Stalą ir naująsias servetėles
Sherry, aš pati čia neseniai. Bet noriu Tau parašyti. Man nepatinka tas personažas. Tikiu, kad supykdysiu, bet žinok, aš ne melagė
Kaip naujokė, esi šaunuolė, bet, rezultatas atrodo kiek komiškas. Man patinka Eolo Perfido. Pažiūrėk į jo portretus. Jie keistesni nei keisti, jie šokiruoja, bet jie tikri. Absoliučiai tikri.
Gal aš čia vienintelė būsiu su tokia kritika, bet jei ne, siūlau pradėti nuo paprastesnių portretų, sugromuluoti savo idėjas, jų neiššvaistyti.
Tikiuosi, supranti, kad Tau rašau ne dėlto, kad norėjau pasityčioti ar išsidirbinėti. Sakiau, - esi šaunuolė, kad stengiesi. Bet šįkart dirbtinumas yra stipresnis už idėją. Sėkmės Tau.
Tik nesugalvok sukompleksuoti ir sustoti. Žinai, kad kritika neišvengiama, jei čia pasirodai.
paziurejau jo darbus,tiesa sakant mano ideja buvo kitokia, ir personazas ne toks turejo iseiti. Bet gavosi kaip gavosi. Manau patyrimo dar truksta,bet su laiku visas ateina. Ideju turiu,bet vis kazko truksta,tobulos vietos,tobulu detaliu... Sustot tikrai nezadu ir kritika priimu