Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Maniau šita serija bus stipri tuo, kad kadrai profesionalūs. Bet nemaniau, kad ji bus stipri ne tik tuo.... Stipri emocijom, įtaiga.
Labai sunku žiūrėt buvo. Pritariu... Sulig kiekviena nuotrauka gniaužė kvapą, galiausiai pabiro ašaros. Ir galutinai nusprendžiau tos gražios moters ir jos šeimos (Kur buvau įkėlusi) veidų neliesti... Nes jie gražūs dabar. Labai gražūs. Ačiū, Yvette.
sad.gif Bet kaip suspaudė širdį.
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 29, 09:14)
tuo labiau, kad jau nebe vasara, jau ruduo 

ei! neskubink ivykiu biggrin.gif man dar vasara tongue.gif =]
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 09:31)
Man patiko antras lašiukas, jis kažkoks man ryškesnis. Tik aš kirpčiau foto  Įdomu dbr jau bus pamatyti kitus tavo darbus, su atvaizdu, matau, kad tikrai užsikabliavai 

ir man labiau II.
QUOTE(mamagute @ 2011 08 29, 15:52)
miela žiūrėt  Tikra viliokė... biggrin.gif (parašiau ir nežinau, ar toks žodis yra, na ta, kuri vilioja

lyg ir viliokle, jei neklystu.
QUOTE(sayonara @ 2011 08 29, 15:48)
greitai turėsi galimybę, net pavydu, nes, rodos, tą merginą iš kurios pusės jamsi, taip bus gerai

oi. ne. tikrai ne.
ax.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 15:47)
įdomu stebėti kaip skirtingai kelios nufotografavot Maggie. Norėčiau ir aš pabandyti, įdomu kokia ji būtų mano nuotraukose.

as tave tu mane as ja tu jas - ratuku zodziu bus biggrin.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 17:16)
Man patinka mano raukšlės(absurdas, bet išties, nei kiek nepergyvenu, kad jų turiu), randai ir dar viskas, kas matosi nuotraukose. Jos mano, tad jei foto apie mane, nenoriu nuotraukoje būti kitokia, gražesnė. Bet... Tai patinka man. Kitas pažiūrėjęs į mano foto pakrauptų kokia boba raukšlėta ir savęs neprižiūrinti.
Tad ir fotografuojam visi skirtingai ir komentuojam taip pat skirtingai. Pagal save.

drinks_cheers.gif man irgi. viskas. randai randeliai, netgi paakiai tamsesni, del kuriu siaip baisiai pergyvenau kadaise, dabar irgi, bet mazhiau. ko nemegstu - spuogiuku smile.gif juos visada salinu.. ;]
QUOTE(RKriste @ 2011 08 29, 19:26)
   labai patiko sayonaros inventorizacija. tikrai labai šauniai padirbėta   ir nesenai įkelta Maggie labai gražiai atrodo, jau kelis kartus grįžau pažiūrėti dar ir dar. bet man kokia panaši iš Vedes ir turi vaikų tą kaimynę (Marse lyg ir). tikiuos nesupyksi, bet gal tik taip man atrodo, bet tokie dailūs veido bruožai. ir kažkodėl man vis tiek panašu į tą aktorę   aš nepiktybiškai jei ką

a pabludai biggrin.gif zinok, sypsausi, girdejau visokiu keistu ir mazhiau keistu palyginimu (dazhniausiai drew barrymore, o man ji nelabai, kartais c.diaz del placios sypsenos, a.jolie del lupu ir daug kitu, neprisiminsiu, bet as pati nematau jokiu panashumu nei su viena is minetu), bet kad i Marse lotuliukas.gif oi negaliu =] ishsisaugosiu sita posta atminty biggrin.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 20:09)
ne, nu nepamiršiu savo pirmos juostos su mediumu

lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(neiste @ 2011 08 29, 20:34)
geraja, nesupyk tik 4u.gif
siaip juokinga pasidare..ryskinimo vieta kazkada brangia radai, juostas brangiai pirkai biggrin.gif niu nesiseka tau su tom kainom

aha, ir man taip atrodo, tokios mintys sukilo.
o jei rimtai, brangus juostu reikalas.. ypac su mediumais. man kai vienas kadras gavosi (jis tragishkas realiai, bet is tu visu kitu visishkai nepavykusiu, vienintelis buvo "GERAS"). tai nuliudau, ga;vojau, aj su 35mm daugiau gausis, tikrai lengviau. tai zodz puse ne fokuse, kur ten puse - daugiau (nu man tragishkai su fokusu, nzn kame esme, as su leshiais, gal del to, nedamatau ar kokio bieso, nebezinau, nes kai fokusuoja, gana ilgai, pasiziuriu, patiktinu, rodos tobulai ir...), trecdalis toooks grybas su nustatymais, kad jau juosta ishdegint taip skaudziai.. bet as sugebu. zodziu neturiu ka rodyt. na ir Tudor juostele man kolkas prasciausia (bandziau kodak ir fuji). zodziu liudna ir geda.. ne pirma juk juostele. jau skundziausi, bet pirmoji, kai visishkai nieko neishmaniau, kolkas geriausia is visu (kiek isfotkinau, tixliai nepasakysiu, bet rodos 2-3 mediumo juostas ir kokias penkias 35mm).

tai vat. tiek nevykeles paklodes siandien.

aj dar

kazhkas dejo kelis straipsnius apie kritika anglu kalba, as netycia tabus uzdariau, neberandu ir per history, tieeek ten visko. dar buvo apie vestuviu fotografus, apie kuniga kazhoki. jei kuri turit nuorodas - buciau baisiai dekinga.

o tos stileivos - kaip pavadinimas originalia kalba? noriu parsisiut. yr linkomanijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 29 rugpjūčio 2011 - 21:41
Maggie, surankiojau. 4u.gif
1 straipsnis
2 straipsnis
3 straipsnis
4 straipsnis

Apie kunigą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 29 rugpjūčio 2011 - 21:52
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 19:29)
Bet kodėl pasirinktas būtent toks formatas, vat man įdomu.

Formata emiau toki, nes sviesa krito is uz medzio, norejau, kad tamsesnis seselis ir sviesos propersa, kurioje ir yra grybukai, butu istrizai nuotraukos. nezinau ar aiskiai parasiau blush2.gif

Ka - sutinku su tavim. Bet kai atsigulus fotkinau, tada labai negrazus kaimynu kiemas matesi net ir uz fokuso ribu, nes jis buvo sviesoj ax.gif

Aciu visoms pakomentavusioms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 08 29, 22:40)
ei! neskubink ivykiu biggrin.gif man dar vasara tongue.gif =]

biggrin.gif neskubinu neskubinu, pati dar vasaros noreciau smile.gif tiesiog kai matai kieme kaip sninga geltonais lapais, mintis kad jau ruduo ateina pati aplanko blush2.gif
Atsakyti
Na, ką. Dar dienelė ir prasideda nauji mokslo metai...

Linkiu gražių darbų, idėjų, užsispyrimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 30 rugpjūčio 2011 - 01:10
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 22:29)
Pirma, tai aš nevaikštau per Yahoo paštą, tiesiai einu į flickr.com.

tai va, kai aš įėjau tiesiai per flickr.com, tai viskas puikiai smile.gif Ačiū labai , Ka, už pagalbą aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Labas rytas visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 30 rugpjūčio 2011 - 08:23
ND nr 4

user posted image
user posted image
user posted image

P.S. Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 21:46)

kaip faina!
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 22:21)
Labai stipru.. Kiekvienas kadras vis didesnį gumulą augino gerklėje, galų gale ašaros pabiro.. Iš tiesų gera, kad būna kadrų, kurie šitaip giliai paveikia.. Bet tokie kartu primena, kokios aš nenoriu senatvės.. Kokios senatvės nenoriu savo mamai ar močiutei..

drinks_cheers.gif nors asaru nebuvo. tik dar gilesnis isitikinimas, zinojimas, kad senatves nenoriu ir jos realiai labai bijau.

Kai, aciu uz straipsnius!! labai dekinga. :*
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 22:03)
Užsižiūrėjau šįvakar, tad dar viena nuoroda. Nesitikėkit išplautų gražių portretukų ar mielų vaikučių ir t.t. stipri serija

ačiū, Yvette, kad pasidalinai. išties stipru.
Atsakyti
jo, aš irgi Yvettes nuorodas nužiūrėjau, fantastika,. norėčiau kada nors turėti galimybę ir kad pakaktų gebnėjimų ką nors panašaus patirti ir padaryti.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 30, 10:15)
ačiū, Yvette, kad pasidalinai. išties stipru.

nėra už ką. Vakar per flickr iš favoritų į kitų favoritus ėjau. Daug gėrio prisižiūrėjau.

Rašiau, kad netoli manęs rugsėjo mėn, o ir Amsterdame (jei kas ten gyvenat) bus Anton Corbijn fotografijų paroda.
čia nemažai galima pamatyti vienas mano mėgiamų fotografų.
Įdomu, kokie fotografai kitiems patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 09:23)
nėra už ką. Vakar per flickr iš favoritų į kitų favoritus ėjau. Daug gėrio prisižiūrėjau.

Rašiau, kad netoli manęs rugsėjo mėn, o ir Amsterdame (jei kas ten gyvenat) bus Anton Corbijn fotografijų paroda.
čia nemažai galima pamatyti vienas mano mėgiamų fotografų.
Įdomu, kokie fotografai kitiems patinka  smile.gif

labai blogas klausimas biggrin.gif
įvairiausi. šimtai jų. bet bent jau man klasikai iš Magnumo yra nepralenkiami. doh.gif kiekvieną dieną mąstau jų padarytais vaizdais.
Atsakyti