Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 08:49)
Akasha , Kike šauni fotosesija.
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių  4u.gif

žiūrėjau žiūrėjau, na man gal visgi kvadratas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 09 01, 08:49)
Akasha , Kike šauni fotosesija.
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių  4u.gif

Nežinau kodėl bet man antroji labiau žiūrisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 08:09)
tik pastebėjau, kad paskutiniu metu jūsų darbai tapo beveik vienodi smile.gif tai va  smile.gif  nežinau, ar čia gerai  smile.gif

juk komandoje dirba, nieko keisto.

Rarity, man taip pat antra labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:09)

nu rodau arklio portretą  biggrin.gif  žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau  biggrin.gif

O ko bijojai to arklio? mirksiukas.gif
Tau dar pasisekė pagaut nors vieną kadrą. Ir visai liuks gavosi!

O va man karvių niekaip nepavyko normaliai nufotkint doh.gif arba vis lindo laižytis arba, kaip tu rašai, užpakalį vis suko doh.gif
Atsakyti
aš ir noriu pagirti Akashos ir Kikes darbą rolleyes.gif geriau už Yvette nepasakysiu... ax.gif

su Rugsėjo pirmąja 4u.gif mums šiemet ji labai ypatinga..... rolleyes.gif

Rarity, antroji smile.gif

aš nelabai turiu ką parodyti, tai tik skaitau jus smile.gif na, čia į arkliukų seriją truputį biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 07:46)
ačiū  4u.gif fotosesijai pasiruošti ir fotosesijos metu gerai kai yra žmogus kuris padeda vienas kitam, tai jei ir pafotografuoja kartu,na tai aišku, kad bus vienodi - vienoda mintis ir pasiruošimas.... nebent tada dėtume viena vieną fotosesiją, o poto kita kitą  lotuliukas.gif aš įdėjau čia mamijos darbą, nes šiuo metu bandau prisijaukinti šitą žvėrį, norėjau parodyti kaip sekasi...
o tikrai tai blogai?  g.gif  unsure.gif rimtai dabar susimasčiau  g.gif

puikiai tau su mamke sekasi wink.gif
ne taip išsireiškiau doh.gif nemanau, kad blogai, nes daug kas dirba komandoje smile.gif be to taip mokotės viena iš kitos, viena kitą papildot, viskas labai gražu, ir sveikintina, kad taip puikai susidirbat kartu drinks_cheers.gif bet tiesiog tai nėra grynai S.B.M, ar grynai Kokkino smile.gif tai yra S.B.M + Kokkino smile.gif ir man patinka tongue.gif tai sakau tokiem bendriem projektėliams kokį bendrą komandinį pavadinimą gal susigalvot reikia g.gif ne? čia šiaip, ne siūlymas, bet pamąstymas smile.gif

Atsakyti
Grazia dukra augini, Akasha smile.gif sekmes jumi moksluose. IMHO tavo fotkej kruopos ant veido ir odos labai trukdo, cia post procese labai sviesinta? Ji tokia suskaitmeninta, nera tu "juostos spalvu". Pas kikirike man per tamsi foto per viena stopa, bet kruopu nera ir tonai zymiai svelnesni.
daug nusisnekejau smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 09 01, 08:44)
Grazia dukra augini, Akasha smile.gif sekmes jumi moksluose. IMHO tavo fotkej kruopos ant veido ir odos labai trukdo, cia post procese labai sviesinta? Ji tokia suskaitmeninta, nera tu "juostos spalvu". Pas kikirike man per tamsi foto per viena stopa, bet kruopu nera ir tonai zymiai svelnesni.
daug nusisnekejau smile.gif ?

tai, kad gal juostos grūdas čia, ne? nusišnekėjau irgi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 09:50)
tai, kad gal juostos grūdas čia, ne? nusišnekėjau irgi? biggrin.gif

tai taip, bet turejau omeny, kad man jis cia trukdo, atrodo lyg butu nekokybiska skaitmenine foto.
bizyte, man grazu viskas, tiek kompozicija tiek spalvos neturiu prie ko kibt smile.gif nors tikru spalvu nematau as per sita savo monika, tai galiu ir nusisneket smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 01 rugsėjo 2011 - 08:57
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 08:15)
žiūrėjau žiūrėjau, na man gal visgi kvadratas  blush2.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 09 01, 08:18)
Nežinau kodėl bet man antroji labiau žiūrisi  g.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 09 01, 08:20)
juk komandoje dirba, nieko keisto.

Rarity, man taip pat antra labiau patinka

QUOTE(bizyte @ 2011 09 01, 08:23)

Rarity, antroji smile.gif

aš nelabai turiu ką parodyti, tai tik skaitau jus smile.gif na, čia į arkliukų seriją truputį biggrin.gif

Ačiū už nuomones 4u.gif
bizyte, fainos foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 01, 08:15)
žiūrėjau žiūrėjau, na man gal visgi kvadratas  blush2.gif

Na kad man irgi unsure.gif
QUOTE(bizyte @ 2011 09 01, 08:23)

wub.gif wub.gif

Su rugsejo 1ja!Nuvedziau siryt abu savo ziogus i darzeli, sedziu viena pirma karta per 4,5 metu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 01, 08:22)
O ko bijojai to arklio?  mirksiukas.gif
Tau dar pasisekė pagaut nors vieną kadrą. Ir visai liuks gavosi!

O va man karvių niekaip nepavyko normaliai nufotkint  doh.gif arba vis lindo laižytis arba, kaip tu rašai, užpakalį vis suko  doh.gif

nu, kad nesumyyyyndžiotų manęs biggrin.gif

o karvių tai dar labiau bijau, nei arklių biggrin.gif arklys nors nestaugia, o karve kai užstaugia, tai man nenormaliai baisu pasidaro doh.gif

dar aveles fotkinau, va jų tai nebijojau rolleyes.gif jos manęs labai bijojo biggrin.gif laksčiau aš ten jom iš paskos biggrin.gif pagaunu atsisukusią, o kai šuterį nuspaudžiu, tai kaip lekia nuo manęs biggrin.gif šakės, kiekvieno pirstelėjimo bijojo biggrin.gif parodysiu veliau, dar neapsisprendžiu, ar su spalvom palikt ar be jų smile.gif nieko ypatingo ten, nu bet man mielos foto, nes pirmą kartą avis ne zoologijos sode iš taip arti mačiau biggrin.gif
Atsakyti