Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

viena iš Yvettes parodytų idėjų, šiandien pabandžiau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 08 31, 18:15)

Pirmoji traukia mano akį. rolleyes.gif

Šiaulietės,
kaip dėl meet'o sekmadienį? Susitinkam gal visgi kas galim? M? ax.gif Nesinori, kad taip ir liktų tik planuose.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 31, 15:40)
Ooo.. aš už tokią temą. Turiu namuose ilgaplaukį, galėčiau pinti kasas.  biggrin.gif
Penktadienį, jei oras bus geras, dar bandysiu saulės blikų pagaudyti. Turiu naują žvėrį.  bigsmile.gif Canon eos 550D.
Bandom draugauti. Iki šios dienos į veidrodinius fotoaparatus varvindavau seilę, bet rankose nelaikiau. Buvo baisu paimti, rankos drebėjo iš džiaugsmo.  biggrin.gif

Sveikinimai nuoširdžiausi 4u.gif pavydžiu to jausmo wink.gif prieš metus ir aš džiaugiausi nauju savo žaisliuku ax.gif

O nuotraukytė...man nesižiūri ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 31, 18:38)
viena iš Yvettes parodytų idėjų, šiandien pabandžiau  blush2.gif

Mane tai blaško tas meškis esantis šalia ax.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 16:43)
tiesa, kam lomografija įdomu, tai shop.efoto atsirado prekyboje fotoparatų ir juostelių smile.gif aš visai norėčiau red scale išbandyt, bandėt gal kas nors kada ? smile.gif

nu šakės doh.gif pasirodo aš turiu namuos lomo fotiką doh.gif
Va šitą ax.gif
user posted image

Iš visų dar matytų nuotraukų tai Svajonės Mūsų labai patiko ir kompozicija, ir JB vertimas. Žodžiu, man patink hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 31 rugpjūčio 2011 - 18:00
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 31, 18:52)

Mane tai blaško tas meškis esantis šalia  ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 12:47)
"Man atsibodo"

Na žinok, sparti tu naujokė, mano akimis. Nuo ND tu man įstrigai, na atlikai taip tvarkingai, gerai, o ir ši foto patinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
planavau siandien su sese fotosesija ir oras sugadino visus planus,bet vistiek noriu parodyti kas gavosi. Laukiu kritikos
user posted image
Atsakyti
idomus tie zaidimukai teminiai bigsmile.gif

sherry man patinka smile.gif

Muggy pirmoji man patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 31 rugpjūčio 2011 - 18:22
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 16:20)
Sveikos,
planavau siandien su sese fotosesija ir oras sugadino visus planus,bet vistiek noriu parodyti kas gavosi. Laukiu kritikos

Idomiai bigsmile.gif . Is technines puses nekomentuosiu, nes nedaug nusimanau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 31, 18:52)
Sveikinimai nuoširdžiausi  4u.gif pavydžiu to jausmo wink.gif prieš metus ir aš džiaugiausi nauju savo žaisliuku  ax.gif

O nuotraukytė...man nesižiūri ax.gif

Ačiū. 4u.gif

O nesižiūri, nes įprastas kadravimas? Su apdirbimu persūdžiau? Smalsu sužinoti. Ateity norėtųsi geriau tuomet pakartoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 19:20)
Sveikos,

mintis įdomi 4u.gif

Ka- ten tavo grybukai? na apdirbimas nelabai man,akis per daug rėžė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 31, 16:21)
Muggy pirmoji man patiko  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 08 31, 19:20)
Sveikos,
http://farm7.static....892f9d6b2_z.jpg

Įdomi mintis thumbup.gif KO tais man norėtųsi arba dar labiau nukirpto lagamino, arba jį pilną matyti mirksiukas.gif bet šiaip tai liuks, man patinka. Būtų įdomu pamatyti daugiau smile.gif Spalvos irgi patinka.

Sveikinu Ka su aparatu nauju thumbup.gif O man atsitiko bėda, penktadienį turėjo atkeliauti 550d canon'o, bet vyro puseserė patyrė traumą ir į LT neatvažiuos... tai dar porą mėn nematysiu to daikčiuko... verysad.gif jau taip laukiau, spirgėjau... Kaži, jei ji paštu siųstų? Kaip muitų išvengti? Gal kas susidūrė?
Atsakyti