Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aš turbūt pamiršau į grupę įdėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 08 30, 17:49)
aš turbūt pamiršau į grupę įdėt  doh.gif

na ne turbut mirksiukas.gif taigi, nuo zioplumo vaistu ner, kaip saka biggrin.gif
Atsakyti
gaila fokusas nusokes, bet man cia Erika labai panasi i Olialia pupyte biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 30, 18:38)
gaila fokusas nusokes, bet man cia Erika labai panasi i Olialia pupyte biggrin.gif

viskas čia gerai su tuo fokusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 30, 18:38)

ar galiu paklaust- o kuri yra Erika? blush2.gif Man kažkaip centravimas kliūva..., bet gal taip ir turi būt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 08 30, 19:44)
ar galiu paklaust- o kuri yra Erika?  blush2.gif  Man kažkaip centravimas kliūva..., bet gal taip ir turi būt 4u.gif

aš niekaip nesuprantu kodėl taip blogai centravimas, man kaip tik dažnai jis patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 08 30, 19:48)
aš niekaip nesuprantu kodėl taip blogai centravimas, man kaip tik dažnai jis patinka  ax.gif

na ,sako, tai neįdomu, statiška, jokio "judėjimo" akiai... Bet gal ten ir necentruotai skaitos vos vos g.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 30, 19:36)
viskas čia gerai su tuo fokusu smile.gif

nu man rods i lentas nusokes fokusas g.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 08 30, 19:44)
ar galiu paklaust- o kuri yra Erika?  blush2.gif  Man kažkaip centravimas kliūva..., bet gal taip ir turi būt 4u.gif

Frederika cia ax.gif
na nenorejau nei pirstu kirpti nei uzpakalio, tai nemaiso man si syki centravimas rolleyes.gif
Atsakyti
Man kol kas Frederica Ievukio darytoje foto patiko ir Frederica pati moka save fotografuoti. Kitiems atrodo sunkiau su ja sekasi.
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 08 30, 19:48)
aš niekaip nesuprantu kodėl taip blogai centravimas, man kaip tik dažnai jis patinka  ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 30, 20:04)
Frederika cia ax.gif

aaa, tikrai, erikamaja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 19:08)
Man kol kas Frederica Ievukio darytoje foto patiko ir Frederica pati moka save fotografuoti. Kitiems atrodo sunkiau su ja sekasi.

pažiūrėjus fredericos foto, susimąsčiau - kodėl man ji nesišypsojo. kategoriškai atsisakė..smile.gif rašė temoje, man rodos, apie tai.. o man taip gaila, nes ji nuostabiai šypsosi smile.gif
Atsakyti