Maniau šita serija bus stipri tuo, kad kadrai profesionalūs. Bet nemaniau, kad ji bus stipri ne tik tuo.... Stipri emocijom, įtaiga.
Labai sunku žiūrėt buvo. Pritariu... Sulig kiekviena nuotrauka gniaužė kvapą, galiausiai pabiro ašaros. Ir galutinai nusprendžiau tos gražios moters ir jos šeimos (Kur buvau įkėlusi) veidų neliesti... Nes jie gražūs dabar. Labai gražūs. Ačiū, Yvette.
Bet kaip suspaudė širdį.
QUOTE(3kitten @ 2011 08 29, 09:14)
tuo labiau, kad jau nebe vasara, jau ruduo
ei! neskubink ivykiu man dar vasara =]
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 09:31)
Man patiko antras lašiukas, jis kažkoks man ryškesnis. Tik aš kirpčiau foto Įdomu dbr jau bus pamatyti kitus tavo darbus, su atvaizdu, matau, kad tikrai užsikabliavai
ir man labiau II.
QUOTE(mamagute @ 2011 08 29, 15:52)
miela žiūrėt Tikra viliokė... (parašiau ir nežinau, ar toks žodis yra, na ta, kuri vilioja
lyg ir viliokle, jei neklystu.
QUOTE(sayonara @ 2011 08 29, 15:48)
greitai turėsi galimybę, net pavydu, nes, rodos, tą merginą iš kurios pusės jamsi, taip bus gerai
oi. ne. tikrai ne.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 15:47)
įdomu stebėti kaip skirtingai kelios nufotografavot Maggie. Norėčiau ir aš pabandyti, įdomu kokia ji būtų mano nuotraukose.
as tave tu mane as ja tu jas - ratuku zodziu bus
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 17:16)
Man patinka mano raukšlės(absurdas, bet išties, nei kiek nepergyvenu, kad jų turiu), randai ir dar viskas, kas matosi nuotraukose. Jos mano, tad jei foto apie mane, nenoriu nuotraukoje būti kitokia, gražesnė. Bet... Tai patinka man. Kitas pažiūrėjęs į mano foto pakrauptų kokia boba raukšlėta ir savęs neprižiūrinti.
Tad ir fotografuojam visi skirtingai ir komentuojam taip pat skirtingai. Pagal save.
Tad ir fotografuojam visi skirtingai ir komentuojam taip pat skirtingai. Pagal save.
man irgi. viskas. randai randeliai, netgi paakiai tamsesni, del kuriu siaip baisiai pergyvenau kadaise, dabar irgi, bet mazhiau. ko nemegstu - spuogiuku juos visada salinu.. ;]
QUOTE(RKriste @ 2011 08 29, 19:26)
labai patiko sayonaros inventorizacija. tikrai labai šauniai padirbėta ir nesenai įkelta Maggie labai gražiai atrodo, jau kelis kartus grįžau pažiūrėti dar ir dar. bet man kokia panaši iš Vedes ir turi vaikų tą kaimynę (Marse lyg ir). tikiuos nesupyksi, bet gal tik taip man atrodo, bet tokie dailūs veido bruožai. ir kažkodėl man vis tiek panašu į tą aktorę aš nepiktybiškai jei ką
a pabludai zinok, sypsausi, girdejau visokiu keistu ir mazhiau keistu palyginimu (dazhniausiai drew barrymore, o man ji nelabai, kartais c.diaz del placios sypsenos, a.jolie del lupu ir daug kitu, neprisiminsiu, bet as pati nematau jokiu panashumu nei su viena is minetu), bet kad i Marse oi negaliu =] ishsisaugosiu sita posta atminty
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 20:09)
ne, nu nepamiršiu savo pirmos juostos su mediumu
QUOTE(neiste @ 2011 08 29, 20:34)
geraja, nesupyk tik
siaip juokinga pasidare..ryskinimo vieta kazkada brangia radai, juostas brangiai pirkai niu nesiseka tau su tom kainom
siaip juokinga pasidare..ryskinimo vieta kazkada brangia radai, juostas brangiai pirkai niu nesiseka tau su tom kainom
aha, ir man taip atrodo, tokios mintys sukilo.
o jei rimtai, brangus juostu reikalas.. ypac su mediumais. man kai vienas kadras gavosi (jis tragishkas realiai, bet is tu visu kitu visishkai nepavykusiu, vienintelis buvo "GERAS"). tai nuliudau, ga;vojau, aj su 35mm daugiau gausis, tikrai lengviau. tai zodz puse ne fokuse, kur ten puse - daugiau (nu man tragishkai su fokusu, nzn kame esme, as su leshiais, gal del to, nedamatau ar kokio bieso, nebezinau, nes kai fokusuoja, gana ilgai, pasiziuriu, patiktinu, rodos tobulai ir...), trecdalis toooks grybas su nustatymais, kad jau juosta ishdegint taip skaudziai.. bet as sugebu. zodziu neturiu ka rodyt. na ir Tudor juostele man kolkas prasciausia (bandziau kodak ir fuji). zodziu liudna ir geda.. ne pirma juk juostele. jau skundziausi, bet pirmoji, kai visishkai nieko neishmaniau, kolkas geriausia is visu (kiek isfotkinau, tixliai nepasakysiu, bet rodos 2-3 mediumo juostas ir kokias penkias 35mm).
tai vat. tiek nevykeles paklodes siandien.
aj dar
kazhkas dejo kelis straipsnius apie kritika anglu kalba, as netycia tabus uzdariau, neberandu ir per history, tieeek ten visko. dar buvo apie vestuviu fotografus, apie kuniga kazhoki. jei kuri turit nuorodas - buciau baisiai dekinga.
o tos stileivos - kaip pavadinimas originalia kalba? noriu parsisiut. yr linkomanijoj?
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 19:29)
Bet kodėl pasirinktas būtent toks formatas, vat man įdomu.
Formata emiau toki, nes sviesa krito is uz medzio, norejau, kad tamsesnis seselis ir sviesos propersa, kurioje ir yra grybukai, butu istrizai nuotraukos. nezinau ar aiskiai parasiau
Ka - sutinku su tavim. Bet kai atsigulus fotkinau, tada labai negrazus kaimynu kiemas matesi net ir uz fokuso ribu, nes jis buvo sviesoj
Aciu visoms pakomentavusioms
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 08 29, 22:40)
ei! neskubink ivykiu man dar vasara =]
neskubinu neskubinu, pati dar vasaros noreciau tiesiog kai matai kieme kaip sninga geltonais lapais, mintis kad jau ruduo ateina pati aplanko
Na, ką. Dar dienelė ir prasideda nauji mokslo metai...
Linkiu gražių darbų, idėjų, užsispyrimo
Linkiu gražių darbų, idėjų, užsispyrimo
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 22:29)
Pirma, tai aš nevaikštau per Yahoo paštą, tiesiai einu į flickr.com.
tai va, kai aš įėjau tiesiai per flickr.com, tai viskas puikiai Ačiū labai , Ka, už pagalbą
Labas rytas visoms
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 21:46)
kaip faina!
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 22:21)
Labai stipru.. Kiekvienas kadras vis didesnį gumulą augino gerklėje, galų gale ašaros pabiro.. Iš tiesų gera, kad būna kadrų, kurie šitaip giliai paveikia.. Bet tokie kartu primena, kokios aš nenoriu senatvės.. Kokios senatvės nenoriu savo mamai ar močiutei..
nors asaru nebuvo. tik dar gilesnis isitikinimas, zinojimas, kad senatves nenoriu ir jos realiai labai bijau.
Kai, aciu uz straipsnius!! labai dekinga. :*
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 22:03)
Užsižiūrėjau šįvakar, tad dar viena nuoroda. Nesitikėkit išplautų gražių portretukų ar mielų vaikučių ir t.t. stipri serija
ačiū, Yvette, kad pasidalinai. išties stipru.
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 30, 10:15)
ačiū, Yvette, kad pasidalinai. išties stipru.
nėra už ką. Vakar per flickr iš favoritų į kitų favoritus ėjau. Daug gėrio prisižiūrėjau.
Rašiau, kad netoli manęs rugsėjo mėn, o ir Amsterdame (jei kas ten gyvenat) bus Anton Corbijn fotografijų paroda.
čia nemažai galima pamatyti vienas mano mėgiamų fotografų.
Įdomu, kokie fotografai kitiems patinka
QUOTE(Yvette @ 2011 08 30, 09:23)
nėra už ką. Vakar per flickr iš favoritų į kitų favoritus ėjau. Daug gėrio prisižiūrėjau.
Rašiau, kad netoli manęs rugsėjo mėn, o ir Amsterdame (jei kas ten gyvenat) bus Anton Corbijn fotografijų paroda.
labai blogas klausimas
įvairiausi. šimtai jų. bet bent jau man klasikai iš Magnumo yra nepralenkiami. kiekvieną dieną mąstau jų padarytais vaizdais.