Na bandau rašyt su madam ant kelių
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 08:54)
Sveikos
vakar fs apturėjau, aišku laukėm vakaro, sulaukėm tinkamo meto, ir dangus būtinai apsiniaukė, ir vakare nei spindulėlis neišlindo
tai sutemo žiauriai greit
rodau vieną iš vakarykščio, kokybės trūksta, fokuso irgi nėr, bet dzin, rodau
Moteriška poza, suknelėj jokių kvadratėlių nematau, bet man per daug veidą plaukai dengia. Gal čia paslaptingumas?... Bet mannorėtųsi pilno žvilgsnio, tokio sexy dar gerai būtų.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 09:54)
nu dar vieną rodau
ale ir su kievu tą patį fotkinau
reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart
Pasvirimas netrukdo. Kai sakau "gražu", vadinasi man gražu, tikrai gražu be pataikavimo. Čia nesakau gražu, bet nereiškia, kad negražu. Įdomu, savita kažkaip. Pastebiu, kad pati labai primityviai vaikus noriu gražiai nufotografuoti, na kur randu gražų gamtos kampelį ir sodinu, sunkiai jie pasiduoda papozavimams, o čia uch poza išlaužta, smagiai sumąstėt, mano žvilgsnį patraukė.
Per aplinkui nusikomentavau jaučiu
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 11:20)
Fotografavau savo puseserę ir vienos foto kelis variantus padariau. Nors čia neretai kritikuojami pasižaidimai su actionais, bet sakau gal kai jaunas žmogus...gal įdomiai žiūrisi tokie visokie pasižaidimai?
Pastebėjau, kad ji ir pati savo nuotraukose mėgėja prisidaryt ale efektų, tad pamaniau, kad jai būtų įdomu turėti ir mano variantų ne tokių įprastų...o kaip jūs vertinat? ir šį kartą - ne actionams?
Aš už patį pirmą spalvotą variantą. Daugiau nesiplesiu,nes klausei dėl spalvų, o ir madam rėėėkia