Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 20:14)
o jei kita sekmadieni? ax.gif Tada ir as bandyciau prisijungti. Ne is Siauliu,bet netoli smile.gif

Kitą sekmadienį galima vėl meet'ą daryti. Nes jei vieną ir tą patį mes nukėlinėsim, tai niekad nesusitiksim. Gotte išskris neužilgo, dar va. rolleyes.gif Aš siūlyčiau šito jau nebenukelti, kas gali, tas ir dalyvauja. smile.gif Paskui vėl galima daryti.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 31, 21:28)
Kitą sekmadienį galima vėl meet'ą daryti. Nes jei vieną ir tą patį mes nukėlinėsim, tai niekad nesusitiksim. Gotte išskris neužilgo, dar va.  rolleyes.gif  Aš siūlyčiau šito jau nebenukelti, kas gali, tas ir dalyvauja.  smile.gif Paskui vėl galima daryti.

as galiu si ir kita 4u.gif
labai patiko mergaite supynese, tiek emocija, tiek apdirbimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 20:11)

imam

2 savaites fotografuojam LAIKRODŽIUS

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 19:46)
imam 

2 savaites fotografuojam LAIKRODŽIUS

o, jei dvi savaitės ir laikrodžiai, gal net aš suspėsiu, kokios taisyklės būna, priminkit?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 20:48)
o, jei dvi savaitės ir laikrodžiai, gal net aš suspėsiu, kokios taisyklės būna, priminkit?

šiaip šiam žaidimui kaip ir jokių ypatingų taisyklių. Juoda balta ar spalvota, serija ar pavienės foto, kartu pristatyti, ar kasdien turint naują darbą kelti. Svarbu laikrodis. Laikrodis kaip pagr. objektas, laikrodis fone, įsivaizduojamas laikrodis, nupieštas... visokie tiks. Tik sutariam, kad pasistengsim. Tvarkingai pristatysim, ir kažkiek kūrybiškumo įnešim
tokios foto būtų per mažai.
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 19:20)
Sveikos,
planavau siandien su sese fotosesija ir oras sugadino visus planus,bet vistiek noriu parodyti kas gavosi. Laukiu kritikos

labai patiko, parodyk daugiau.

o as cia su paalbos sauksmu help.gif help.gif help.gif
kas zinot tiksliai, nuo kokios sumos reikia susimoketi muita? buaciau laaabai dekinga. Man uzdejo muita verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 20:52)
šiaip šiam žaidimui kaip ir jokių ypatingų taisyklių. Juoda balta ar spalvota, serija ar pavienės foto, kartu pristatyti, ar kasdien turint naują darbą kelti. Svarbu laikrodis. Laikrodis kaip pagr. objektas, laikrodis fone, įsivaizduojamas laikrodis, nupieštas... visokie tiks. Tik sutariam, kad pasistengsim. Tvarkingai pristatysim, ir kažkiek kūrybiškumo įnešim
tokios foto būtų per mažai.

reikia pristatyti per dvi savaites kelis laikrodis ar yra skaičius tikslus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 31, 20:56)
reikia pristatyti per dvi savaites kelis laikrodis ar yra skaičius tikslus?  blush2.gif

na šiaip ir vienos foto užtektų, svarbu daugiau dalyvaujančių, kaip visada.
Netingėkit, įsipareigokit ir galvas pasukit smile.gif

man reiktų vieną laikrodį plaktuku sudaužyti lotuliukas.gif ot būtų foto. ir kaip pylos nuo kai ko gaučiau po to lotuliukas.gif turim nerealiai garsiai tiksintį laikrodį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 rugpjūčio 2011 - 19:59
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 19:52)
labai patiko, parodyk daugiau.
o as cia su paalbos sauksmu help.gif  help.gif  help.gif
kas zinot tiksliai, nuo kokios sumos reikia susimoketi muita? buaciau laaabai dekinga. Man uzdejo muita verysad.gif

kažkur nuo šimto dolerių, man rodos, ar tai eurų.. bet tas muitas yra tokia smulkmena net ir esant didelei sumai. kur kas didesnė problema yra PVM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 20:57)
na šiaip ir vienos foto užtektų, svarbu daugiau dalyvaujančių, kaip visada.
Netingėkit, įsipareigokit ir galvas pasukit  smile.gif

man reiktų vieną laikrodį plaktuku sudaužyti  lotuliukas.gif  ot būtų foto. ir kaip pylos nuo kai ko gaučiau po to  lotuliukas.gif turim nerealiai garsiai tiksintį laikrodį

ok,supratau blush2.gif jau sukasi mintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 20:58)
kažkur nuo šimto dolerių, man rodos, ar tai eurų.. bet tas muitas yra tokia smulkmena net ir esant didelei sumai. kur kas didesnė problema yra PVM smile.gif

tai as tiksliai nezinau kas tai, muitas ar pvm, atejo lapelis is pasto, kad tasiimciau preke, ir ties muitu bei kt mokesciai parasyta suma doh.gif blyn, nu va, skaitau ir matau, kad pvm turetu apmokestinti nuo 160lt, muita nuo 520,bet mano preke nei 160lt nekainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 20:03)
tai as tiksliai nezinau kas tai, muitas ar pvm, atejo lapelis is pasto, kad tasiimciau preke, ir ties muitu bei kt mokesciai parasyta suma doh.gif blyn, nu va, skaitau ir matau, kad pvm turetu apmokestinti nuo 160lt, muita nuo 520,bet mano preke nei 160lt nekainavo g.gif

o kokia suma muito? koks procentas nuo pirkinio kainos? gali tekti su jais pasidraskyti, gal sumaišė arba piktnaudžiauja. būna ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 31 rugpjūčio 2011 - 20:04