Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gotte, man tai spalvotas variantas.
O šiaip, pažiūrėjus į foto labai karšta pasidaro. Vasara, šiltas kailis. unsure.gif
Kažkaip atrodo, gal labiau kokio lengvo pleduko norėtųsi.
Ir mažylį iš arčiau matyti. Na, nežinau. Tokia ir kritikė iš manęs.

-----
Nu ateinu ir aš su foto. Neapsisprendžiu dėl odos. Ne per šviesu? Kitose nuotraukose ji tamsesnė. Na??

user posted image

Ir šiaip.... Vakarykštės foto buvo darytos su 50-tuku. Šį kart ėmiausi kitinį ir mano nuomone gavosi geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 28 rugpjūčio 2011 - 23:24
QUOTE(Refresh @ 2011 08 28, 23:23)

-----
Nu ateinu ir aš su foto. Neapsisprendžiu dėl odos. Ne per šviesu? Kitose nuotraukose ji tamsesnė. Na??

Ir šiaip.... Vakarykštės foto buvo darytos su 50-tuku. Šį kart ėmiausi kitinį ir mano nuomone gavosi geriau.

man tai per balta oda g.gif bet neesu tikra dėl savo monitoriaus, gali būti,kad grybą pjauna.. nes palanksčius monitorių, tam tikru kampu, puikiai rodo biggrin.gif o vat tuo kur dažniausiai žiūriu, tai per šviesu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Mano Pentax kitinis apskritai stebuklus daro, suprantu, kad dėl to, kad tamsesnis saulėrą dieną, bet visvien faina.

Gotte. Sutinku su Refresh nuomone dėl kailio vasarą, mano mintis buvo panaši. Taip pat keisčiau vietomis ir už spalvotą 4u.gif

Refresh
, šaunuolė. Oda šiaip normaliai, bet gal ir yra kontrastas su aplinka, tai gal norėtųsi blankesnės žalios ar tos odos tamsesnės. Ir mažiau medžio. Bet šiaip faina. Man tikrai daug daug daug geriau nei tos nėštukinės smile.gif Paprasta ir faina smile.gif

O nuotraukų daugiau netrink. Palaikyk bent keletą dienelių. Visai be ryšio taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 28 rugpjūčio 2011 - 23:41
ka manot ax.gif ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 28, 23:32)
ka manot ax.gif ?

Manau, kad labai ispudinga! bigsmile.gif Ypac pirmoji. Dar jei to balto tasko ant geles nebutu (cia nuo blykstes?), tai isvis butu tobula. O jei dar to zalio virsaus taip daug nesimatytu... bet cia as jau kabinejuosi. Lasiukas su atspindziu - liuks! 4u.gif Smalsu, kiek kadru sugadinai, kol tiksliai pagavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 28, 23:32)
ka manot ax.gif ?

kaip nuotrauka, tai man nesižiūri.. bet lašiukas tai įdomus, kad vat jame ten atsispindi smile.gif stambesniu gal planu to lašiuko norėtųsi g.gif o gal kitaip pakomponuot g.gif nzn, kažkas "nelimpa"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 28 rugpjūčio 2011 - 23:44
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 28, 23:39)
Manau, kad labai ispudinga!  bigsmile.gif  Ypac pirmoji. Dar jei to balto tasko ant geles nebutu (cia nuo blykstes?), tai isvis butu tobula. O jei dar to zalio virsaus taip daug nesimatytu... bet cia as jau kabinejuosi. Lasiukas su atspindziu - liuks!  4u.gif Smalsu, kiek kadru sugadinai, kol tiksliai pagavai?  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif viso kokiu 80. esme tame, kad tokiu pro sali nufotkinta, nes reikia speti sufokusuoti ir nekvepuoti kol lasas nenuvarvejo. nes as neturiu nei trikojo, nei makro objektyvo smile.gif plius kol atitaikiau kaip geles sudeti, kad matytusi ziedas. kadru pagautu yra nemazai, bet nuobodu panasius deti. cia tik pirmas pabandymas si vakara buvo smile.gif ech, reik pirkti trikoji ir makro jauciu, nes as ryskiai pasimaisiau ant lasu blush2.gif
Atsakyti
gotte- aš už spalvota 4u.gif

Svajone - indexas,tai tau ant tavo pasirinko lapo dydžio atspausdina tavo visų kadrų mini peržiūrai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 28, 23:45)

Svajone - indexas,tai tau ant tavo pasirinko lapo dydžio atspausdina tavo visų kadrų mini peržiūrai  mirksiukas.gif

o kam to reikia, jei po to vistiek visas skanuoji g.gif spausdinatės kuri nors?
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2011 08 28, 23:45)
aciu 4u.gif viso kokiu 80. esme tame, kad tokiu pro sali nufotkinta, nes reikia speti sufokusuoti ir nekvepuoti kol lasas nenuvarvejo. nes as neturiu nei trikojo, nei makro objektyvo smile.gif plius kol atitaikiau kaip geles sudeti, kad matytusi ziedas. kadru pagautu yra nemazai, bet nuobodu panasius deti. cia tik pirmas pabandymas si vakara buvo smile.gif ech, reik pirkti trikoji ir makro jauciu, nes as ryskiai pasimaisiau ant lasu blush2.gif

aš irgi labai makro noriu smile.gif bet blyn, geriau paklauskit, ko aš nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 28, 23:45)

Specializuojiesi, vadinasi biggrin.gif Trikojis tai tikrai praverstu (ir pultelis), stabiliau. O makro ir lasiukams fotkinti tinka? Reiktu kada ir man pameginti blush2.gif Bet su makro menkiausias judesys tuoj nefokusa sukelia, o lasiukai gi istisai juda... kazi kaip gautusi? g.gif

O tu po viena kadra fotografuoji, ar su burst mode/continuous shooting? Antru variantu gal daugiau sansu, kad kadra su tinkamu atspindziu pagausi?

Ir zinok tikrai, pagaudyk ta lasiuka su atspindziu stambiu planu - va cia tai butu kadras! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 29 rugpjūčio 2011 - 00:02
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 28, 23:50)
o kam to reikia, jei po to vistiek visas skanuoji  g.gif  spausdinatės kuri nors?
Papildyta:
aš irgi labai makro noriu  smile.gif  bet blyn, geriau paklauskit, ko aš nenoriu  biggrin.gif

Kikirikė atsakė. aš tai nesidarau indeksų, bet pradžioje darydavausi, kol neturėjau skanerio ir pan. - indeksuose matosi, kokios spalvos, koks fokusas, kompoza, na toks negatyvas, tik apverstas ;D gali tarnauti kaip pagalba skenuojant ne namie - urpodai skenuotojui, kuriuos kadrus skentuoti, kad nereiktų visos juostos, nes dalis kadrų gali būti neverti mokėti kelis litus už skenavimą.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 00:26)
man tai per balta oda  g.gif  bet neesu tikra dėl savo monitoriaus, gali būti,kad grybą pjauna.. nes palanksčius monitorių, tam tikru kampu, puikiai rodo  biggrin.gif  o vat tuo kur dažniausiai žiūriu, tai per šviesu  biggrin.gif  doh.gif

Gali būti, kad per šviesu iš tikrųjų. Nors mano akys jau priprato prie tos foto, tai lyg ir viskas gerai. Bet tai labai apgaulinga, reikės kažkaip patvarkyti.

QUOTE(rG @ 2011 08 29, 00:29)

Refresh
, šaunuolė. Oda šiaip normaliai, bet gal ir yra kontrastas su aplinka, tai gal norėtųsi blankesnės žalios ar tos odos tamsesnės. Ir mažiau medžio. Bet šiaip faina. Man tikrai daug daug daug geriau nei tos nėštukinės smile.gif Paprasta ir faina smile.gif

O  nuotraukų daugiau netrink. Palaikyk bent keletą dienelių. Visai be ryšio taip...

Matot ką daro griežti komentarai, iškart geriau gavosi laugh.gif
Pabandysiu dar tvarkyti, ačiū už nuomonę.

Sutarta bigsmile.gif
Atsakyti