QUOTE(sherry @ 2011 08 28, 21:35)
šiek tiek tamsoka, bet manau pavyko, man tai čia balta, nzn kaip kitom
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 21:50)
Ojoj, tvarkau foto, čia vieną draugę fotografavau prieš kokias 2-3 dienas. Čia, kur rašiau, kad bandau vis prisikalbinti ryte, bet vis pavyksta kokią 11-12h, tai wa čia ta situacija. Rodau vieną nuotrauką, kur man mistiškai atsirado tokie subangavimai dešinėj pusėj, ale įdomiai, kaip čia taip, nes tik vienoj foto, nors oj vietoj pridariau gal 10. Gaila, kad ji čia kažkiek susiraukusi, saulė ir vanduo akis jai badė Kaži, kokie būtų jūsų komentarai? Čia pirmojoj foto tas vingiavimas. Kaip man pavyko su saule?
ir ar tokio tipo nuotraukos iš vis ko nors vertos? Na, neskaitant, kad ji susiraukus vienoj, ten jau bandžiau pašalinti raukšles ant kaktos belent kaip, bet nežinau.. visų gal nepašalinsi, nes tada atrodys, kaip po operacijos, nes akys surauktos pripyškianu aš ją tada prie to ežero, dbr nesugebu kadrų atrinkti niekaip.... visi atrodo lėvi aiškiai - dėl mano kaltės, tai tas nukirsta, tai fokusas nušokęs...
ir ar tokio tipo nuotraukos iš vis ko nors vertos? Na, neskaitant, kad ji susiraukus vienoj, ten jau bandžiau pašalinti raukšles ant kaktos belent kaip, bet nežinau.. visų gal nepašalinsi, nes tada atrodys, kaip po operacijos, nes akys surauktos pripyškianu aš ją tada prie to ežero, dbr nesugebu kadrų atrinkti niekaip.... visi atrodo lėvi aiškiai - dėl mano kaltės, tai tas nukirsta, tai fokusas nušokęs...
man pirmoji labai patiko ir puikiai susitvarkei tokiomis sąlygomis, dangus net neišdegęs
antrojoj merginos poza neaptiko..