Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 08 31, 11:23)
na gal cia taip turi buti, bet man wb nepatinka (5 namu darbas, pameni?). paziurek kaip zaliuoja veidas, plaukai... man ne.

Čia PS kaltas smile.gif. Galvoju, ne jau mano kompas blogai sukalibruotas? g.gif

Merginos, kaip iš negražiai rožinio veido padaryti gražų, matinį, tačiau nenublankinus lūpų iki negyvos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 10:20)

man j/b variantas labiasiai patiko smile.gif bet šiaip visko per daug- akiniai, lankelis, karoliai, žiedai biggrin.gif rankos trūksta, suspaustas toks kadras .. bet anyway, nesigilinant, bendras vaizdas traukia akį smile.gif
Atsakyti
Diancikas -> faina nuotrauka,kokios akys pas mergina, kokios spalvos thumbup.gif gaila, kad tie plaukai ant veido taip... ir tikra tiesa, akys labai kliūna už tos apyrankės... Ji tokia ale vakarinė kažkokia, masyvi čia atrodo. netinka.

vienintelė -> Patiko tavo auto, aš už spalvotą, tiesa, kažkas gerai patarė, mėginčiau ir aš karpyti kvadratu, bet taip tai patiko labai.

Svajonė mūsų -> įdomi antra nuotrauka - kur ant laiptų. Bet pritariu dėl žvilgsnio komentarui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 10:06)
Labai laukiam smile.gif
Papildyta:
Iš mano paskutinės fs (tik tą apyrankę per vėlai pamačiau, o nukirpti nebeišeina sad.gif )

O dabar galit kritikuoti wink.gif

man ne apyrankė užkliuvo, bet ta ranka smile.gif be jos būtų buvę geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 11:20)

Man pirmoji ir paskutinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 11:26)
ir man žinok.... drinks_cheers.gif
Apdirbimas nepatinka, per žalia/geltona nuotrauka, nemaloniai man tas žalias kaklas atrodo. Ir plaukų ant veido per daug kažkaip...norisi tarsi nubraukti. Ir viršuj išdegimai man nea.... gal daryčiau JB iš šitos foto.

Na, susimąsčiau dabar dėl to žalio atspalvio g.gif
Dėl plaukų, tai man labai patiko, nes visose kitose foto modelis su tvarkingais plaukučiais, šita vienintelė kitokia, todėl ir patinka man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 31, 10:27)
is pateiktu variantu as uz paskutini, tinka sis foto apdirbimas prie aprangos stiliaus rolleyes.gif  aplamai patinka sis portretas, labai jeginis smile.gif nekasdieninis rolleyes.gif

Dėkui už komentarą, toks merginos stilius...kasdien ji vis kažką mandro pasidaro...nugi paauglystė biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 10:32)
man j/b variantas labiasiai patiko  smile.gif  bet šiaip visko per daug- akiniai, lankelis, karoliai, žiedai  biggrin.gif rankos trūksta, suspaustas toks kadras .. bet anyway, nesigilinant, bendras vaizdas traukia akį  smile.gif

dėkui...
Kadangi ji turi labai ryškų savo stilių, tai aš nenorėjau kišti nagų ir reguliuoti, kad nusiimtų kažką iš aksesuarų, norėjau kad žmogus būtų toks koks būtų... rankos man čia gal ne tiek trūksta...yra keli kadrai flickre, kur nukapojimai man trukdo... doh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 31, 10:34)
Man pirmoji ir paskutinė  thumbup.gif

dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 10:42)
Dėkui už komentarą, toks merginos stilius...kasdien ji vis kažką mandro pasidaro...nugi paauglystė  biggrin.gif
dėkui...
Kadangi ji turi labai ryškų savo stilių, tai aš nenorėjau kišti nagų ir reguliuoti, kad nusiimtų kažką iš aksesuarų, norėjau kad žmogus būtų toks koks būtų... rankos man čia gal ne tiek trūksta...yra keli kadrai flickre, kur nukapojimai man trukdo... doh.gif
dėkui ax.gif

As irgi jei rinkciausi tai pirmaja ir paskutine ax.gif

dar Svajones foto patiko kur mergina ant laiptu guli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 31 rugpjūčio 2011 - 10:49
gotte -> patinka man tokio stiliaus merginos thumbup.gif

Rodausi jums foto, darytą prieš mėnesį.

user posted image
Ką manote?

Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 31, 11:45)
As irgi jei rinkciausi tai pirmaja ir paskutine  ax.gif

Man ir paskutinė, Gotte thumbup.gif
(bet lupos baltos - kažką mes su PS darom ne taip smile.gif ) Ar čia taip turi būti?
Nes ir pas Laukinę pastebėjau vaikučius perbalusiom lupom, dar kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 10:48)
Man ir paskutinė, Gotte  thumbup.gif
(bet lupos baltos - kažką mes su PS darom ne taip smile.gif ) Ar čia taip turi būti?
Nes ir pas Laukinę pastebėjau vaikučius perbalusiom lupom, dar kažkur.

dėkui už nuomonę, pas maniškę tai lūpos tokios ir buvo, man rodos ji net specialiai jas pasviesino prieš fotografavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 31 rugpjūčio 2011 - 10:57
Kokia sekanti užduotis?
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 08 31, 11:56)
dėkui už nuomonę, pas maniškę tai lūpos tokios ir buvo, man rodos ji net specialiai jas pasviesino prieš fotografavimą mirksiukas.gif

O man nusisšviesina šviesinant veidą smile.gif
Ir niekaip nerandu atsakymo, kaip padaryti kitaip smile.gif
Atsakyti