Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 21:57)
pirmoj foto man prasimuša ne dirbtinumas, kaip rašo rG, bet toks buitiškumas...nepagalvota gerai viskas. Antra man kur kas įdomesnė ir to buitiškumo tiek nėr, nes rodai aplinkos mažiau. Šiaip tai idėja įdomi, tik įgyvendinimui trūksta patirties manau...bet esi didelė šaunuolė, nes rodai įdomius pirmus savo bandymus 4u.gif

Na taip, turbūt dėl nepatirties ir apdirbimas, ir detalės nesusižaidžia. O šiaip pritariu, smagu, kai tik prisijungę suka galvas, mąsto.
Atsakyti
patiko tema laikrodžiai, jaučiu reikia bandyt jungtis bigsmile.gif įdėją jau turiu, tik reikia kažkaip sugebėt įgyvendint doh.gif

nu rodau arklio portretą biggrin.gif žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 31, 22:51)
Stalą ir naująsias servetėles  wub.gif  biggrin.gif

Sherry, aš pati čia neseniai. Bet noriu Tau parašyti. Man nepatinka tas personažas. Tikiu, kad supykdysiu, bet žinok, aš ne melagė biggrin.gif  Kaip naujokė, esi šaunuolė, bet, rezultatas atrodo kiek komiškas. Man patinka Eolo Perfido. Pažiūrėk į jo portretus. Jie keistesni nei keisti, jie šokiruoja, bet jie tikri.  Absoliučiai tikri.
Gal aš čia vienintelė būsiu su tokia kritika, bet jei ne, siūlau pradėti nuo paprastesnių portretų, sugromuluoti savo idėjas, jų neiššvaistyti. 

Tikiuosi, supranti, kad Tau rašau ne dėlto, kad norėjau pasityčioti ar išsidirbinėti. Sakiau, - esi šaunuolė, kad stengiesi. Bet šįkart dirbtinumas yra stipresnis už idėją. Sėkmės Tau.

Tik nesugalvok sukompleksuoti ir sustoti. Žinai, kad kritika neišvengiama, jei čia pasirodai.

Nesupykdei biggrin.gif paziurejau jo darbus,tiesa sakant mano ideja buvo kitokia, ir personazas ne toks turejo iseiti. Bet gavosi kaip gavosi. Manau patyrimo dar truksta,bet su laiku visas ateina. Ideju turiu,bet vis kazko truksta,tobulos vietos,tobulu detaliu... Sustot tikrai nezadu ir kritika priimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 31, 21:18)
Krepšiniaujat? smile.gif

Noriu pamąstymų spalvota ar jb? Na ir apie kitką galit pamąstyti rolleyes.gif

"Kiemo asfalto mergaitė"

aš už spalvotą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 21:37)
Dar viena is tos pacios serijos

šios veido išraiška labai patiko, bet vat nuotraukos apačia - ne.. nepatinka tai , ką ji ten laiko rankose g.gif

Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 31, 21:39)
Dar nakčiai, jeigu nesusimaišiau, tai saulės zuikių savaitėlė dar eina rolleyes.gif
Gaudžiau, tryniau, vėl gaudžiau... Akyse stovi Yvettes ir Kikirikes kadrai. Su žmonėm nepadariau, tiesiog gamtoj, tikriau parke. Sugavau nedidukę vaivorykštę ir arklišką zuikį lotuliukas.gif

Mano pamąstymai: dėkui šiam žaidimui, supratau, kad ir prieš saulę galima fotografuoti, aišku su tam tikrais niuansais, bet galima. Jau pro objektvą matosi zuikiai ar vaivorykštė, bet bent jau man, nufotografavus jie būna nebūtinai ten ir tokie, kokie matėsi per objektyvą. Pats procesas man kaip žaidimas, gana nenuspėjamas, nes tik šiek tiek kitu kampu atsistoji ir zuikiai sustriksi kitaip biggrin.gif Todėl galvoju, kad fotografuoajnt žmogų, reiktų gerai padirbėti, kad gauti "uch" kadrą.

nu va, kul, smagu, kad blikai į naudą išėjo, kad kažką naujo sužinojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 23:09)
patiko tema laikrodžiai, jaučiu reikia bandyt jungtis  bigsmile.gif  įdėją jau turiu, tik reikia kažkaip sugebėt įgyvendint  doh.gif

nu rodau arklio portretą  biggrin.gif  žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau  biggrin.gif

na super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 22:09)
nu rodau arklio portretą  biggrin.gif  žiauriai aš jo bijojau, nu bet nufotkinau smile.gif norėjau, kad nosis matytųsi, bet jis ėdė , ėdė, gal bijojo , kad atimsiu, o po to užpakalį atsuko, tai jau šiknos nebefotkinau  biggrin.gif

Įdomus kadravimas, smagiai žiūrisi. Bet toks jausmas, kad ši nuotrauka viena iš serijos smile.gif Trūksta dar šio bei to biggrin.gif Gaila, kad bijojai ir nepozavo smile.gif Nes man labai patinka Tavo nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 31 rugpjūčio 2011 - 22:37
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 22:57)
čia minimaliai, truputis vignettes dėta ir psio mirksiukas.gif

Na tai baltai pavydziu tau, jog puikiai moki susireguliuot splavas. Man sioji foto spalviskai fantastiska! Modeliukas taip pat superinis! Perduok! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 31, 22:33)
Įdomus kadravimas, smagiai žiūrisi. Bet toks jausmas, kad ši nuotrauka viena iš serijos  smile.gif Trūksta dar šio bei to biggrin.gif  Gaila, kad bijojai ir nepozavo smile.gif Nes man labai patinka  Tavo nuotraukos.

ačiū smile.gif turiu daugiau nuotraukų, bet ten ššššš visiškas, nes arklys po to pasislinko į miško foną, o saulė jau už miško buvo, tai tas arklys su miško fonu susiliejo ir žodžiu- neįdomiai gavosi smile.gif
Atsakyti
Radau biski is archyvu i zuikiu tema,bet tik dabar vel gryzau prie situ foto ax.gif

user posted image

Svajone,faini tavo rkliukai.Man irgi noretusi istorijos dar kazkokios.
Dar labai patiko mergaite ant supyniu.Noriu ja rast flickre ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 31 rugpjūčio 2011 - 22:59
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 31, 23:59)
Radau biski is archyvu i zuikiu tema,bet tik dabar vel gryzau prie situ foto ax.gif

Svajone,faini tavo rkliukai.Man irgi noretusi istorijos dar kazkokios.
Dar labai patiko mergaite ant supyniu.Noriu ja rast flickre ax.gif

oho,dičkis -super thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos su mokslo ir ziniu svente wink.gif

user posted image

Svajone, kojas pakirto tavo arkliai smile.gif wub.gif

Ievuki... Pirmas kadras su defektu... O isiziurejus pagarba tau uz tokio dydzio zuikius wink.gif
Atsakyti
Super man sita serija priesmokykline thumbup.gif (kokiu defektu?)
Atsakyti