Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 14:10)
klausykit, man ausys kaista  smile.gif

galvokim geriau kokią naują temą. Pamaišant kūrybiškumą ir kokias nors tech. žinias.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o, visai įdomią temą užtikau nete.

Kiekvienas asmeniškai arba nusprendžiam visi kartu. Pasirenkam ar tai daiktą, ar formą, ar spalvą. Ir savaitę ar dvi, ieškom ir fotografuojam būtent tai. Paskui sukeltume ar kaip koliažą, ar po vieną foto.
Pvz. medinės pašto dėžutės, apvalūs langai, mėlyni namai, plaukai supinti į kasas ir t.t..... Tema būtų kaip ir viena, bet rezultatai labai skirtingi. Nereiktų tik betkaip nupyškinti, užfiksuoti tai, ką pamatėt, bet įdomiau nufotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 rugpjūčio 2011 - 14:22
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 15:20)

Kiekvienas asmeniškai arba nusprendžiam visi kartu. Pasirenkam ar tai daiktą, ar formą, ar spalvą. Ir savaitę ar dvi, ieškom ir fotografuojam būtent tai. Paskui sukeltume ar kaip koliažą, ar po vieną foto.
Pvz. medinės pašto dėžutės, apvalūs langai, mėlyni namai, plaukai supinti į kasas ir t.t..... Tema būtų kaip ir viena, bet rezultatai labai  skirtingi. Nereiktų tik betkaip nupyškinti, užfiksuoti tai, ką pamatėt, bet įdomiau nufotografuoti.

Aš UŽ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 15:20)

Pvz. medinės pašto dėžutės, apvalūs langai, mėlyni namai, plaukai supinti į kasas ir t.t..... Tema būtų kaip ir viena, bet rezultatai labai  skirtingi. Nereiktų tik betkaip nupyškinti, užfiksuoti tai, ką pamatėt, bet įdomiau nufotografuoti.

cia panasiai, kaip su vaza buvo smile.gif as irgi uz
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 15:33)
cia panasiai, kaip su vaza buvo smile.gif as irgi uz

žinok nebeprisimenu su vaza
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Ooo.. aš už tokią temą. Turiu namuose ilgaplaukį, galėčiau pinti kasas. biggrin.gif
Penktadienį, jei oras bus geras, dar bandysiu saulės blikų pagaudyti. Turiu naują žvėrį. bigsmile.gif Canon eos 550D.
Bandom draugauti. Iki šios dienos į veidrodinius fotoaparatus varvindavau seilę, bet rankose nelaikiau. Buvo baisu paimti, rankos drebėjo iš džiaugsmo. biggrin.gif

Vasara baigiasi.. Spalvingas ruduo atkeliauja.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 31 rugpjūčio 2011 - 14:55
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 15:34)
žinok nebeprisimenu su vaza

na buvo, kai reikejo vaza kitaip pavaizduoti smile.gif Frederika tada bande atkartoti kuno formas, kazkuri sniege atspindi vazos aude, dar kazkuri vyrui idave vietoj stiklines su kefyru biggrin.gif

Ka, tai ND is naujo reik daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
aš norėčiau saulę fotografuot smile.gif ar čia negalima pačiai rinktis temos?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 15:48)
Ka, tai ND is naujo reik daryt lotuliukas.gif

Jei rimtai, tai galvojau, kad reiks pabandyti padaryti. Kūrybiškiau. biggrin.gif
Atsakyti
Ka su nauju zveriu 4u.gif biggrin.gif as irgi toki turiu, ir negaliu atsidziaugti, vyras vis juokiasi, kad labiau saugau nei ji lotuliukas.gif

Diancikas, labai patiko foto, bet kazi mergaitei suptis ar fotografuotis atsibodo? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės... Nepamirškite manęs- aš su Jumis smile.gif Vis užlekiu, paskaitau, bet laiko visai nebeturiu... O nuo rytojaus visai jau neliks minučių laisvų... Bet aš vis užsuksiu paskaitinėt smile.gif
Atsakyti