėžias bet kokias mintis apie nėštukės pilvą, palieknindamas dar labiau smile.gif Nesakau, kad nėštukė taip atrodyti negali ar būtų negražu, tiesiog kvadratas šią merginą nenorom platina, vertikali "ilgina", ilgumas šiai foto didelis pliusas.
Čia mano neprofesionali, blondiniška nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 rugsėjo 2011 - 10:08
rarity kas liečia kadravimą, tai man ir viena ir kita patinka, tik kvadratui šiek tiek daugiau erdvės viršuje norėtųsi.. bet kas liečia foną, tai labai labai ne.. man primena kai būna pasikabina neišlygintą baltą paklodę, ir jos fone fotografuoja ir po to to fono nesutvarko.. nežinau ar ten tikrai nelyginta paklodė kabo, ar ne , bet įspūdis būtent mano toks.. pats modelis labai patiko, ir oda graži, ir poza, ir to balto peršviečiamo apdangalo žaismas puikiai žiūrisi
Atsakyti