Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos.

Gal yra dėl Mamiyos svaigstančių? smile.gif Parduodu savo:
http://fotokudra.lt/...p?p=65253#65253

tvarkingas, geras fotikas, bet nefotkinu as juo.
Atsakyti
Laba,

labai jau daug naujokių, kai pasipylė viena po kitos tai net nebesuprantu kuri yra kuri blush2.gif
Aš šiandien sumigdžius vaikus, buvau baisiai pikta ir pavargusi. Pasiėmiau fotika atgaivai, kas gavosi rodau. Pavadinau tyloje (man jos dabar labai reikia smile.gif )
user posted image
ar
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 30 rugpjūčio 2011 - 21:05
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 10:23)
Rašiau, kad netoli manęs rugsėjo mėn, o ir Amsterdame (jei kas ten gyvenat) bus Anton Corbijn fotografijų paroda.
čia nemažai galima pamatyti vienas mano mėgiamų fotografų.
Įdomu, kokie fotografai kitiems patinka  smile.gif

kokia meili skunk anansie smile.gif dauguma kadru toks skanus kontrastingas jb, toks, koki as megstu wub.gif
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 30, 11:23)
ir man, ir man patinka jos darbai biggrin.gif

man neatidaro g.gif
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 30, 11:38)
ei, taigi jis Joy Division fotografavo bigsmile.gif kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio, kad dalis šios grupės nuotraukų yra būtent A.Corbijn.

wub.gif joy d. - labai labai.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 30, 16:48)
o as siulau autoportretus vertinimui, tai reiskias labai labai mus reik nustebint lotuliukas.gif

jo! gera uzduotis, tikrai!
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 30, 18:38)
gaila fokusas nusokes, bet man cia Erika labai panasi i Olialia pupyte biggrin.gif

nu ka as zinau. pupyte butu su bikiniu ruzhavu arba odiniu, ir pasidazius labai tongue.gif
ir turbut nesifotkintu ezere biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 30, 23:04)
Laba,

as uz pirma 4u.gif juodas fonas cia labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 30, 22:04)

Super pirmoji! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 30, 20:23)
pažiūrėjus fredericos foto, susimąsčiau - kodėl man ji nesišypsojo. kategoriškai atsisakė..smile.gif rašė temoje, man rodos, apie tai.. o man taip gaila, nes ji nuostabiai šypsosi smile.gif

Dėkui Say, atsisakiau tikrai ne dėl, to, kad Tu fotkinai, bet kuriai būčiau atsisakius - paprasčiausiai nemoku pagal užsakymą, nors šypsausi labai daug, galima sakyt beveik ištisai, bet jei reikia šypseną išspaust dirbtinai , nu niekaip biggrin.gif

Dariau auto "ant " dienų, prisistatymui, bandžiau šypsotis, patikėk, nieko neišėjo biggrin.gif
Atsakyti

Frederica, matei Gaziulkos skelbimą?
Atsakyti
nezinau kaip kitoms pavyksta rankiniu taip gerai sufokusuot, ypac fotkinat vaikus (Yvette, Akasha, Ievukis..) ir toliau mastau ar cia as taip stipriai grybauju ar skaneris. logishkai - jei su skaitmena fotkinau ant m visa laika, tikrai nesu ten super zinove, nu bet kad taip ishdegint viska. idedu tik kelis, kurie isejo. daugumazh. tragishkai. bet bent jau sis tas. fokusas man niekada neatrode toks sunkus dalykas sad.gif nu ka gi as darau ne taip verysad.gif

shakos
user posted image

medziai
user posted image

keliukas
user posted image

keliukas.2
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 23:12)
Frederica, matei Gaziulkos skelbimą?

Mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 30, 23:13)

skype me smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 08 30, 23:13)
fokusas man niekada neatrode toks sunkus dalykas sad.gif nu ka gi as darau ne taip  verysad.gif

duosiu savo fotoaparatą pabandyti. Aš su juo išmokau rankiniu būdu fokusuoti, kad ir kaip keistai tai gali skambėti smile.gif Mano prob. buvo ta, kad su akiniais nemokėjau fotografuoti, dabar fokusas tikrai retai nušoka.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 23:22)
duosiu savo fotoaparatą pabandyti. Aš su juo išmokau rankiniu būdu fokusuoti, kad ir kaip keistai tai gali skambėti  smile.gif Mano prob. buvo ta, kad su akiniais nemokėjau fotografuoti, dabar fokusas tikrai retai nušoka.

tai as jau pradedu galvot, kad gal cia del leshiu, na kad gal nedamatau ar kazhkas. fokusas viena. o ishlaikymas? sita lyg ir mokejau biggrin.gif dabar nebemoku biggrin.gif
Atsakyti
Susidomejau Photoshop'u ax.gif MB bibliotekoje radau dvi knygas - "senoviskas", popierines. Bet rasytos jos CS2 versijai, pries 6 metus. O pas mane CS3. Bet gal tiks kaip mokomoji priemone ir reference guide? Ar geriau ieskoti naujesnes literaturos? unsure.gif
Atsakyti