Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 08 31, 15:40)
Buvo baisu paimti, rankos drebėjo iš džiaugsmo.  biggrin.gif

na tai su pirkiniu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 08 31, 16:01)
.. Bet aš vis užsuksiu paskaitinėt smile.gif

malonu, paprasta, matyt 4u.gif Nepamiršk, nepamiršk užsukt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 31 rugpjūčio 2011 - 15:31
Ka - sveikinu su pirkiniu 4u.gif

Svajone - ta kur portretukas merginos visai fainai, kur ant laiptų - reikia kažkaip ktiaip pageneruoti šitą idėją g.gif nes dabar nu kažkas nelimpa blush2.gif

Gotte- faina mergina, šiaip įdomūs pasižaidimai,bet foto geresnių mačiau flickr mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa, kam lomografija įdomu, tai shop.efoto atsirado prekyboje fotoparatų ir juostelių smile.gif aš visai norėčiau red scale išbandyt, bandėt gal kas nors kada ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 31, 15:35)

Svajone - ta kur portretukas merginos visai fainai, kur ant laiptų - reikia kažkaip ktiaip pageneruoti šitą idėją  g.gif nes dabar nu kažkas nelimpa  blush2.gif

aš tai nieko nematau, man pokolkas viskas limpa smile.gif gal kitą dieną, ar po savaitės pamatysiu smile.gif arba nepamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 16:43)
tiesa, kam lomografija įdomu, tai shop.efoto atsirado prekyboje fotoparatų ir juostelių smile.gif aš visai norėčiau red scale išbandyt, bandėt gal kas nors kada ? smile.gif
Papildyta:
aš tai nieko nematau, man pokolkas viskas limpa  smile.gif  gal kitą dieną, ar po savaitės pamatysiu smile.gif arba nepamatysiu  biggrin.gif

visai įdomu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 16:43)

Papildyta:
aš tai nieko nematau, man pokolkas viskas limpa  smile.gif  gal kitą dieną, ar po savaitės pamatysiu smile.gif arba nepamatysiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 15:34)
žinok nebeprisimenu su vaza

Yvette, Jūs įdėjot j/b foto su tulpe vazelėje, ant keturkampės servetėlės, berods. smile.gif Ir robobebras buvo labai išgyręs. Kažkaip liko atminty biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kad ir parišau pusmečiui fotografinę kūrybą, tokiam žaidimui pasirašyčiau bigsmile.gif Na, kad vieną objektą savaip smile.gif Ir norėčiau dažniau, į savaitę kartą pavyzdžiui kažkokių įvairesnių dalykų.
Atsakyti
[B]Ka, ką įsigyjai? bigsmile.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 11:47)

"Man atsibodo"

patiko kadravimas ir modeliukas mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 11:54)
o as atnesu blikus, saules zuikucius ar kaip ten jie biggrin.gif  gavosi siek tiek gremliniskas voriukas

gražiai spalvos susižaidė, toks vaivorykštinis voratinklis ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 14:20)
o, visai įdomią temą užtikau nete.

jeee...bandyčiau jungtis bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 31, 15:35)
Gotte- faina mergina, šiaip įdomūs pasižaidimai,bet foto geresnių mačiau flickr  mirksiukas.gif

sutinku, kad ne stipriausią galbūt įkėliau čia, bet man ji viena labiau patikusių buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 17:35)
[B]Ka, ką įsigyjai?  bigsmile.gif

Canon eos 550D. smile.gif
Aš ką tik tau siunčiau laišką, jau taip sunkiai jis keliavo, tikiuosi, kad gavai. unsure.gif

Ačiū visoms už sveikinimus. 4u.gif Sena, sena svajonė patapo realybe. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 30, 22:04)
Laba,

labai jau daug naujokių, kai pasipylė viena po kitos tai net nebesuprantu kuri yra kuri blush2.gif
Aš šiandien sumigdžius vaikus, buvau baisiai pikta ir pavargusi. Pasiėmiau fotika atgaivai, kas gavosi rodau. Pavadinau tyloje (man jos dabar labai reikia smile.gif )

Geras auto. Man labiau spalvota patinka.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 08:54)
Sveikos  4u.gif

vakar fs apturėjau, aišku laukėm vakaro, sulaukėm tinkamo meto, ir dangus būtinai apsiniaukė, ir vakare nei spindulėlis neišlindo  doh.gif  tai sutemo žiauriai greit  doh.gif  rodau vieną iš vakarykščio, kokybės trūksta, fokuso irgi nėr, bet dzin, rodau  biggrin.gif 

Patinka poza, kontrastas tarp sukneles ir fono ir kad plaukai uzdengia veida. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 11:20)
Fotografavau savo puseserę ir vienos foto kelis variantus padariau. Nors čia neretai kritikuojami pasižaidimai su actionais, bet sakau gal kai jaunas žmogus...gal įdomiai žiūrisi tokie visokie pasižaidimai? g.gif Pastebėjau, kad ji ir pati savo nuotraukose mėgėja prisidaryt ale efektų, tad pamaniau, kad jai būtų įdomu turėti ir mano variantų ne tokių įprastų...o kaip jūs vertinat? ir šį kartą - ne actionams?  g.gif  biggrin.gif

/]FLICKR[/url], labai laukčiau komentarų  blush2.gif kažkaip amžinai negaliu apsispręsti dėl spalvotų ir JB variantų...ot gimiau ant ribos svarstyklės/skorpionas...ir pastebiu, kad žiauriai lenda man svarstykliškoji prigimtis lotuliukas.gif

Man jb (antra) geriausiai ziurisi.
Atsakyti
man labai patinka Jūsų temos žaidimai.. tik aš kadangi esu tinginė, man sunku įsipareigoti per savaitę padaryti užduotį biggrin.gif tempai pas Jus.... doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Senokai besirodziau, tai ateinu su keliom atostogu foto. Siaip pasiziurejimui smile.gif

user posted image

Juokingas katinas smile.gif. Zinau kad yra isdegimu ax.gif

user posted image

Dar kelios cia yra http://www.flickr.co...s/62471583@N05/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 17:13)
man labai patinka Jūsų temos žaidimai.. tik aš kadangi esu tinginė, man sunku įsipareigoti per savaitę padaryti užduotį biggrin.gif tempai pas Jus.... doh.gif

Nu jo, gal aš irgi persistengiau biggrin.gif Kas 2 savaites galima atkartot ką. O kas nori dažniau gali žaist papildomai. Va dabar jau nieko nevyksta. O tie blikai ir bokeh man nelabai įdomus, archyve yra, va ir šeštadienį ir su zuikiais / blikais, ir su vaivorykšte pagavau jaunuosius bigsmile.gif tik nelabai gražiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 31 rugpjūčio 2011 - 17:26