Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 10:31)

Aš tarkim sukus apsisukus, vistiek nukeliauju A.Corbijn darbais pasidžiaugti.

ei, taigi jis Joy Division fotografavo bigsmile.gif kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio, kad dalis šios grupės nuotraukų yra būtent A.Corbijn.
Atsakyti
Ir as neturiu vieno megstamiausio fotografo. Na gal paskutiniu metu labiausiai suzavejo Vivian Maier
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 rugpjūčio 2011 - 10:52
Aš galvojau, galvojau ir supratau, kad nėra mano pačio mėgiamiausio fotografo. Daugiau gal yra pavieniai darbai, kuriuos mėgstu, kurie žavi, pakeri arba projektai. rolleyes.gif
Atsakyti
Ką imate kaip pavyzdį nustatant WB. Neturiu nei lentelės, nei dangtelio
Atsakyti
Aš ėmiau baltą lapą. smile.gif Kiti ima stiklainio dangtelį, tuoletinį popierių. Daug ką galima, kas užima visą kadrą be šešėlių ir atspindžių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 30, 13:44)
Aš ėmiau baltą lapą. smile.gif Kiti ima stiklainio dangtelį, tuoletinį popierių. Daug ką galima, kas užima visą kadrą be šešėlių ir atspindžių. smile.gif

Ačiū
Nunešu lapą prie lango - neuzfiksuoja. O kambaryje - tamsoka. O foto aplamai geltona gaunasi. Numirė batarėja fotiko... Begaliu laikinai eksperimentuoti - o taip užsikabinau...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 21:46)

Eina sau kaip nerealu bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sherry @ 2011 08 29, 22:25)
perziurejau kelias nuotraukas ir isjungiau,nu negaliu ziureti,negaliu...

...ir aš negalėjau visko iki galo žiūrėt...
Atsakyti
naaa, o dabar tai jau skalpuosim, kas ir uz ka manau zino cool.gif
Papildyta:
Ypac, Airv, Hazelnut!!!!
ka dar praleidau? g.gif
Atsakyti
Labutis,
grįžau po atostogų ax.gif pakerėta Juodkalnijos kalnų grožio, truputėlį nusivylusi jos pajūriu ir pilna kortele foto (tokių sau, kad nepamirščiau ax.gif , nors neįmanoma kalnų pamiršt...)
nepykit, kol kas nekomentuosiu nieko, reik ritmą pagaut po atostogų blush2.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 21:03)
Užsižiūrėjau šįvakar,  stipri serija

tokios foto man patinka, tikros. Okinawa Soba flickr'e toks yra, geišas ir ne tik fotografuoja, pasižiūriu, patinka ir žinoma daugybė kitų

QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 21:48)
Maggie, surankiojau.  4u.gif

ačiū 4u.gif aš irgi paskaitysiu, nes panašu, kad turėsiu laiko smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Savijauta nekokia mano jau kelias dienas, tai tik nuotraukeles paziuriu, ir mintyse pakomentuoju blush2.gif

Siandien turesiu pirmaja fotosesija, biski jaudulys ima blush2.gif
Tai norejau paklausti, kaip jus fotografuojat tarkim tris ar keturis zmones, kad visu veidukai butu fokuse? Man kazkaip nevisada gaunasi, kad visi veidai butu fokuse. PAsidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 30, 14:33)
Labas  4u.gif
Savijauta nekokia mano jau kelias dienas, tai tik nuotraukeles paziuriu, ir mintyse pakomentuoju  blush2.gif

Siandien turesiu pirmaja fotosesija, biski jaudulys ima  blush2.gif 
Tai norejau paklausti, kaip jus fotografuojat tarkim tris ar keturis zmones, kad visu veidukai butu fokuse? Man kazkaip nevisada gaunasi, kad visi veidai butu fokuse. PAsidalinkit patirtim  4u.gif

nu jei tris, tai F4 ar F5.6 statyk, ir bus visi sufokusuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 30, 14:53)
nu jei tris, tai F4 ar F5.6 statyk, ir bus visi sufokusuoti smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti