Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zirze, maniškis nuo 205 eurų atrodo 25 eurus viso užmokėjo. Bet ten kažkaip suskirstyta už vieną daiktą tiek procentų mokėsi, už kitą jau skirsis.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 21:04)
o kokia suma muito? koks procentas nuo pirkinio kainos? gali tekti su jais pasidraskyti, gal sumaišė arba piktnaudžiauja. būna ir taip.

reikia susimoketi 45lt su centais nuo 144lt sumos. as itariu, kad piknaudziauja blink.gif
suma nedidele, nu bet pikta, uz ka as turiu jiems moketi mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 31 rugpjūčio 2011 - 20:09
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 20:08)
reikia susimoketi 45lt su centais nuo 144lt sumos. as itariu, kad piknaudziauja blink.gif
suma nedidele, nu bet pikta, uz ka as turiu jiems moketi mad.gif

rytoj paskambink į Muitinės departamento informacijos kokį nors skyrių ir pasitikslink. lai paaiškina, ką apmokestina ir kokiais tiksliai okesčiais. pagal sumos dydį panašu į pvm'ą.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 21:12)
rytoj paskambink į Muitinės departamento informacijos kokį nors skyrių ir pasitikslink. lai paaiškina, ką apmokestina ir kokiais tiksliai okesčiais. pagal sumos dydį panašu į pvm'ą.

PVM 21%, nu cia nesigauna, per didele suma reikia sumoketi.Taip, ryt aiskinsiuos, uz ka ph34r.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 21:04)
Zirze, maniškis nuo 205 eurų atrodo 25 eurus viso užmokėjo. Bet ten kažkaip suskirstyta už vieną daiktą tiek procentų mokėsi, už kitą jau skirsis.

bet cia ne LT ane?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 21:15)
Papildyta:
bet cia ne LT ane?

vokietijoj
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 21:20)
vokietijoj

ten istatymai kiti, o cia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 20:23)
ten istatymai kiti, o cia.... unsure.gif

tam tikrose srityse, pvz., muitų teisėje europoje visur vienoda erdvė ir vieningi įstatymai, gali skirtis tik pačios mokesčių sumos, principai tokie pat. sakau, neskubėk mokėti, išklausinėk detaliai, kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 31, 19:44)
Kadravimas viskas gerai. Persūdei su apdirbimu  mirksiukas.gif bet čia jau kaip sakant kiekvieno skonis  ax.gif

o man visai patiko. kitaip. as kaip visada, keistuole, ane biggrin.gif biggrin.gif bet man vistiek patinka. idomiai. kitaip. ir viskas man cia tinka.
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 12:47)
"Man atsibodo"

labai patiko. kadravimas ypac, neiprastas. spalvos minkshtos, emocija. tik tas kaspinas man per didelis, blashko ir demesio reikalauja, kur nereikia, nes ir taip foto idomi, vien supynes kaip idomiai nupaveiksluotos.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 14:56)
o as vertinu kiekviena pasisakiusi delmano foto

pritariu. apie mano juostini mishka nei vieno komento lotuliukas.gif pakest negaliu tylos. geriau jau grazhu/negrazu..
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 19:20)
planavau siandien su sese fotosesija ir oras sugadino visus planus,bet vistiek noriu parodyti kas gavosi. Laukiu kritikos

neypatingas, perkrautas. nors actionas (dejai?) patiko ir apranga merginos (lagamino nereikejo, kitu smulkmenu irgi, nes modelis gan ishraishkingas). as dar ja pakankinciau, jb koki skanu, portretuka viena kita. wub.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 18:13)
man labai patinka Jūsų temos žaidimai.. tik aš kadangi esu tinginė, man sunku įsipareigoti per savaitę padaryti užduotį biggrin.gif tempai pas Jus.... doh.gif

pritariu blush2.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 31, 11:48)
Rodausi jums foto, darytą prieš mėnesį.

fainai. nuotaika liuks, toks vasarishkas linxmas kadras. bet, nors ir vasara, man per ryshku, labai spalvos reziancios, gesinciau. vos vos.
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2011 08 31, 20:00)
Padariau be triukšmų.  smile.gif Dėl spalvų, tai man norisi tokių.

su noise man geriau buvo.
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 31, 17:12)
Geras auto. Man labiau spalvota patinka.

dėkui

Ka su nauju pirkiniu

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 19:52)
labai patiko, parodyk daugiau.
o as cia su paalbos sauksmu help.gif  help.gif  help.gif
kas zinot tiksliai, nuo kokios sumos reikia susimoketi muita? buaciau laaabai dekinga. Man uzdejo muita verysad.gif

jei viršija 75 Lt jau gali pvm skaičiuoti, dar prideda 14 lt ale išlaidas savo, brangi pas juos skaičiuoklė. Nemanau kad ka išloši, bet skambink, aš kiek su jais susidūrusi tai po kol kas nelabai kokie atsiminimai smile.gif))) bet kelis kartus tvarkingai gavau siunta, bet daug kartu pykausi ir veltui aš turbut pas juo sąraše raudona kaip daug rėkianti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 19:08)

ar ES šalis siuntė daiktą? nes jei ne, tuomet PVM nuo 75lt sumos. bent jau mano eBay pirkimo žiniomis unsure.gif
Atsakyti
nu tai taip ir yra, pvm 21% dar savo islaidas dadejo doh.gif
bet vis tiek skambinsiu,pasiklausineti rolleyes.gif
Atsakyti
Ka, grybukai nepatinka

Kikirike tai, ką matau fotoaparate patinka. O meškiai tai ne, kažkur kitur būčiau padėjusi. Apskritai man pliušiniai žaislai fotografijose nepatinka. Keli tik būna fotogeniški, kiti tik vaizdą gadina.

Sherry kaip pradžiamokslei, neseniai nd atsiskaičiusiai, jei neklystu, sakyčiau super foto. Patinka tai, kad žaisminga ir šiaip, įdomiai žiūrisi.

Muggy, pirmoji gal ir nuobodoka, bet tokia rami. Katinas tai nea.

Diancik foto gal ir nieko, jei galvosim, kad pradžiamokslių tema. Apdirbimas vistik ne. Matyt kokį aktioną naudojai. Ir šiaip, gal jau čia mano prob., bet tokių kaspinų nemėgstų ir šioje foto jis man negražiai atrodo.
Merginos portretas man per žalias.Linkiu greičiau išaugti iš tų aktionų virusų ir su saiku bei vietoje juos naudoti smile.gif

Noisy nuotaikinga foto. gaila, kad antras planas čiuožia į dešinę. Apačioj dar vos erdvės trūksta, pėdai.

Gotte
man pirma labiausiai. Bet šiaip kadravimas nelabai ir pati poza. Ten kur sijonėlis ar suknelė prasideda... Toje vietoje ji labai sustorinta, nors realiai nėra tokia. Su kaire ranka kažką kitą reikėjo daryti.

na ir Maggie šakos. Pirmoje bardakėlis nėra už ko užsikabinti. Na kažko trūksta, kad ir minimalaus. Antroje žmogaus trūksta ir toks tonavimas nepatinka. Trečioje taip pat kažko trūksta, vien keliuko man neužtenka. O ketvirtoji tiesiog nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 rugpjūčio 2011 - 21:12