dėkui visoms pakomentavusios
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 30, 22:35)
Susidomejau Photoshop'u
MB bibliotekoje radau dvi knygas - "senoviskas", popierines. Bet rasytos jos CS2 versijai, pries 6 metus. O pas mane CS3. Bet gal tiks kaip mokomoji priemone ir reference guide? Ar geriau ieskoti naujesnes literaturos?
o kam tau knygos, pilnas netas visokios informacijos, ypač youtobe verta pažiūrėt gana aiškiai parodyta
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 31, 06:09)
Sveikos,
LR pasibaigė bandomoji versija
, gal kas žino iš kur gauti ilgam naudojimui? Kiek kainuoja legalus fotoshopas?
Vienintele, abu tavo auto man patiko
paieškok linkomanijoj, dėkui
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 31, 07:44)
vienintele, mazge su koja sugebėjo ištrinti visą postą tau
Tai va, man labiau patinka spalvotas auto, patinka. Grynai mano asmeniniai pamąstymai: o jeigu kvadratas? Paliekant daugiau erdvės dešinėje? Tuomet tu liktum kairėj, sumažėtum, nes atsirastų erdvės dešinėj, gal taip tylos poreikis atsiskleistų stipriau?
dėkui, pamastysiu dar apie kvadrata
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 07:53)
Galima, aš pasireikšiu truputį?
Labai gražūs bruožai! Super.
Antroji, tokia nenaturali atrodo. Pirma, daug geriau, tačiau apšvietimas truputį nereisingas - neturi būti šešėlio už nosies, per daug sviesi viena veido pusė. Daugiau iš priekio reikėjo pastatyti tą šviesos šaltinį.
Tikiuosi, kad niekas nesupyks, mes juk mokomės, tiesa? Ir dalinamės savo žiniomis bei pastebėjimais
galima, visų nuomonės ydomios, dėl bruožų tai tinkamas kampas
)) dėl apšvietimo tai čia sumanymas toks, kad tie šešėliai sunkesni būtu, nesinorėjo šviesos iš priekio, man asmeniškai kai kontrastingesni šešėliai tai ir emocija labiau jaučiama, na ale dramatiškenė. Man netgi dar labaiu šoninės šviesios norėtusi, nes daba ji nei šoninė nei iš priekio
))
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 07:54)
nu man patinko, pirmoji labai, kvadračiuku nematau. Ir antra prikausto žvilgsni priverčia stabtelėti apžiūrėti geriau
QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 08:05)
suprantu, tikrai. man tiesiog giala, kad nepoarodei man tos šypsenos..
vienintele, kirpčiau plaukus, gautųsi toks suspaustas lyg embrionas saugumo paieškos kvadratas
žinok bandžiau kvadrata, kai pamačiau šią foto iš kart apie jį pagalvojau, bet vakar man jis nesižiūrėjo, bet šiandien šviežiom akim dar karta peržiūrėsiu, nes daug kas siūlot gal tikrai verta.
Tuo pačiu labai patinka kaip
Yvette sugeba pamatyti nuotrauka, niekaip nesuprantu kaip jai tai pavyksta, dievo dovana ar ydirbis ar dar kas. kalbu apie jos pasiūlymus nuotraukom. Jie būna tokie tiklus ir taiklūs. tik gaila kad mano foto jos nekabina, retai sulaukiu komentarų, tad jei kada rasi laiko brūkštel ir nebijok aš nesiparinu dėl blogų komentarų ir akių nedraskau, tai kad jei bus noro drasiai rėšk kad ir ... šudas
, aš tavo pasisakimus labai vertinu ir laukiu. čia gal ir per daug išsiplėčiau bet jaučiuosi kaip voverė rate užsiciklinusi ir kažkaip nebejudu pirmyn.
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 10:20)
Fotografavau savo puseserę ir vienos foto kelis variantus padariau.
man tai smagiai žiūrisi, pati mergina ryški, tokiais atvejais aš irgi palieku visus aksesuarus nes tai dalis jos
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 10:30)
Čia PS kaltas
. Galvoju, ne jau mano kompas blogai sukalibruotas?
atsispausdink foto ir pamatysi ar gali savo moniku pasikliauti, dėl Ps nevaryk ant jo, tik reik ji perprasti, jau mačiau atsakė dėl sluoksniu tai nesikartosiu.
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 11:47)
šita faina, man patinka
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 11:54)
o as atnesu blikus, saules zuikucius ar kaip ten jie
gavosi siek tiek gremliniskas voriukas
ui kaip ydomiai žiūrisi, patinka