na ką,ir aš tada prie sveikinimų prisidedu
Oi duodat jus mergos saunuoles abi
QUOTE(rG @ 2011 08 31, 21:51)
Stalą ir naująsias servetėles
Sherry, aš pati čia neseniai. Bet noriu Tau parašyti. Man nepatinka tas personažas. Tikiu, kad supykdysiu, bet žinok, aš ne melagė Kaip naujokė, esi šaunuolė, bet, rezultatas atrodo kiek komiškas. Man patinka Eolo Perfido. Pažiūrėk į jo portretus. Jie keistesni nei keisti, jie šokiruoja, bet jie tikri. Absoliučiai tikri.
Gal aš čia vienintelė būsiu su tokia kritika, bet jei ne, siūlau pradėti nuo paprastesnių portretų, sugromuluoti savo idėjas, jų neiššvaistyti.
Tikiuosi, supranti, kad Tau rašau ne dėlto, kad norėjau pasityčioti ar išsidirbinėti. Sakiau, - esi šaunuolė, kad stengiesi. Bet šįkart dirbtinumas yra stipresnis už idėją. Sėkmės Tau.
Tik nesugalvok sukompleksuoti ir sustoti. Žinai, kad kritika neišvengiama, jei čia pasirodai.
Sherry, aš pati čia neseniai. Bet noriu Tau parašyti. Man nepatinka tas personažas. Tikiu, kad supykdysiu, bet žinok, aš ne melagė Kaip naujokė, esi šaunuolė, bet, rezultatas atrodo kiek komiškas. Man patinka Eolo Perfido. Pažiūrėk į jo portretus. Jie keistesni nei keisti, jie šokiruoja, bet jie tikri. Absoliučiai tikri.
Gal aš čia vienintelė būsiu su tokia kritika, bet jei ne, siūlau pradėti nuo paprastesnių portretų, sugromuluoti savo idėjas, jų neiššvaistyti.
Tikiuosi, supranti, kad Tau rašau ne dėlto, kad norėjau pasityčioti ar išsidirbinėti. Sakiau, - esi šaunuolė, kad stengiesi. Bet šįkart dirbtinumas yra stipresnis už idėją. Sėkmės Tau.
Tik nesugalvok sukompleksuoti ir sustoti. Žinai, kad kritika neišvengiama, jei čia pasirodai.
nu kaip teisingai cia parasei
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 01, 00:33)
Stengiames Ir duoti ir imti ir t.t.
Ačiū už sveikinimus moksliukams, ta proga Proustas naktipiečiams
Labos.
Labos.
QUOTE(Akasha @ 2011 09 01, 00:26)
Na merginos su mokslo ir ziniu svente
man patinka šioji serija.
Kelios detalės žavingai dera: laukinės gulbės bei juodi sparnai. Pradžioj galvojau kodėl juodi sparnai, o ne balti. Bet pamačius knygos pavadinimą, atsitiktinai ar tikslingai parinktą, dera. Primena Bjaurujį ančiuką. Nuostabaus grožio mergaitė, ar jau panele reikėtų vadinti, pamažu virsta gulbe. O tas virsmas gali būti sunkus, skausmingas. Todėl ir sparnų spalva dera, apie visus paauglystės maištus ir t.t. praneša.
Etiką - vėlgi gerai parinktą knygą, nors gal nederėtų, bet su estetika surišu. Ir apskritai, jei fotografijos kalba apie mus, fotografus, tai šioji apie tave daug papasakoja.
Daugiau rašyti nebeturiu jėgų, reikia slinkti lovos link. Ryt juk šventė
Nors iš šios serijos dvi kitos foto mane labiau sužavėjo, bet na gera ir gražu žiūrėti. Ir šiaip faina, kad tokią fotosesiją dukrai suorganizavai. Taip pozityviai, dailiai, su paaugliškais prieskoniais. Manau jai pačiai turėtų labai patikti.
Tai yra aksiologija, - estetika tiria grožio ypatybes, tai raiškos, jausmo filosofija, etika - normų ir moralės filosofija. Ir nors tai labai skirtingi dalykai, kartais susiduria, nes estetinės grožio savybės iš esmės negali būti blogos, bjaurios ar antimorališkos. Nebent vidinės akys tuos dalykus mato kitaip, savaip, nes estetinis vertinimas ypač individualus. Tačiau jei kūrėjas nesusitvarko su visuotiniu estetiniu matymu ir yra pernelyg subjektyvus (kaip kūrėjas), - tiesiog nesuvirpins jokios sielos, nebent šokiruos, o tai jau ne tas pats.
Man toji nuotrauka turbūt geriausia šiaip, vizualiai. Taip giliai nekapsčiau
Man toji nuotrauka turbūt geriausia šiaip, vizualiai. Taip giliai nekapsčiau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 01, 08:09)
Akasha , Kike puikiai pasidarbavot tik pastebėjau, kad paskutiniu metu jūsų darbai tapo beveik vienodi tai va nežinau, ar čia gerai
ačiū fotosesijai pasiruošti ir fotosesijos metu gerai kai yra žmogus kuris padeda vienas kitam, tai jei ir pafotografuoja kartu,na tai aišku, kad bus vienodi - vienoda mintis ir pasiruošimas.... nebent tada dėtume viena vieną fotosesiją, o poto kita kitą aš įdėjau čia mamijos darbą, nes šiuo metu bandau prisijaukinti šitą žvėrį, norėjau parodyti kaip sekasi...
o tikrai tai blogai? rimtai dabar susimasčiau
Akasha , Kike šauni fotosesija.
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių
Dedu kritikai ir diskusijoms - kuris variantas geriau? Man pačiai labiau patinka su daug viršaus. Kvadrate nuotaka suspausta atrodo, o vertikaliame tokia trapi... na net nežinau kaip pasakyt... Labai noriu nuomonių
QUOTE(Ievukis @ 2011 09 01, 00:33)
aga, ir aš sakau ŠAUNUOLĖS visa šita serija jų nereali