Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 31, 11:48)
Ką manote?

gerai manau, tik horizonta patiesinciau smile.gif patinka man ryskios spalvos rolleyes.gif dabar labai gailiuosi, kad nenusipirkau melynos palmiu lapu skrybeles Jyske tik uz 3 LT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 31, 10:48)
gotte -> patinka man tokio stiliaus merginos  thumbup.gif

Rodausi jums foto, darytą prieš mėnesį.

Ką manote?

spalvos wow bigsmile.gif
Atsakyti
Na bandau rašyt su madam ant kelių doh.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 08:54)
Sveikos  4u.gif

vakar fs apturėjau, aišku laukėm vakaro, sulaukėm tinkamo meto, ir dangus būtinai apsiniaukė, ir vakare nei spindulėlis neišlindo  doh.gif  tai sutemo žiauriai greit  doh.gif  rodau vieną iš vakarykščio, kokybės trūksta, fokuso irgi nėr, bet dzin, rodau  biggrin.gif 

user posted image

Moteriška poza, suknelėj jokių kvadratėlių nematau, bet man per daug veidą plaukai dengia. Gal čia paslaptingumas?... Bet mannorėtųsi pilno žvilgsnio, tokio sexy dar gerai būtų.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 09:54)
nu dar vieną rodau smile.gif ale ir su kievu tą patį fotkinau  biggrin.gif  reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart  smile.gif 

user posted image

Pasvirimas netrukdo. Kai sakau "gražu", vadinasi man gražu, tikrai gražu be pataikavimo. Čia nesakau gražu, bet nereiškia, kad negražu. Įdomu, savita kažkaip. Pastebiu, kad pati labai primityviai vaikus noriu gražiai nufotografuoti, na kur randu gražų gamtos kampelį ir sodinu, sunkiai jie pasiduoda papozavimams, o čia uch poza išlaužta, smagiai sumąstėt, mano žvilgsnį patraukė.
Per aplinkui nusikomentavau jaučiu rolleyes.gif

QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 11:20)
Fotografavau savo puseserę ir vienos foto kelis variantus padariau. Nors čia neretai kritikuojami pasižaidimai su actionais, bet sakau gal kai jaunas žmogus...gal įdomiai žiūrisi tokie visokie pasižaidimai? g.gif Pastebėjau, kad ji ir pati savo nuotraukose mėgėja prisidaryt ale efektų, tad pamaniau, kad jai būtų įdomu turėti ir mano variantų ne tokių įprastų...o kaip jūs vertinat? ir šį kartą - ne actionams?  g.gif  biggrin.gif

Aš už patį pirmą spalvotą variantą. Daugiau nesiplesiu,nes klausei dėl spalvų, o ir madam rėėėkia wacko.gif
Atsakyti
Zirzė -> Bandysiu patiesinti horizontą, kažkaip neatkreipiau dėmesio. Lyg ir nekrenta į akis.

Svajonė mūsų -> ačiū, džiugu girdėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 31 rugpjūčio 2011 - 11:31
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 10:59)
Kokia sekanti užduotis?
Papildyta:
O man nusisšviesina šviesinant veidą smile.gif
Ir niekaip nerandu atsakymo, kaip padaryti kitaip smile.gif

Šviesink per sluoksnius ir pratrink lūpas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Svajone, antroj foto, man labiausiai uzkliuvo galvos padetis. Nes pati kuno poza sudaro ispudi, jog mergina iskrito pro langa ir uzsimuse, taciau tiesus zvilgsnis ir isitempusi galva, lyg ir tam priestarauja. Todel jei merginos galva butu ir atplaiduota ir pasvyrus i sona-zemyn, mano nuomone geriau ziuretus smile.gif .

Gotte, as uz pirma smile.gif .

Sorry, kad taip trumpai isiterpiau, darbe sedziu, tai paslapciom ir pas jus ilendu blush2.gif
Atsakyti
Svajone, antroji nuotrauka labai, labai graži! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 11:20)
Fotografavau savo puseserę ir vienos foto kelis variantus padariau. Nors čia neretai kritikuojami pasižaidimai su actionais, bet sakau gal kai jaunas žmogus...gal įdomiai žiūrisi tokie visokie pasižaidimai? g.gif Pastebėjau, kad ji ir pati savo nuotraukose mėgėja prisidaryt ale efektų, tad pamaniau, kad jai būtų įdomu turėti ir mano variantų ne tokių įprastų...o kaip jūs vertinat? ir šį kartą - ne actionams?  g.gif  biggrin.gif

Man visi variantai patiko isskyrys trecia smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 31, 11:48)
Rodausi jums foto, darytą prieš mėnesį.

Patinka, bet ir as horizonta patiesinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 08 31, 12:36)
Šviesink per sluoksnius ir pratrink lūpas smile.gif

Oi, kaip dėkoju wub.gif

Labai džiaugiausi suradusi jus, nes... aplinkiniai, kurie nieko nesupranta, tik giria (gal iš mandagumo, gal iš nesupratimo smile.gif ).
Senai senai, t.y. prieš metus, vienas pažįstamas fotografas vertindavo mano darbus, vis pakritikuodavo, ojojoi kaip aš šiaušdavausi, teisindavausi biggrin.gif. Dabar tik parašo : "Gerai". Matyt aš atsibodau jam lotuliukas.gif
Reziumė, trūksta kritikos. Kad koks dūmelis neužsliktų ant akių (medalis, kas tą pasakymą sugalvojo smile.gif)))

"Man atsibodo"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 08 31, 11:40)
Sveikos,

Svajone, antroj foto, man labiausiai uzkliuvo galvos padetis. Nes pati kuno poza sudaro ispudi, jog mergina iskrito pro langa ir uzsimuse, taciau tiesus zvilgsnis ir isitempusi galva, lyg ir tam priestarauja. Todel jei merginos galva butu ir atplaiduota ir pasvyrus i sona-zemyn, mano nuomone geriau ziuretus  smile.gif .

Gotte, as uz pirma  smile.gif .

Sorry, kad taip trumpai isiterpiau, darbe sedziu, tai paslapciom ir pas jus ilendu  blush2.gif

supratau smile.gif turiu kažkokią tokią panašią, na kaip lavonas atrodo.. bet nenorėjau lavono įspūdžio kurti.. ačiū už nuomonę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 11:47)

"Man atsibodo"

žinok man patiko smile.gif ypač emocija smile.gif aš tokia buvau vaikystėj nuotraukose biggrin.gif su dideliais kaspinais, išpūstyta, ir nepatenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 12:47)

"Man atsibodo"

kokia grazi mergyte rolleyes.gif ir fotografavimo kampas man patinka smile.gif aisku, norisi , kad meryte butu ne tokia pikta, bet ir su tokia jos nuotaika man si nuotrauka patinka smile.gif

o as atnesu blikus, saules zuikucius ar kaip ten jie biggrin.gif gavosi siek tiek gremliniskas voriukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 10:47)
"Man atsibodo"

Patinka si labai. smile.gif
Atsakyti