Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

vakar fs apturėjau, aišku laukėm vakaro, sulaukėm tinkamo meto, ir dangus būtinai apsiniaukė, ir vakare nei spindulėlis neišlindo doh.gif tai sutemo žiauriai greit doh.gif rodau vieną iš vakarykščio, kokybės trūksta, fokuso irgi nėr, bet dzin, rodau biggrin.gif

user posted image

tiesa, o įdomu kodėl juoda suknelė juodais tokiais kvadračiukais pasidarė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 31 rugpjūčio 2011 - 07:55
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 08:54)
bet dzin, rodau  biggrin.gif 

Man tai labai! Ypač kompozicija thumbup.gif
Kvadratėlių jokių nematau (matyt, dėl foto dydžio)
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 30, 21:48)
Dėkui Say, atsisakiau tikrai ne dėl, to, kad Tu fotkinai, bet kuriai būčiau atsisakius - paprasčiausiai nemoku pagal užsakymą, nors šypsausi labai daug, galima sakyt beveik ištisai, bet jei reikia šypseną išspaust dirbtinai , nu niekaip biggrin.gif

Dariau auto "ant " dienų, prisistatymui, bandžiau šypsotis, patikėk, nieko neišėjo biggrin.gif

suprantu, tikrai. man tiesiog giala, kad nepoarodei man tos šypsenos..biggrin.gif

vienintele, kirpčiau plaukus, gautųsi toks suspaustas lyg embrionas saugumo paieškos kvadratas wink.gif 4u.gif
Atsakyti
panevežy vyksta fotobienalė, suvažiavo daug visokių įžymių fotogafų, paskaitas veda, bet niekur nerandu paskaitų tvarkaraščio doh.gif
Atsakyti
nu dar vieną rodau smile.gif ale ir su kievu tą patį fotkinau biggrin.gif reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart smile.gif

user posted image

tiesinau, bet lygais virsta į kairę, ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 31 rugpjūčio 2011 - 08:55
nu dar vieną rodau smile.gif ale ir su kievu tą patį fotkinau  biggrin.gif  reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart  smile.gif 
tiesinau, bet lygais virsta į kairę, ane?  g.gif

vos vos virsta, bet netrukdo, nes ji kairėn tarsi slysta, tai kaip tik smile.gif

lauksiu kievo parodymų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 31 rugpjūčio 2011 - 08:56
QUOTE(robobebras @ 2011 08 31, 00:32)
however, Maggie, turi dar savo digital canoniuka? paimk manuala ir pasaudyk is akies, paskui pacheckink kas gavosi, matysi kaip jauti sviesa, jei bent biski pataikai, tai gal gali ir be exponometro gyvent smile.gif. Zodz, trenirujsia - na koshkax.

tai as sakau, kad atkalus sistema biggrin.gif ir pirma juostele, kur "saudziau" logishkai mastatnt (expo neveike), beveik visi kadrai is 36 galimu gavosi gerai.
o cia netgi dariau experimentus, pvz ta pacia vieta fotkinu su skaitmena, po to pasiemu juostini ir nustatau lygiai tokius pacius nustatymus - ir GRYYYBAS.
na koshkax? hehehhee biggrin.gif
Papildyta:
p.s. krc rytoj i darba blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 31, 09:59)
p.s. krc rytoj i darba blink.gif  lotuliukas.gif

nesakyk garsiai. Dar šiandieną turim smile.gif

Svajone, jei antrą atspausdintą apžiūrinėčiau, detales.. Gal pakeisčiau nuomonę. Dabar man nepatinka. O pirmoji, kažkuo lig patraukia, bet vėlgi veido išraiška nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 rugpjūčio 2011 - 09:09
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 18:48)
vis flickr pažiūriu po vandeniu darytų foto, bet neįsivaizduodavau kaip visa tai iš tikrųjų vyksta

ooo kaip patiko bigsmile.gif

nu dar vieną rodau smile.gif

patiko...tas JB margumas...visos aplinkos margumas, poza, kadravimas, labai liuks, skaniai suvalgiau bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 09:06)
nesakyk garsiai. Dar šiandieną turim  smile.gif

tai jūs tamstos mokytojos/dėstytojos su maggie? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 31, 09:06)
nesakyk garsiai. Dar šiandieną turim  smile.gif

Svajone, jei antrą atspausdintą apžiūrinėčiau, detales.. Gal pakeisčiau nuomonę. Dabar man nepatinka. O pirmoji, kažkuo lig patraukia, bet vėlgi veido išraiška nepatinka.

na dėl veido išraiškos, ji tokia kokios norėjau smile.gif šioj serijoj bus visi portretai su kažkokia tokia išraiška, be jokių šypsenų.. rimta, pikta, arba griežta veido išraiška

o antrojoj kas konrečiai nepatiko? kad marga taip?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 31, 09:54)
nu dar vieną rodau smile.gif ale ir su kievu tą patį fotkinau  biggrin.gif  reikės vežt išryškint, įdomu ar gavosi šį kart  smile.gif 

user posted image

tiesinau, bet lygais virsta į kairę, ane?  g.gif

Nežinau, kažkas man čia ne taip... Ar tas žvilgsnis tiesiai į objektyvą nesiderina su poza, ar dar kažkas g.gif

Juk kritika naudingiau už pagyras, tiesa?

P.S. Nesupratau minties - ją čia kažkas numetė (matosi, kad nepatogu) ir dabar ji specialiai nesikelia ir svaido žaibus iš akių? Be to, kažkaip veidas prapuola tarp tų margumynų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 31 rugpjūčio 2011 - 09:26
QUOTE(Diancikas @ 2011 08 31, 09:22)

Juk kritika naudingiau už pagyras, tiesa?

taip taip smile.gif

bet užmuškit, man patinka ši nuotrauka biggrin.gif bet sakykit viską, įdomu tikrai smile.gif gal nueis rūkelis nuo akių smile.gif
Atsakyti