Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sherry @ 2011 08 28, 21:35)
Paziurekit,gal sikart pavyko dirbtiniam?
auto

šiek tiek tamsoka, bet manau pavyko, man tai čia balta, nzn kaip kitom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 21:50)
Ojoj, tvarkau foto, čia vieną draugę fotografavau  blush2.gif  prieš kokias 2-3 dienas. Čia, kur rašiau, kad bandau vis prisikalbinti ryte, bet vis pavyksta kokią 11-12h, tai wa čia ta situacija. Rodau vieną nuotrauką, kur man mistiškai atsirado tokie subangavimai dešinėj pusėj, ale įdomiai, kaip čia taip, nes tik vienoj foto, nors oj vietoj pridariau gal 10. Gaila, kad ji čia kažkiek susiraukusi, saulė ir vanduo akis jai badė  lotuliukas.gif  Kaži, kokie būtų jūsų komentarai? Čia pirmojoj foto tas vingiavimas. Kaip man pavyko su saule?

ir ar tokio tipo nuotraukos iš vis ko nors vertos? Na, neskaitant, kad ji susiraukus vienoj, ten jau bandžiau pašalinti raukšles ant kaktos belent kaip, bet nežinau.. visų gal nepašalinsi, nes tada atrodys, kaip po operacijos, nes akys surauktos  g.gif pripyškianu aš ją tada prie to ežero, dbr nesugebu kadrų atrinkti niekaip.... visi atrodo lėvi  doh.gif  aiškiai - dėl mano kaltės, tai tas nukirsta, tai fokusas nušokęs...  verysad.gif

man pirmoji labai patiko 4u.gif ir puikiai susitvarkei tokiomis sąlygomis, dangus net neišdegęs bigsmile.gif
antrojoj merginos poza neaptiko..
Atsakyti
Žiūriu dabar "Stileivas", nerealus filmas, tik kažin ar damušiu šįvakar, nei vaikai neduoda ramybės, nei išgero vyno taurė...
Ačiū Zirze už pliusiuką koliažui...va ir nesuprantu...pasakysiu taip, pasukau lengvaiusiu, turbūt, keliu...o jūs sakot, gerai, patiko...man asmeniškai susigrojo šie kadrai ir tiek...per paprasta viskas, norėčiau kažko daugiau išgaut...bet vistiek ačiū... 4u.gif

Noysy, pimai sakau NE, nepatinka, kad ji susiraukus, trukdo žalias lapas, antra foto įdomesnė, bet veido spalva man nepatinka..., šiaip pats kadras mielas, patinka merginos poza...gėlės rankose ir žiedas-puikus duetas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 28, 21:12)
aij, tiesa, kas plačia juosta fotkinat- kur ryškinat ir kiek kainuoja? ar jokio skirtumo kur nešt? gal tie kur siaurą ryškina, ir plačią išryškina? gal jiem jokio skirumo..

Jb tik procentre arba namie, spalvotai plačiai - procentras ir Europos PC fotolabas. Kainos abiejose vietose spalvotai 3-4,5 lt. Jb kainuoja brangiau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 28, 22:02)
Jb tik procentre arba namie, spalvotai plačiai - procentras ir Europos PC fotolabas. Kainos abiejose vietose spalvotai 3-4,5 lt. Jb kainuoja brangiau.

ačiū! tai kaip suprantu, be kaŽkokio praplovimo reikia ryškint? nes procentre rašo dvi kainas, viena su vandens plovimu, kita be g.gif

aš čia apie spalvotą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 28 rugpjūčio 2011 - 22:08
sherry, uzskaitau 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 21:50)
Ojoj, tvarkau foto, čia vieną draugę fotografavau  blush2.gif  prieš kokias 2-3 dienas. Čia, kur rašiau, kad bandau vis prisikalbinti ryte, bet vis pavyksta kokią 11-12h, tai wa čia ta situacija. Rodau vieną nuotrauką, kur man mistiškai atsirado tokie subangavimai dešinėj pusėj, ale įdomiai, kaip čia taip, nes tik vienoj foto, nors oj vietoj pridariau gal 10. Gaila, kad ji čia kažkiek susiraukusi, saulė ir vanduo akis jai badė  lotuliukas.gif  Kaži, kokie būtų jūsų komentarai? Čia pirmojoj foto tas vingiavimas. Kaip man pavyko su saule?

o man patiko, neskaitant keliu trukumu 4u.gif pirmojoj, gal reikejo jai sonu i saule atsisukti ir dar noretusi maziau zalumos pries ja. antrojoj galetu nebuti tu dvieju medziu jai uz galvos ir pedu noretusi
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 28, 21:40)
Yvete mačiau klausei apie double expo ant fisheyhe, tai pas mane reikia taip- nufotkinini, tada juostos nepersuki, bet prie to "persukėjo" yra toks mygtukas, jį į dešinę nustumi ir tada vėl fotkini, ir taip kiek nori expozicijų gali padaryt  smile.gif
AČIŪ. nėra pas mane tokio mygtuko verysad.gif
Na šitą juostelę taip išryškinsiu pažiūrėsiu kas gausis, o sekančią vėl mąstysiu kaip ką daryti.
Atsakyti
Niu ką... padėkit apsispręsti, JB ar spalvotas variantas? g.gif unsure.gif ir šiaip kritikos norrr...

user posted image

user posted image

Kad dėliosiu koliažą iš lėliuko foto ir laikrodžio, rodančio jo gimimo laiką, sugalvojau dar kai nėščia buvau...nieko konkretesnio sesijai, tiesiog toks koliažas... galų gale vakar ...poilsiaujam gamtoj ...šilta gražu, pasiguldžiau Mėtą ir pafotografavau... ir šiandien neturiu net iš kio atsirinkti foto doh.gif unsure.gif nu negražu man visur...kadravimas, ryškumas..fokusas.. unsure.gif tiek prarymojau prie tų foto bandydama koliažui atrinkti kad jau pavargau...tad įdomi jūsų nuomonė...

ne šedevras...bet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 28, 22:08)
ačiū! tai kaip suprantu, be kaŽkokio praplovimo reikia ryškint? nes procentre rašo dvi kainas, viena su vandens plovimu, kita be  g.gif

aš čia apie spalvotą  g.gif

Nesu girdėjus apie jokį plovimą ten biggrin.gif Nuveši ir prašyk paprasto ryškinimo, nebent dar pradžioj su indeksais pasidaryk.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 28, 23:35)
Niu ką... padėkit apsispręsti, JB ar spalvotas variantas? g.gif  unsure.gif ir šiaip kritikos norrr...

o jei sukeitus foto vietomis? Aš už spalvotą
Atsakyti
gotte, as tai tik uz spalvota. JB man visai nesiziuri. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 28, 22:36)
Nesu girdėjus apie jokį plovimą ten biggrin.gif Nuveši ir prašyk paprasto ryškinimo, nebent dar pradžioj su indeksais pasidaryk.. 4u.gif

wtf? biggrin.gif t.y. kas čia per daiktas? biggrin.gif ar man jau su savo bukais klausimais į senosios fotografijos temą kraustytis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 08 28, 22:35)
Niu ką... padėkit apsispręsti, JB ar spalvotas variantas? g.gif  unsure.gif ir šiaip kritikos norrr...

man spalvota smile.gif tik žinok nuotraukų eiliškumas nepatinka, sukeisčiau vietomis ..
Papildyta:
dar juostas vis peržiūrinėju smile.gif nieko ypatingo, bet man miela- buitiakas- su paskutinėmis vasoros dienelėmis wink.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 28, 22:34)
AČIŪ. nėra pas mane tokio mygtuko  verysad.gif
Na šitą juostelę taip išryškinsiu pažiūrėsiu kas gausis, o sekančią vėl mąstysiu kaip ką daryti.

***** gaila kaip .. o nėra jokių papildomų mygtukų niekur?

nu jei nebus, tai po to nebent bandyt iš naujo juostą dėt, ir ant viršaus fotkint, tik tiek,kad kadrai gali neužlipt vienodai vienas ant kito g.gif ir aišku jau čia grynai nematuškėm eksperimentams nebent, nes sunku bus atsimint ir įsivaizduot kas gausis..
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 28, 23:35)

As irgi uz spalvota varianta smile.gif
Atsakyti