Sveikos.
Gal yra dėl Mamiyos svaigstančių? Parduodu savo:
http://fotokudra.lt/...p?p=65253#65253
tvarkingas, geras fotikas, bet nefotkinu as juo.
Laba,
labai jau daug naujokių, kai pasipylė viena po kitos tai net nebesuprantu kuri yra kuri
Aš šiandien sumigdžius vaikus, buvau baisiai pikta ir pavargusi. Pasiėmiau fotika atgaivai, kas gavosi rodau. Pavadinau tyloje (man jos dabar labai reikia )
ar
labai jau daug naujokių, kai pasipylė viena po kitos tai net nebesuprantu kuri yra kuri
Aš šiandien sumigdžius vaikus, buvau baisiai pikta ir pavargusi. Pasiėmiau fotika atgaivai, kas gavosi rodau. Pavadinau tyloje (man jos dabar labai reikia )
ar
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 10:23)
Rašiau, kad netoli manęs rugsėjo mėn, o ir Amsterdame (jei kas ten gyvenat) bus Anton Corbijn fotografijų paroda.
čia nemažai galima pamatyti vienas mano mėgiamų fotografų.
Įdomu, kokie fotografai kitiems patinka
čia nemažai galima pamatyti vienas mano mėgiamų fotografų.
Įdomu, kokie fotografai kitiems patinka
kokia meili skunk anansie dauguma kadru toks skanus kontrastingas jb, toks, koki as megstu
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 30, 11:23)
ir man, ir man patinka jos darbai
man neatidaro
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 30, 11:38)
ei, taigi jis Joy Division fotografavo kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio, kad dalis šios grupės nuotraukų yra būtent A.Corbijn.
joy d. - labai labai.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 30, 16:48)
o as siulau autoportretus vertinimui, tai reiskias labai labai mus reik nustebint
jo! gera uzduotis, tikrai!
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 30, 18:38)
gaila fokusas nusokes, bet man cia Erika labai panasi i Olialia pupyte
nu ka as zinau. pupyte butu su bikiniu ruzhavu arba odiniu, ir pasidazius labai
ir turbut nesifotkintu ezere
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 30, 23:04)
Laba,
as uz pirma juodas fonas cia labai tinka
QUOTE(sayonara @ 2011 08 30, 20:23)
pažiūrėjus fredericos foto, susimąsčiau - kodėl man ji nesišypsojo. kategoriškai atsisakė.. rašė temoje, man rodos, apie tai.. o man taip gaila, nes ji nuostabiai šypsosi
Dėkui Say, atsisakiau tikrai ne dėl, to, kad Tu fotkinai, bet kuriai būčiau atsisakius - paprasčiausiai nemoku pagal užsakymą, nors šypsausi labai daug, galima sakyt beveik ištisai, bet jei reikia šypseną išspaust dirbtinai , nu niekaip
Dariau auto "ant " dienų, prisistatymui, bandžiau šypsotis, patikėk, nieko neišėjo
nezinau kaip kitoms pavyksta rankiniu taip gerai sufokusuot, ypac fotkinat vaikus (Yvette, Akasha, Ievukis..) ir toliau mastau ar cia as taip stipriai grybauju ar skaneris. logishkai - jei su skaitmena fotkinau ant m visa laika, tikrai nesu ten super zinove, nu bet kad taip ishdegint viska. idedu tik kelis, kurie isejo. daugumazh. tragishkai. bet bent jau sis tas. fokusas man niekada neatrode toks sunkus dalykas nu ka gi as darau ne taip
shakos
medziai
keliukas
keliukas.2
shakos
medziai
keliukas
keliukas.2
QUOTE(frederica @ 2011 08 30, 23:13)
Mačiau
skype me
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 08 30, 23:13)
fokusas man niekada neatrode toks sunkus dalykas nu ka gi as darau ne taip
duosiu savo fotoaparatą pabandyti. Aš su juo išmokau rankiniu būdu fokusuoti, kad ir kaip keistai tai gali skambėti Mano prob. buvo ta, kad su akiniais nemokėjau fotografuoti, dabar fokusas tikrai retai nušoka.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 23:22)
duosiu savo fotoaparatą pabandyti. Aš su juo išmokau rankiniu būdu fokusuoti, kad ir kaip keistai tai gali skambėti Mano prob. buvo ta, kad su akiniais nemokėjau fotografuoti, dabar fokusas tikrai retai nušoka.
tai as jau pradedu galvot, kad gal cia del leshiu, na kad gal nedamatau ar kazhkas. fokusas viena. o ishlaikymas? sita lyg ir mokejau dabar nebemoku
Susidomejau Photoshop'u MB bibliotekoje radau dvi knygas - "senoviskas", popierines. Bet rasytos jos CS2 versijai, pries 6 metus. O pas mane CS3. Bet gal tiks kaip mokomoji priemone ir reference guide? Ar geriau ieskoti naujesnes literaturos?