Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 08:54)
nu dar vieną rodau smile.gif ale ir su kievu tą patį fotkinau  biggrin.gif  reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart  smile.gif 

tiesinau, bet lygais virsta į kairę, ane?  g.gif

daug komentaru issakyta...bet man kazkas nepatinka, turbut erdve ir spalvinys misinys...per daug visko mano akiai

Mergyte pask.foto patiko...ir man kaip tik labai patiko tas zvilgsnis toks...su tuo didziuliu kaspinu, grazia suknute, toks kontrastas...bet realybeje taip dazniausiai jugi ir buna...del to man tiesiog grazu..., del kompozicijos nesu tikra...buciau turbut akiu lygyje vis tik dariusi, tuomet manau ir zvilgsnis butu gresmingesnis:)
Atsakyti
dėkui visoms pakomentavusios

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 30, 22:35)
Susidomejau Photoshop'u  ax.gif MB bibliotekoje radau dvi knygas - "senoviskas", popierines. Bet rasytos jos CS2 versijai, pries 6 metus. O pas mane CS3. Bet gal tiks kaip mokomoji priemone ir reference guide? Ar geriau ieskoti naujesnes literaturos?  unsure.gif

o kam tau knygos, pilnas netas visokios informacijos, ypač youtobe verta pažiūrėt gana aiškiai parodyta mirksiukas.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 31, 06:09)
Sveikos,

LR pasibaigė bandomoji versija  verysad.gif , gal kas žino iš kur gauti ilgam naudojimui? Kiek kainuoja legalus fotoshopas? g.gif

Vienintele, abu tavo auto man patiko  4u.gif

paieškok linkomanijoj, dėkui

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 31, 07:44)
vienintele, mazge su koja sugebėjo ištrinti visą postą tau doh.gif Tai va, man labiau patinka spalvotas auto, patinka. Grynai mano asmeniniai pamąstymai: o jeigu kvadratas? Paliekant daugiau erdvės dešinėje? Tuomet tu liktum kairėj, sumažėtum, nes atsirastų erdvės dešinėj, gal taip tylos poreikis atsiskleistų stipriau?

dėkui, pamastysiu dar apie kvadrata

QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 07:53)
Galima, aš pasireikšiu truputį?  rolleyes.gif

Labai gražūs bruožai!  Super.
Antroji, tokia nenaturali atrodo.  Pirma, daug geriau, tačiau apšvietimas truputį nereisingas - neturi būti šešėlio už nosies, per daug sviesi viena veido pusė. Daugiau iš priekio reikėjo pastatyti tą šviesos šaltinį.
Tikiuosi, kad niekas nesupyks, mes juk mokomės, tiesa? Ir dalinamės savo žiniomis bei pastebėjimais  ax.gif

galima, visų nuomonės ydomios, dėl bruožų tai tinkamas kampas smile.gif)) dėl apšvietimo tai čia sumanymas toks, kad tie šešėliai sunkesni būtu, nesinorėjo šviesos iš priekio, man asmeniškai kai kontrastingesni šešėliai tai ir emocija labiau jaučiama, na ale dramatiškenė. Man netgi dar labaiu šoninės šviesios norėtusi, nes daba ji nei šoninė nei iš priekio smile.gif))

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 07:54)

nu man patinko, pirmoji labai, kvadračiuku nematau. Ir antra prikausto žvilgsni priverčia stabtelėti apžiūrėti geriau

QUOTE(sayonara @ 2011 08 31, 08:05)
suprantu, tikrai. man tiesiog giala, kad nepoarodei man tos šypsenos..biggrin.gif

vienintele, kirpčiau plaukus, gautųsi toks suspaustas lyg embrionas saugumo paieškos kvadratas wink.gif 4u.gif

žinok bandžiau kvadrata, kai pamačiau šią foto iš kart apie jį pagalvojau, bet vakar man jis nesižiūrėjo, bet šiandien šviežiom akim dar karta peržiūrėsiu, nes daug kas siūlot gal tikrai verta.

Tuo pačiu labai patinka kaip Yvette sugeba pamatyti nuotrauka, niekaip nesuprantu kaip jai tai pavyksta, dievo dovana ar ydirbis ar dar kas. kalbu apie jos pasiūlymus nuotraukom. Jie būna tokie tiklus ir taiklūs. tik gaila kad mano foto jos nekabina, retai sulaukiu komentarų, tad jei kada rasi laiko brūkštel ir nebijok aš nesiparinu dėl blogų komentarų ir akių nedraskau, tai kad jei bus noro drasiai rėšk kad ir ... šudas biggrin.gif, aš tavo pasisakimus labai vertinu ir laukiu. čia gal ir per daug išsiplėčiau bet jaučiuosi kaip voverė rate užsiciklinusi ir kažkaip nebejudu pirmyn.

QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 10:20)
Fotografavau savo puseserę ir vienos foto kelis variantus padariau.

man tai smagiai žiūrisi, pati mergina ryški, tokiais atvejais aš irgi palieku visus aksesuarus nes tai dalis jos smile.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 10:30)
Čia PS kaltas smile.gif.  Galvoju, ne jau mano kompas blogai sukalibruotas?  g.gif

atsispausdink foto ir pamatysi ar gali savo moniku pasikliauti, dėl Ps nevaryk ant jo, tik reik ji perprasti, jau mačiau atsakė dėl sluoksniu tai nesikartosiu.

QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 11:47)

"Man atsibodo"

šita faina, man patinka

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 11:54)

o as atnesu blikus, saules zuikucius ar kaip ten jie biggrin.gif  gavosi siek tiek gremliniskas voriukas

ui kaip ydomiai žiūrisi, patinka
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 31, 13:26)
Laba

daug komentaru issakyta...bet man kazkas nepatinka, turbut erdve ir spalvinys misinys...per daug visko mano akiai

Mergyte pask.foto patiko...ir man kaip tik labai patiko tas zvilgsnis toks...su tuo didziuliu kaspinu, grazia suknute, toks kontrastas...bet realybeje taip dazniausiai jugi ir buna...del to man tiesiog grazu..., del kompozicijos nesu tikra...buciau turbut akiu lygyje vis tik dariusi, tuomet manau ir zvilgsnis butu gresmingesnis:)

Yra ir akių lygyje smile.gif Bet del fono - išbrokavau smile.gif
Na, šito modeliuko daug foto turiu, bandau iš visų kampų smile.gif
Ji labai klusniai juokėsi supdamasi, kaip ir prašiau, bet greit atsibodo, nes negalėjo sulaukti kada į parduotuvę važiuosim smile.gif
Atsakyti
Diancikas -> Faina nuotrauka su mergyte ant supynių, patinka man viskas joje bigsmile.gif

Zirzė -> Voratinklis su blikiukais irgi patiko, spalvos fainos. Tik gal kontrasto norėtųsi? Ir ant tų voratinklių vaivorykštės atsiradusios fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 31, 13:54)
nesinorėjo šviesos iš priekio, man asmeniškai kai kontrastingesni šešėliai tai ir emocija labiau jaučiama, na ale dramatiškenė. Man netgi dar labaiu šoninės šviesios norėtusi, nes daba ji nei šoninė nei iš priekio smile.gif))

atsispausdink foto ir pamatysi ar gali savo moniku pasikliauti, dėl Ps nevaryk ant jo

Aš ne apie šviesą iš priekio kalbėjau smile.gif O šiek tiek labiau iš priekio, nes neturi būti dvigubos nosies, t.y. tokio trikampėlio-nosies šešėlio.

Mano printeris aplamai ne tokias spalvas spausdina (matau pagal spausdinamus prekių maketus). Tai juo nepasikliausiu. Ir šiaip - skirtingose vietose mieste - skirtingai spausdina (nesiplėsiu) smile.gif
Nevarau ant PS, varau ant savęs... kad persistengiu su spalvomis smile.gif

O tas voriukas - labai įdomus, net nebūčiau supratusi, jei nebūtų prierašo
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 31, 13:54)
tik gaila kad mano foto jos nekabina, retai sulaukiu komentarų, tad jei kada rasi laiko brūkštel ir nebijok aš nesiparinu dėl blogų komentarų ir akių nedraskau, tai kad jei bus noro drasiai rėšk kad ir ... šudas biggrin.gif, aš tavo pasisakimus labai vertinu ir laukiu. čia gal ir per daug išsiplėčiau bet jaučiuosi kaip voverė rate užsiciklinusi ir kažkaip nebejudu pirmyn.
komentarams reikia susikaupti, o aš paskutiniu metu tik pliurpiu ne į temą. Vat ir dabar nekaip pasijutau, kad tavo foto nekomentuoju, bet negi visas taip ir praleidau? Bandžiau apie šitą rašyti, bet nesidėlioja šiandien žodžiai.
Tiesiog netuščia tavo foto, nors ir ne viskuom patinka. Jb variantas labiau.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 13:21)
komentarams reikia susikaupti, o aš paskutiniu metu tik pliurpiu ne į temą. Vat ir dabar nekaip pasijutau, kad tavo foto nekomentuoju, bet negi visas taip ir praleidau? Bandžiau apie šitą rašyti, bet nesidėlioja šiandien žodžiai.
Tiesiog netuščia tavo foto, nors ir ne viskuom patinka. Jb variantas labiau.

sorry kad taip naglai prašausi dėmesio, žinau kad reikia susipaukti kad parašyt ka nors apie foto, čia kalbu ne apie patinka ar nepatinka, bet norint konkrečiau tai tikrai užima laika nes galvoji apie ja. Man labai patinka tavo komentarai nes jie ne iš tuščio į pilna, duoda man labai daug naudos, skaitau juos net jei kitų foto komentuoji, nes matyt pradedu kitaip. Aš čia tave pagirt norėjau, o va kaip gavosi g.gif
Dabar aš nesmagiai jausiuos kad taip parašiau doh.gif , davai vaišinu pyragu mirksiukas.gif .
Atsakyti
aš irgi labai labai vertinu Yvettės pasisakymus, nesvarbu, teigiamus ar neigiamus, bet išties, Tavo komentarai labai taiklūs ir vertingi smile.gif
Atsakyti
o as vertinu kiekviena pasisakiusi delmano foto rolleyes.gif nesvarbu, jis naujokas/senbuvis, daugiau nusimano ar maziau rolleyes.gif svarbiausia kad kas komentuoja, nei jei foto nesulaukia komentaru, vadinasi nieko gero rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 14:56)
o as vertinu kiekviena pasisakiusi delmano foto rolleyes.gif nesvarbu, jis naujokas/senbuvis, daugiau nusimano ar maziau rolleyes.gif svarbiausia kad kas komentuoja, nei jei foto nesulaukia komentaru, vadinasi nieko gero rolleyes.gif

tai kas be ko, vertinu kiekvieną pasisakiusį, tiesiog norėjau pasakyt, kad Yvette puikiai nusako konkrečiai kas/kur/kaip (ne)gerai.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 31, 15:03)
tai kas be ko, vertinu kiekvieną pasisakiusį, tiesiog norėjau pasakyt, kad Yvette puikiai nusako konkrečiai kas/kur/kaip (ne)gerai.

sitas tai taip drinks_cheers.gif issamumas ir konkretumas jos komentaruose visad yra rolleyes.gif
Atsakyti
klausykit, man ausys kaista smile.gif

galvokim geriau kokią naują temą. Pamaišant kūrybiškumą ir kokias nors tech. žinias.
Atsakyti