Sveikos
vakar fs apturėjau, aišku laukėm vakaro, sulaukėm tinkamo meto, ir dangus būtinai apsiniaukė, ir vakare nei spindulėlis neišlindo tai sutemo žiauriai greit rodau vieną iš vakarykščio, kokybės trūksta, fokuso irgi nėr, bet dzin, rodau
tiesa, o įdomu kodėl juoda suknelė juodais tokiais kvadračiukais pasidarė?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 08:54)
bet dzin, rodau
Man tai labai! Ypač kompozicija
Kvadratėlių jokių nematau (matyt, dėl foto dydžio)
QUOTE(frederica @ 2011 08 30, 21:48)
Dėkui Say, atsisakiau tikrai ne dėl, to, kad Tu fotkinai, bet kuriai būčiau atsisakius - paprasčiausiai nemoku pagal užsakymą, nors šypsausi labai daug, galima sakyt beveik ištisai, bet jei reikia šypseną išspaust dirbtinai , nu niekaip
Dariau auto "ant " dienų, prisistatymui, bandžiau šypsotis, patikėk, nieko neišėjo
Dariau auto "ant " dienų, prisistatymui, bandžiau šypsotis, patikėk, nieko neišėjo
suprantu, tikrai. man tiesiog giala, kad nepoarodei man tos šypsenos..
vienintele, kirpčiau plaukus, gautųsi toks suspaustas lyg embrionas saugumo paieškos kvadratas
nu dar vieną rodau ale ir su kievu tą patį fotkinau reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart
tiesinau, bet lygais virsta į kairę, ane?
vos vos virsta, bet netrukdo, nes ji kairėn tarsi slysta, tai kaip tik
lauksiu kievo parodymų
QUOTE(robobebras @ 2011 08 31, 00:32)
however, Maggie, turi dar savo digital canoniuka? paimk manuala ir pasaudyk is akies, paskui pacheckink kas gavosi, matysi kaip jauti sviesa, jei bent biski pataikai, tai gal gali ir be exponometro gyvent . Zodz, trenirujsia - na koshkax.
tai as sakau, kad atkalus sistema ir pirma juostele, kur "saudziau" logishkai mastatnt (expo neveike), beveik visi kadrai is 36 galimu gavosi gerai.
o cia netgi dariau experimentus, pvz ta pacia vieta fotkinu su skaitmena, po to pasiemu juostini ir nustatau lygiai tokius pacius nustatymus - ir GRYYYBAS.
na koshkax? hehehhee
Papildyta:
p.s. krc rytoj i darba
QUOTE(Maggie @ 2011 08 31, 09:59)
p.s. krc rytoj i darba
nesakyk garsiai. Dar šiandieną turim
Svajone, jei antrą atspausdintą apžiūrinėčiau, detales.. Gal pakeisčiau nuomonę. Dabar man nepatinka. O pirmoji, kažkuo lig patraukia, bet vėlgi veido išraiška nepatinka.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 18:48)
vis flickr pažiūriu po vandeniu darytų foto, bet neįsivaizduodavau kaip visa tai iš tikrųjų vyksta
ooo kaip patiko
nu dar vieną rodau
patiko...tas JB margumas...visos aplinkos margumas, poza, kadravimas, labai liuks, skaniai suvalgiau
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 09:06)
tai jūs tamstos mokytojos/dėstytojos su maggie?
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 09:06)
Svajone, jei antrą atspausdintą apžiūrinėčiau, detales.. Gal pakeisčiau nuomonę. Dabar man nepatinka. O pirmoji, kažkuo lig patraukia, bet vėlgi veido išraiška nepatinka.
na dėl veido išraiškos, ji tokia kokios norėjau šioj serijoj bus visi portretai su kažkokia tokia išraiška, be jokių šypsenų.. rimta, pikta, arba griežta veido išraiška
o antrojoj kas konrečiai nepatiko? kad marga taip?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 09:54)
nu dar vieną rodau ale ir su kievu tą patį fotkinau reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart
Nežinau, kažkas man čia ne taip... Ar tas žvilgsnis tiesiai į objektyvą nesiderina su poza, ar dar kažkas
Juk kritika naudingiau už pagyras, tiesa?
P.S. Nesupratau minties - ją čia kažkas numetė (matosi, kad nepatogu) ir dabar ji specialiai nesikelia ir svaido žaibus iš akių? Be to, kažkaip veidas prapuola tarp tų margumynų...
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 09:22)
taip taip
bet užmuškit, man patinka ši nuotrauka bet sakykit viską, įdomu tikrai gal nueis rūkelis nuo akių