viena iš Yvettes parodytų idėjų, šiandien pabandžiau
QUOTE(Muggy @ 2011 08 31, 18:15)
Pirmoji traukia mano akį.
Šiaulietės,
kaip dėl meet'o sekmadienį? Susitinkam gal visgi kas galim? M? Nesinori, kad taip ir liktų tik planuose.
QUOTE(Ka @ 2011 08 31, 15:40)
Ooo.. aš už tokią temą. Turiu namuose ilgaplaukį, galėčiau pinti kasas.
Penktadienį, jei oras bus geras, dar bandysiu saulės blikų pagaudyti. Turiu naują žvėrį. Canon eos 550D.
Bandom draugauti. Iki šios dienos į veidrodinius fotoaparatus varvindavau seilę, bet rankose nelaikiau. Buvo baisu paimti, rankos drebėjo iš džiaugsmo.
Penktadienį, jei oras bus geras, dar bandysiu saulės blikų pagaudyti. Turiu naują žvėrį. Canon eos 550D.
Bandom draugauti. Iki šios dienos į veidrodinius fotoaparatus varvindavau seilę, bet rankose nelaikiau. Buvo baisu paimti, rankos drebėjo iš džiaugsmo.
Sveikinimai nuoširdžiausi pavydžiu to jausmo prieš metus ir aš džiaugiausi nauju savo žaisliuku
O nuotraukytė...man nesižiūri
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 31, 18:38)
Mane tai blaško tas meškis esantis šalia
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 16:43)
tiesa, kam lomografija įdomu, tai shop.efoto atsirado prekyboje fotoparatų ir juostelių aš visai norėčiau red scale išbandyt, bandėt gal kas nors kada ?
nu šakės pasirodo aš turiu namuos lomo fotiką
Va šitą
Iš visų dar matytų nuotraukų tai Svajonės Mūsų labai patiko ir kompozicija, ir JB vertimas. Žodžiu, man patink
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 12:47)
"Man atsibodo"
Na žinok, sparti tu naujokė, mano akimis. Nuo ND tu man įstrigai, na atlikai taip tvarkingai, gerai, o ir ši foto patinka
idomus tie zaidimukai teminiai
sherry man patinka
Muggy pirmoji man patiko
sherry man patinka
Muggy pirmoji man patiko
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 16:20)
Sveikos,
planavau siandien su sese fotosesija ir oras sugadino visus planus,bet vistiek noriu parodyti kas gavosi. Laukiu kritikos
planavau siandien su sese fotosesija ir oras sugadino visus planus,bet vistiek noriu parodyti kas gavosi. Laukiu kritikos
Idomiai . Is technines puses nekomentuosiu, nes nedaug nusimanau
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 31, 18:52)
Sveikinimai nuoširdžiausi pavydžiu to jausmo prieš metus ir aš džiaugiausi nauju savo žaisliuku
Ačiū.
O nesižiūri, nes įprastas kadravimas? Su apdirbimu persūdžiau? Smalsu sužinoti. Ateity norėtųsi geriau tuomet pakartoti.
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 19:20)
Sveikos,
mintis įdomi
Ka- ten tavo grybukai? na apdirbimas nelabai man,akis per daug rėžė
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 19:20)
Sveikos,
http://farm7.static....892f9d6b2_z.jpg
http://farm7.static....892f9d6b2_z.jpg
Įdomi mintis KO tais man norėtųsi arba dar labiau nukirpto lagamino, arba jį pilną matyti bet šiaip tai liuks, man patinka. Būtų įdomu pamatyti daugiau Spalvos irgi patinka.
Sveikinu Ka su aparatu nauju O man atsitiko bėda, penktadienį turėjo atkeliauti 550d canon'o, bet vyro puseserė patyrė traumą ir į LT neatvažiuos... tai dar porą mėn nematysiu to daikčiuko... jau taip laukiau, spirgėjau... Kaži, jei ji paštu siųstų? Kaip muitų išvengti? Gal kas susidūrė?